Abarttigimi dsnmuyorum cnm 7 8 dgl 6 adet ayrica hepsi ayni boy dgl daha snra kullanblcgi seklde tam takim sdce hastne ckiisi dgl battanye alt zibin ust yani bnlari 6 ay kullanblr o yzden gereksiz grmuyrmKızlar kıyafet olayını abartmıyomusunuz sonuçta yeni doğan kıuafetleri 1 ay giyilebiliyor 7 8 tane hastane çıkışı alan var anlamıyorum benim aldıklarım şöle:
10 lu hastane çıkışı 1 âdet
5 li takım 3adet
Yün battaniye 1adet
Burun aspiratörü,tarak,derece
Patik çorap birer adet
Havlu 1 adet
senin bahsettigin emzirme sutyeni galiba..Arkadaşlar bu Reklamlarda gözüken göğüs ucu açık ssütyen ne için kullanılıyor. Sadece internet te mi var. Benim ilk bebeğim de çok yara olmuş tu . Nerden alınır bile n var mı. Bir de destek li sütyen mi almak lazım. Düz Penye mi
Bilmiyorum ki anacim kk formun altında reklamı var fotosunu gördüm[/QUOTTE="cicegimm_44, post: 37012646, ahsettigin emzirme sutyeni galiba..
kisisel bilgilerinde hamilelik takvimine bebegin dogacagi gun ay yil olarak yaziyosn cikiyo.Arkadaşlar ya konuyla alakasız olcak ama yorumlarınızın altında kaç haftalık hamile olduğunuz doğuma ne kadar kaldığı boyu kilosu falan yazıyo bunu nasıl ayarladınız ben de yapmak istiyorum da:)
rica ederim fistik:)Çok teşekkür ederim...
kendin için alman gerekenler yok. Onlarda çok önemliBebegime alicaklarimin cogunu aldim kiyafet vs. Buraya yazmak istyrm ilk olduğu icin unutttklarm olablr
6 takim hastne çıkışı
6 takim pijama alt üst
10 tane tulum
13 tane citcitli badi
5 tane patikli alt
2-3 sortlu takim
2-3 tshrt
8 tane çorap
8 tane ayakkabi-patik
5 tane şapka
9 tane önlük
4 penye 1 polar 1 nohut battaniye
3 tane emzik
Tirnak makasi
Alt açma
Biberon
Suluk
Banyo havlusu
Ağız mendili
Bez
(Şapka , onluk vs aldiklarim hastane cikisi haric hepsinden hastane cikislarindada var )
Yukardakiler aldiklarim şuan eksik gördüklerim alacaklarimsa
Küvet
Ateş ölçer
Bebek cantasi
Sampuan
Bebek yagi
Pudra
Pisik kremi
Islak mendil
Sizce eksik olan birsey varmi ?
kendin için alman gerekenler yok. Onlarda çok önemli
Pijamalar, gögüs pedleri, emzirme sütyeni... gibi
http://bebekmigeliyor.blogspot.com.tr
Alt acma gerekli bisi mi almalı miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?