Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Bu bluzlar çoook şık......yumuşacıklar

Hiç kullanılmadılar.....sadece siyah önü kalp detaylı olan deneme amaçlı giyildi....valla kaçırmayın derim

40-42 beden uyumlu esnekler

Alan arkadaşım iyi günlerde fısssstık gibi giysin

Bu pantolonu merveberat arkadaşım almıştı.....çooook beğenmiş ama ona dar gelmiş kaçırmayıııııın....butikten çok pahalı almıştım...muhteşem bir rengi ve kumaşı var
Pudra rengi
15 tl...

Boyu kaç santim bunun baseni, beli, ağdan bilege kaç santim? Bedeni kaç? Kullanılmış mı yoksa yrni ürün mü

Boyu kaç santim bunun baseni, beli, ağdan bilege kaç santim? Bedeni kaç? Kullanılmış mı yoksa yrni ürün mü

Canım sıfır ayarında....sadece 1 kere iş toplantısında kullanıldı...toplasanız üzerimde 4 saat filan kalmıştır
38-40 beden uyumludur....

Kemerden paçaya...90 cm...
Bel..40 cm...ürün şuan benim elimde değil alan arkadaşımız gönderim yapacak kendisi çok beğenmiş ama dar gelmiş ona....MERVEBERAT arkadaşımızda zaten kendiside burada satış yapıyor...tanıyorsunuzdur belki...

Son düzenleme:
Huuuu huuuuuuu kızlarrrrrrrrr

YARIN KARGOLAR YOLA ÇIKIYOOOOORRRR....

PAKETLER TEK TEK KAPANIYOOOOORRRR.......

YETİŞEN ALIYOOOOOOORRRR.....:86::86::86:

KOŞUN KIZLAR KOŞUUUUUUNNNN......:122::122::122::122::122::122:

Şahane yumuşacık ŞAL

Ebruli .....açıktan koyuya gidiyor....kenarındaki pompomlar sıcacık bir hava katıyor:124::124::124:

Sadece.....10 tl

Netim gitti canımcım yaa HOŞBULDUMMMMM
İnşallah yarın elinde olur kargon tatlışım ya bende sana kocaman bir Maşallah diyorum Rabbim bizi darda koymasın en önemliside dostlugumuz baki olsun
Teşekkür ederim canım elimden geldigince güzel şeyler yapmak istiyorum ben ya önemli olan memnuniyet,hamd olsunki ufak tefek sıkıntılar çıksada birbirimizi üzecek hiç sorun yaşamadık arkadaşlarımla
Şu güzel duan inan gözlerimidoldurdu,insanın hiç görmeden gönül gözü ile sevdigi Allah rızası için kalben dua ettigi insanlarla karşılaşmak ne güzel,şanslıyım hemde çok

off off şunları tek tek cıkarmasanda toplu alsak canım yaaa,ekstra kargo ücreti çıkıyor neyse ben bır dahaki sefere alıcam alıcam elinde bişey kalmayana kadarsonra toplu alım yapcam

off off şunları tek tek cıkarmasanda toplu alsak canım yaaa,ekstra kargo ücreti çıkıyor neyse ben bır dahaki sefere alıcam alıcam elinde bişey kalmayana kadarsonra toplu alım yapcam

Süper fikir kanka

Aynı şeyleri düşünüyorum kaymaklı şöbiyetim......inşaallah dostluğumuz baki kalsın......KK sayesinde harika dostluklar edindim....kendimiz gibi olanları bulmak imkansız değilmiş......aynı mücadeleyi vermek ...aynı pencereden baktığımızı hissetmek....çoook uzaklarda hiç karşılaşmadığımız birinden sıcacık samimi dilekler almak....ya da onu mutlu ettiğimizi düşüne bilmek.....karşılıklı dua edebilmek......ne şahane ne tarifsiz bir mutlulukmuş......aslında aradığımız gerçek huzur bence buymuş.....insanı mutlu eden huzurlu kılan şey hiç karşılaşmamış olsak bile karşılıklı güven duygusuymuş...koşulsuz samimiyetmiş
Ben senden daha fazla şanslı mıyım ne

huuu huuuu kızlarrrrr

bütün ürünlerim de sınırsız indirimler devam ediyoooor

özelde özel fiyatlar vaaaarrr kaçırmayııınnn

Koton marka.....38-40 beden uyumlu....bele oturuyor kesimi kumaşı harika

Sadece 1 ya da 2 ker kullanıldı sıfıırdan farksız

20 tl

kızlar sormayın SATILDI bugün de gönderdim alan arkadaşıma....hiç yıkanmadı bile....sadece 1 kere kullanılmıştı sıfır ayarında gitti valla....kaçıranlar üzülsün diye yazıyorum
şaka ballarım şaka
alan arkadaşım iyi günlerde kullansın bu harika gömleği

haydiii kızlaaarrr kaçmaz bu örtüleeerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…