- 9 Mayıs 2013
- 865
- 524
- 333
canım bu örtüler kaç parça bir takımmı sadece parça mı?birde fiyatı ne kadar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba...
Sizden ürün almak kısmet olmadı ama takipteyim, alıcıların memnuniyeti ve sizin güzel ürünleri düşük fiyatlara vermeniz sizi cazip kılıyor... Umarım faydalanacağım bir şeyler bulurum. Hayırlı satışlar dilerim.
Çok tşkr ediyorum canım benim.....sizlere layık olanı sunmaya Çalışıyorum......memnuniyetin herşeyden önemli olduğunu düşünerek açtım topiğimi.....ben çok şanslıyım ki sizin gibi kaliteden ve dürüstlükten anlayan insanlar çıktı karşıma....inşaallah daim olur karşılıklı memnuniyetimiz
Kimse üzülmesin kimse mağdur olmasın diye çıktım bu yola....zaten yıllarca bu alanda eğitim veren biri olarak.....bu beğenileri almak ayrı bir onur veriyor bana.....tekrar tşkr ediyorum canım...her zaman beklerim her zaman sıcak bir kahvem vardır sizlere
![]()
kare runnera kaç diyorsun buyrunbenim?
merhaba ablacım ben evlilik dantel şuan için düşünmediğimden(danteldende pek anlamadığımdan ) ilgilenmemiştim anneme dantellerini gösterdimm ayy ucuza gitmiş hepsi niye bana söylemedin zamanında diye yakındı :) Alanlar güle güle kullansın :)![]()
Ablacım...bırak buradaki yakınmaları birde kendi çevremden görüp de tühhh bize neden göstermedinbiz alırdık diyenler var
İmkanım olsa hepsini kopyalardım ki maalesef elimde dantel takım kalmadı...iyi günlerde kullansın alan arkadaşlarım inşaallah
Ama takipte kalın bende süpriz bitmeeeeez:103::103::103:
Sorma hala etkisinde değerinde gitmemiş ne emek var orada sen bilmezsin diyor :) takipteyimmmmm :)
Anacığının ellerinden öpüyorum belli ki oda benim gibi çoook dantel örmüş....o eller öpülür baş tacı edilir
Selamlarımı ilet lütfen![]()
bunu alıyorum hayatım at sepete![]()
Hadi kızlar pazarlık eden kazanıyooooor:122::122::122::122::122:
mrb bugün kargomu aldım paketi açınca mis gibi bir koku ve güzel bir not özel bir hediye paketi açmış gibi oldum çok teşekkür ederim özenin için takipteyiiiimmm![]()