Yk onu en sona birakdim alicagm model belliBebek arabasi aldin mi?
6takim hastane cikisi cok degilmi sizce
Fazla almissiniz bence aldiklarinizi.
Eksikleriniz ise
calisiyorsamiz sut pompasi, sut saklama poseti.
kendiniz icin emzirme atleti gecelik pijama vs.
meme ucu bakim kremi
gogus pedi
kalkan
bebegin alt bqkimi icin pamuk(islak mendil kullanmadim..)
ana kucagi-oto koltugu
ne olur ne olmaz bir kutu mama
Eğer arabanız varsa oto koltuğu zorunlu.Kendim icin olanlari yazmadm sdce bebek icin cnm sut
pompasi piseti falan almayi dsnmyrm calismyrm ev
hanimiyim kendm icin olanlari ayri liste yapdm belli onlar bebek icin oto koltigu almcm puset olucak zaten :)
Araba varda ilk bslarda zaten pusete koyuluyo oto koltgna otramiyo cocuk onu braz buyuynce kullanblioEğer arabanız varsa oto koltuğu zorunlu.
ben tulbent ler almistim havlu sert batip kizimin canini acitmsin diye
eldiven yok galiba listede annemin ilk söylediklerinden biri bana
6 takım hastane çıkışı çok olmuşinsan heves ediyor normal.ben de çarşıya çıkınca zor tutuyorum kendimi hele kızlar için pembeler, fırfırlar vs. pişik kremi kullanınca pudraya gerek kalmıyor bence.ben oğlumda gerek duymamıştım.ayrıca termometre de gereksiz en iyi ısı ölçer sizin dirseğiniz oluyor.bebek bezi de alın yenidoğan.
İlk başlarda port bebeye koyup arabaya bindirmek biz Türklerin uydurmasıAraba varda ilk bslarda zaten pusete koyuluyo oto koltgna otramiyo cocuk onu braz buyuynce kullanblio
Iyi yapmisssin ozamn nediyim bnim icinde dua et bnde bebisim olsun coook istiyorum bu hegyecanlari ydasamakIlk heycan olnca begenip begenip aldim iste heveslik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?