Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

canım sevindim dönmene
merak etmiştim bende
takipteyim

Tşkr ederim vefalı arkadaşım.....bağlantımda baya sorun vardı haalada düzelmiş değil idare edicez artıkın

Satışı devam eden ürünleri topladım bohçama koydum

Alan arkadaşım iyi günlerde kullansın ...sevdikleriyle mutlu mesut konuşsun bu telefonda

Bohçamda ki diğer ürünler...kaçırmayıııınnnn:119::119::119::119::119::119:

hoş geldin neşesi bol satışı bol gönlü bol arkadaşımmm nersesin ayolll

hoş geldin neşesi bol satışı bol gönlü bol arkadaşımmm nersesin ayolll

Sorma zeynooooom....nazara mı geldik nedir...bağlantımda sorun vardı....yazamadım hiç

Ama beni durdurmak kolay mı...yine geldim yine geldim...vefalı dostlarımı yanlız bırakmadım

KAÇIRMAYIN MUHTEŞEM BİR PANTOLON SADECE 15 tl

Sorma zeynooooom....nazara mı geldik nedir...bağlantımda sorun vardı....yazamadım hiç

Ama beni durdurmak kolay mı...yine geldim yine geldim...vefalı dostlarımı yanlız bırakmadım

hoşgeldin arkadaşımmm iyi güzel hoşta hani benim çantalarım caniko bide leopar desenli havalı bi çanta istiyom duyrulurrr

hoşgeldin arkadaşımmm iyi güzel hoşta hani benim çantalarım caniko bide leopar desenli havalı bi çanta istiyom duyrulurrr

Aklımdasın şekerparem....tatil ya çocuklar ev de daha çok onlarla zaman geçiriyorum...ama unutmadım merak etme bi yakınımdan haber beliyorum o konuştuğumuz konuda.....ben haber vericem sana tatlım

Son düzenleme:
İsmail yazan Türkiye forması......10 tl
Bordo gecelik......15tl
TEN marka süper mayo.....15tl
Collezion erkek gömlek......15tl
ARAOYALI YATAK TAKIMI DÜŞTÜ.......150 tl

Mayonun bedeni neydi 40 bedense hemen gönderebilirsin senden alışveriş yapmasam çatlarim canim yaaa

Mayonun bedeni neydi 40 bedense hemen gönderebilirsin senden alışveriş yapmasam çatlarim canim yaaa

İyi günlerde kullan tatlım....artık yarı tesettür mayo kullandığım için duruyordu öyle...aksi halde satmayı düşünmeyeceğim bir ürünümdü.....isabetli bir karar verdin iyi günlerde kullan...taş gibi fıstık gibi gez

Ayy canım benim ya teşekkürler özelinede yazdım gerçekten bikini artık hayal oldu galiba bana mayo göbeği örter diye bu yaz mayo düşünüyordum cok iyi bir alisveris oldu sabirsizlikla beklicem ürünümü.sendende ilk defa alışveriş yapmanın mutlulugunu yaşıyorum bitanesin...

Canım İyi günlerde kullan inşaallah girdiği eve mutluluk sağlık bereket getirir

Begenmezmiyim tatlışım yaa eşim arkadaşlarım oooo hepsi çok begendi hatta bir arkadaşım bana sat didi olmaz didim
Resimlerden görünenlerden çok daha kaliteli ve tertemiz canım ya etekte çok güzel çok begendim azıııcık basen dar geldi ama 15 güne Allahın izni ile giyerim çok fena zayıflamaya azmettim
Organiklerin yarın elinde olur sanırım,sen kefilsen daha ne olsun satışlarım patlamıştı daha önünü alamam galiba,Allah satı pazarı versin,ben yetişemiyorum darısı tüm ürün satan arkadaşlarıma

Caım arkadaşım hg bitanem....kapıda karşılayamadım
misafirlerim vardı ancak gelebildim

Yarın kargo günüm inşaallah ben evdeyken gelir...şahsen bu kargoyu karşılamayı çooook istiyorum

Bu arada ben senin yerine senin için kocaman bir MAŞAALLAH diyorum.....bizimkilere gösterdim geçen gün sizin organik ürünleri hayran kaldılar
Allah gücünü artırsın yolunu açık etsin bitanem....sesinden de belli çoook güvenilir birisin...kalbin gibi ömrün de güzel olsun inşaalah

Harika el işi göznuru örtülerm

Dantelli...kurdela işli...

Kare olan hiç kullanılmadı diğeri runner çok az kullanıldı.....

Kare 90*90......harika bir kumaşı ve işi var tek kelimeyle muhteşeeeemmmm

Runner kullanıldığı ve minicik arka kumaşta görünmeyen bir yerde defosu olduğu için fiyatta anlaşılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…