Doğuma Hazırlık Yenidoğan bebek hazırlıkları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Abarttigimi dsnmuyorum cnm 7 8 dgl 6 adet ayrica hepsi ayni boy dgl daha snra kullanblcgi seklde tam takim sdce hastne ckiisi dgl battanye alt zibin ust yani bnlari 6 ay kullanblr o yzden gereksiz grmuyrm

Arkadaşlar bu Reklamlarda gözüken göğüs ucu açık ssütyen ne için kullanılıyor. Sadece internet te mi var. Benim ilk bebeğim de çok yara olmuş tu . Nerden alınır bile n var mı. Bir de destek li sütyen mi almak lazım. Düz Penye mi

senin bahsettigin emzirme sutyeni galiba..

TE="cicegimm_44, post: 37012646, ahsettigin emzirme sutyeni galiba..[/QUOTE]
Bilmiyorum ki anacim kk formun altında reklamı var fotosunu gördüm

TE="cicegimm_44, post: 37012646, ahsettigin emzirme sutyeni galiba..
Bilmiyorum ki anacim kk formun altında reklamı var fotosunu gördüm[/QUOT
bilmiyrm canim ya.gormedigim icin.tlfn dan giirdigim icin reklami gormedm.

Arkadaşlar ya konuyla alakasız olcak ama yorumlarınızın altında kaç haftalık hamile olduğunuz doğuma ne kadar kaldığı boyu kilosu falan yazıyo bunu nasıl ayarladınız ben de yapmak istiyorum da:)

Arkadaşlar ya konuyla alakasız olcak ama yorumlarınızın altında kaç haftalık hamile olduğunuz doğuma ne kadar kaldığı boyu kilosu falan yazıyo bunu nasıl ayarladınız ben de yapmak istiyorum da:)
kisisel bilgilerinde hamilelik takvimine bebegin dogacagi gun ay yil olarak yaziyosn cikiyo.

kendin için alman gerekenler yok. Onlarda çok önemli
Pijamalar, gögüs pedleri, emzirme sütyeni... gibi
http://bebekmigeliyor.blogspot.com.tr

canim hayirli olsn mu diyeyim gecmis olsn mu diyeyim bilemedim.nasilsin iyimisin.bebisinde tez zamnda sagligina kavusur insaalllaaahhhh.nolduda erken dogum oldu tatlimm cok uzuldum yaaa

merhaba hanımlar
bende konuyu okudum benim de aldıklarım var eksiklerim var gözüme az geliyor ne aldıysak
neden böyle bilmiyorum
insan aç gözlü oluyor heralde
kendime daha bir iğne almadım ama bebeğimin herşeyi tam olsun istiyorum
Allah sağlık sıhhatlere kucaklamayı nasip etsin olmayanlara da isteyenlerede tez vakitte tattırsın inşallah amin

Alt acma gerekli bisi mi almalı miyiz

evinde çok gerekli olmaz sanırım ama çantasında bulunmalı bence.. bebeğinin altını açman gereken yerlerin hepsi hijyenik olmaz ya da her gittiğin ev sahibi bebeklerin altını kendi eşyalarının üstünde açılmasından hoşlanmayabilir..

şahsen ben bi tane cicili güzel bi alt açma takımı aldım, biyere gittiğimde onu götürürüm.. bi de dalin.in ya da diğer markaların kullan at ürünleri var dışarısı için de onları almayı düşünüorm..

bencede çok gerekli değil ama olursa hoş olur
benim de bir tane var beyaz keseli bebitof un
bi tane de hediye geldi normal ince altında muşambası da sıvı geçirmez kullanışlı bişey
hediye geleni misafirliğe giderken yanıma almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…