Doğuma Hazırlık Yenidoğan bebek bakımı malzemeleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

slyvia242

Mommy
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2021
744
752
35
Merhaba sevgili anneler ☺️ Sizlerden tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi istemeye geldim. İlk kez bebek sahibi olacağım allahın izniyle, o sebeple ürün marka içerik konularında çok tecrübesizim. Yenidoğan için hangi markaları tavsiye edersiniz? Mama, bebek bezi, ıslak mendil, şampuan/vücut losyonu/yağı ürünleri kullanıp içeriğini beğendiğiniz markaları paylaşırsanız çok sevinirim. Sevgiler 🌸

Ben mama kullanmadım bebeğimde ama aptamil iyi diye biliyorum . Bebek bezi prima ama çok pahalı olduğu için molfix gayet iyi pişik yapmadı benim bebeğimde aynı zamanda ıslak mendilide gayet iyi pişik kremi bebanthol devamlı kullanıyorum çok iyi pişik önlüyo ama kızardığını görürsem hametan sürüyorum hemen geçiriyo boyun ve koltukalrı ğişiklerinde kesinlikle bebeten pudra öneririm onun haricinde kremleri şampuanları vucüt yağları içinde mustela yada sebamed önerrim

Şampuan ve krem için mustela. Bebek bezi sleepy veya prima. Önleyici pişik kremi mustela. Eğer pişik olursa sudocrem. Islak mendil uni baby yenidoğan veya sleepy yenidoğan. Mama olarak golden goat. Bunlar kullanarak tecrübe edip beğendiklerim.

Şampuan ve krem için mustela. Bebek bezi sleepy veya prima. Önleyici pişik kremi mustela. Eğer pişik olursa sudocrem. Islak mendil uni baby yenidoğan veya sleepy yenidoğan. Mama olarak golden goat. Bunlar kullanarak tecrübe edip beğendiklerim.
Golden goat geçen gün dikkatimi çekmişti gaz sancısını önlüyormuş diye yorumlarında okumuştum ama kimisi de yapıyor diyor. Aslında hangi markayı araştırsam kabızlık ve gaz sorunu var. Megaloblastik diye bir anemi türününe sebep oluyor falan diyenler olmuş golden goat için

Şampuan ve diğer cilt bakım ürünlerini mustela kullandım set olarak almıştım hala kullanıyoruz memnunum. Pişik için krem haricinde kantaron yağı kullanıyorum çok iyi geliyor. Bez sleepy naturalle başladık pişik yaptı, molfix pure&softun dokusu güzeldi ama kakayı sızdırdı şimdi sleepy bio naturale geçtik bir sıkıntı yaşamadık henüz. Bezi küçük paketler halinde birkaç markadan alıp deneyerek karar vermek daha mantıklı olur diye düşünüyorum, stok yapınca elde kalabiliyor. Mama kullanmadığımız için tavsiye veremeyeceğim ama her bebeğe iyi gelen mama farklı oluyor onu da deneme yanılma yoluyla bulabilirsiniz ancak

Bez olarak Sleepy aldım
Şampuan, vücut losyonu Sebamed tercih ettim
Pişik kremi olarak Mustela ve Sudocrem den yana yaptim seçimi
Yenidoğan ıslak mendil olarak ta unibaby tercih ettim 😊 sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah
Ablam ve kuzenim önerdi çok memnunlar, deneyeceğim umarim bende memnun kalırım ☺

Şampuan ve diğer cilt bakım ürünlerini mustela kullandım set olarak almıştım hala kullanıyoruz memnunum. Pişik için krem haricinde kantaron yağı kullanıyorum çok iyi geliyor. Bez sleepy naturalle başladık pişik yaptı, molfix pure&softun dokusu güzeldi ama kakayı sızdırdı şimdi sleepy bio naturale geçtik bir sıkıntı yaşamadık henüz. Bezi küçük paketler halinde birkaç markadan alıp deneyerek karar vermek daha mantıklı olur diye düşünüyorum, stok yapınca elde kalabiliyor. Mama kullanmadığımız için tavsiye veremeyeceğim ama her bebeğe iyi gelen mama farklı oluyor onu da deneme yanılma yoluyla bulabilirsiniz ancak
Haklısınız en mantıklısı küçük paketler alıp marka marka denemek sanırım bez ve mamada 🙏 ama mustela seti kesin alacağım.

X