Doğuma Hazırlık Yenidoğan bebek hazırlıkları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Bebegime alicaklarimin cogunu aldim kiyafet vs. Buraya yazmak istyrm ilk olduğu icin unutttklarm olablr

6 takim hastne çıkışı
6 takim pijama alt üst
10 tane tulum
13 tane citcitli badi
5 tane patikli alt
2-3 sortlu takim
2-3 tshrt
8 tane çorap
8 tane ayakkabi-patik
5 tane şapka
9 tane önlük
4 penye 1 polar 1 nohut battaniye
3 tane emzik
Tirnak makasi
Alt açma
Biberon
Suluk
Banyo havlusu
Ağız mendili
Bez

(Şapka , onluk vs aldiklarim hastane cikisi haric hepsinden hastane cikislarindada var )

Yukardakiler aldiklarim şuan eksik gördüklerim alacaklarimsa

Küvet
Ateş ölçer
Bebek cantasi
Sampuan
Bebek yagi
Pudra
Pisik kremi
Islak mendil

Sizce eksik olan birsey varmi ?

Son düzenleme:
Fazla almissiniz bence aldiklarinizi.
Eksikleriniz ise
calisiyorsamiz sut pompasi, sut saklama poseti.
kendiniz icin emzirme atleti gecelik pijama vs.
meme ucu bakim kremi
gogus pedi
kalkan
bebegin alt bqkimi icin pamuk(islak mendil kullanmadim..)
ana kucagi-oto koltugu
ne olur ne olmaz bir kutu mama

Kendim icin olanlari yazmadm sdce bebek icin cnm sut
pompasi piseti falan almayi dsnmyrm calismyrm ev
hanimiyim kendm icin olanlari ayri liste yapdm belli onlar bebek icin oto koltigu almcm puset olucak zaten :)

Kendim icin olanlari yazmadm sdce bebek icin cnm sut
pompasi piseti falan almayi dsnmyrm calismyrm ev
hanimiyim kendm icin olanlari ayri liste yapdm belli onlar bebek icin oto koltigu almcm puset olucak zaten :)
Eğer arabanız varsa oto koltuğu zorunlu.

6 takım hastane çıkışı çok olmuş insan heves ediyor normal.ben de çarşıya çıkınca zor tutuyorum kendimi hele kızlar için pembeler, fırfırlar vs. pişik kremi kullanınca pudraya gerek kalmıyor bence.ben oğlumda gerek duymamıştım.ayrıca termometre de gereksiz en iyi ısı ölçer sizin dirseğiniz oluyor.bebek bezi de alın yenidoğan.

Evet ama insan gorunce dayanmiyo napim :)
Benim oglum olck erkege pek cesit yk ama gene guzeller kizlara daha cicili oluyo ck gzller
Bez alicam yenidogan icin :)

6 takım hastane çıkışıyla 3 cocuk çıkar hastaneden, yazık yani aldığınız seyler cok fazla, giydirmeden büyüyecek muhtemelen

Araba varda ilk bslarda zaten pusete koyuluyo oto koltgna otramiyo cocuk onu braz buyuynce kullanblio
İlk başlarda port bebeye koyup arabaya bindirmek biz Türklerin uydurması
2 kilo doğan oğlumu küvezden çıkınca o kiloyla oto koltuğuna koyup da eve getirdim
Araba varsa oto koltuğu kullanmamak büyük ihmalkarlık

yakın zamanda bebeklerimiz doğdu 6 hastane çıkışı çok değil.hele bir de kusan bebekse yetmez bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…