Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

bU GENÇ OLMA DURUMLARINDA HEP AKLINA BİZİM O TEYZE GELSİN EMİ

Sana söz veriyorum bol soslu....bol yoğurtlu kuru patlıcan dolmam benim al bu da ispatım
Kendi elcazlarımla yaptım seni göre göre aklımdan çıkmıyor ki dolmalar

ayyyyyyyyyyyyy bu cantaya bayıldım super ya

Ayşem ayşem....herkez senin gibi bayılıyor ama halaaa alan yok......bu gün satılır diye düşünmüştüm ama bekliyoruz bakalım

Sana söz veriyorum bol soslu....bol yoğurtlu kuru patlıcan dolmam benim al bu da ispatım

Bu güzelliğe kac para istiyosun canım, bayıldım bu dolmalara ne güzel offf canım çekti yavvv .yarın hemen kargolat bunları istiyoruuuuum : ) : ) :)
Canim bugün mayoma kavuştum çok şık, çok güzel çok beğendim markasiz mayo fiyatina ten marka mayo harika yazı iple çekiyorum

Of of buna ne
Çok süper görünüyor yaa elcağızlarına sağlık
Dolmaları görünce birden noluyoruz didim buyrun benim dolmalarıda mı satışa çıkarıyor didim

Valla tatlım giydin mi bilmiyorum ama...üzerindeki duruşuna bayılacaksın.......iyi günlerde kullan bitanem.....burda bizimle paylaşma nezaketini gösterdğin için ayrıca tşkr ederim her zaman beklerim......seve seve dolma yaparım...canın sağolsun....tarif isteyen olursa da yaydmcı olurum pek meşhurdur yemeklerm hiç tevazuu gösteremiyciiimmmmm
Yakında yarışmayada katılıyorum haberiniz ola........patates yemekleri yarışmasına sizde katılın eğlenek

Köşeden kenardan ablamda dolma tabağını görünce o ne öyle dedi arkadaşıyla tlf.da konuşuyodu beni söylüyo kardeşimde yemek sitelerinde diye

Of of buna ne
Dolmaları görünce birden noluyoruz didim buyrun benim dolmalarıda mı satışa çıkarıyor didim

Aslında iyi fikir iyi didin he sarar sarmalar yollarım nolacak ki..pişmiş yemek 2 günde kapanızda KKYEMEKİM.COM....

Of of buna ne

Hadi kabul et şok oldun dolmaları görünce.....kadına bak yaaaa dedi dedi yaptı valla dimedin mi

Aslında iyi fikir iyi didin he sarar sarmalar yollarım nolacak ki..pişmiş yemek 2 günde kapanızda KKYEMEKİM.COM....

Ablamında ağzı sulandı
Allahtan bizde de dolma var annem saolsun yapmış pişirecek yarın ilk bi sürü yemek olacak
Şu görüntüyle fena yaptın bizi fena

Offff ağzım sulandı
Ama şimdi hamile bir baaağğğyyyaaan olarak canım fena çekti
Elinize sağlık afiyet olsun. Benimde kurutulmuş biber ve patlıcanlarım var yarına yapayım bari biyerim şişmeden

Offff ağzım sulandı
Ama şimdi hamile bir baaağğğyyyaaan olarak canım fena çekti
Elinize sağlık afiyet olsun. Benimde kurutulmuş biber ve patlıcanlarım var yarına yapayım bari biyerim şişmeden

Oyyy kıyamam ben sanaaa

Yap canım yap...yazdan kuruttulan sebzeler daha sağlıklı.....ben bunları SEYREN arkadaşımdan almıştım....kendi kuruttuklarım bitince o bana hızır gibi yetişti......çok seviyorum ben de

Muhteşem bir çanta...kusursuz sıfırdan farksız......bordo sevenler için

Dehşet bişi
Bu çanta kaçmaz fiyata

Ailenin diğer bireylerinden gelen çantalarım muhteşem.......sürekli çanta soranlar için
Bu fiytları kaçırmayın

Bu bluzlar çoook şık......yumuşacıklar

Hiç kullanılmadılar.....sadece siyah önü kalp detaylı olan deneme amaçlı giyildi....valla kaçırmayın derim

40-42 beden uyumlu esnekler

Sayın BuyrunBenim,
sıfır ürünlerinizin yanısıra, ne hikmetse sürekli eş dost ahbaptan satmanız için gelen ürünlerde var, üstün körü baktığımda bile en az 4-5 sıfır ürün gördüm, sizi daha önce uyarmıştık hatırlarsanız.
Sıfır ürün satıyor diye konusu kapatılıp ceza alanlara haksızlık yapamayız, diğer üyelere ne uyguluyorsak size de aynısı uygulanır.

Kusura bakmayın, topiğinizi kapatıyorum, yönetim aksini söyleyip izin vermediği sürece satış topiği açmanıza müsade edilemeyecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…