• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
bU GENÇ OLMA DURUMLARINDA HEP AKLINA BİZİM O TEYZE GELSİN EMİ :52::52:

Sana söz veriyorum bol soslu....bol yoğurtlu kuru patlıcan dolmam benim al bu da ispatım:60::60:
Kendi elcazlarımla yaptım seni göre göre aklımdan çıkmıyor ki dolmalar:34:

ayyyyyyyyyyyyy bu cantaya bayıldım super ya

Ayşem ayşem:16:....herkez senin gibi bayılıyor ama halaaa alan yok:31:......bu gün satılır diye düşünmüştüm ama bekliyoruz bakalım:9:

Sana söz veriyorum bol soslu....bol yoğurtlu kuru patlıcan dolmam benim al bu da ispatım:60::60:

Bu güzelliğe kac para istiyosun canım, bayıldım bu dolmalara ne güzel offf canım çekti yavvv .yarın hemen kargolat bunları istiyoruuuuum : ) : ) :)
Canim bugün mayoma kavuştum çok şık, çok güzel çok beğendim markasiz mayo fiyatina ten marka mayo harika yazı iple çekiyorum

Of of buna ne :53::53:
Çok süper görünüyor yaa elcağızlarına sağlık :16::39:
Dolmaları görünce birden noluyoruz didim buyrun benim dolmalarıda mı satışa çıkarıyor didim :60::60:

Bu güzelliğe kac para istiyosun canım, bayıldım bu dolmalara ne güzel offf canım çekti yavvv .yarın hemen kargolat bunları istiyoruuuuum : ) : ) :)
Canim bugün mayoma kavuştum çok şık, çok güzel çok beğendim markasiz mayo fiyatina ten marka mayo harika yazı iple çekiyorum

Valla tatlım giydin mi bilmiyorum ama...üzerindeki duruşuna bayılacaksın.......iyi günlerde kullan bitanem.....burda bizimle paylaşma nezaketini gösterdğin için ayrıca tşkr ederim her zaman beklerim......seve seve dolma yaparım:1:...canın sağolsun....tarif isteyen olursa da yaydmcı olurum pek meşhurdur yemeklerm hiç tevazuu gösteremiyciiimmmmm:1:
Yakında yarışmayada katılıyorum haberiniz ola........patates yemekleri yarışmasına sizde katılın eğlenek:60::60:

Köşeden kenardan ablamda dolma tabağını görünce o ne öyle dedi arkadaşıyla tlf.da konuşuyodu beni söylüyo kardeşimde yemek sitelerinde diye :9::9::52::52::27::27:

Dolmaları görünce birden noluyoruz didim buyrun benim dolmalarıda mı satışa çıkarıyor didim :60::60:

Aslında iyi fikir iyi didin he sarar sarmalar yollarım nolacak ki..pişmiş yemek 2 günde kapanızda KKYEMEKİM.COM....:60::60:

Hadi kabul et şok oldun dolmaları görünce.....kadına bak yaaaa dedi dedi yaptı valla dimedin mi:60::60::60:

Aslında iyi fikir iyi didin he sarar sarmalar yollarım nolacak ki..pişmiş yemek 2 günde kapanızda KKYEMEKİM.COM....:60::60:

Ablamında ağzı sulandı :27::27:
Allahtan bizde de dolma var annem saolsun yapmış pişirecek yarın ilk bi sürü yemek olacak :9::9:
Şu görüntüyle fena yaptın bizi fena :52::52:

Offff ağzım sulandı :52:
Ama şimdi hamile bir baaağğğyyyaaan olarak canım fena çekti :1:
Elinize sağlık afiyet olsun. Benimde kurutulmuş biber ve patlıcanlarım var yarına yapayım bari biyerim şişmeden :9:

Offff ağzım sulandı :52:
Ama şimdi hamile bir baaağğğyyyaaan olarak canım fena çekti :1:
Elinize sağlık afiyet olsun. Benimde kurutulmuş biber ve patlıcanlarım var yarına yapayım bari biyerim şişmeden :9:

Oyyy kıyamam ben sanaaa:17::17:

Yap canım yap...yazdan kuruttulan sebzeler daha sağlıklı.....ben bunları SEYREN arkadaşımdan almıştım....kendi kuruttuklarım bitince o bana hızır gibi yetişti......çok seviyorum ben de :34:

Muhteşem bir çanta...kusursuz sıfırdan farksız......bordo sevenler için:10::10:

Dehşet bişi:10:
Bu çanta kaçmaz fiyata:10::12:

Ailenin diğer bireylerinden gelen çantalarım muhteşem:12:.......sürekli çanta soranlar için:34:
Bu fiytları kaçırmayın :52:

İşte size harika bir tepsi ve kaşıklı kupa:1:......hiiç kullanılmadı elimde fazla olduğu için bunları kutusundan çıkardım sizin için:10:

Tepsi ahşaptır....pırl pırıl kusursuz.....evinizin havasını değiştirecekler:34:

Tepsi.....30 tl
Kupa......10 tl

Muhteşem bir çanta.....şahsen paraya ihtiyacım olmasa satan yakınımdan ben alırdım:1::1:
Olağanüstü....alan uzun süre elinden bırakamayacak......çook kaliteli bir derisi var.....açık konuşayım böyle bir çanta hiç görmedim kullanmadım:31:....sıfır ayarında büyük ebatlarda kullanmayı sevenler için....iç haçmi çok kullanışlı....bir sürü gözleri var:34:

İşte bunu alan aşık olacak:10::12:

Muhteşem bir derisi ve tarzı var.....klipsli:16:

Satmam için veren yakınım sıkı sıkı tembih etti:1:

Bunlar sıradan çanta değil verdiğim rakamların altına sakın düşme dedi:1:

Piyasa fiyatı 200-250 Hatta biraz daha yüksek olabilir de:10:

Sahibi 210 tl ye almış......sıfıyayarında kusursuz bu çantayı size çok uyguna veriyoruz:34:

Harika el işi göznuru örtülerm:16:

Dantelli...kurdela işli...:10:

Kare olan hiç kullanılmadı diğeri runner çok az kullanıldı.....

Kare 90*90......harika bir kumaşı ve işi var tek kelimeyle muhteşeeeemmmm:10:

Runner kullanıldığı ve minicik arka kumaşta görünmeyen bir yerde defosu olduğu için fiyatta anlaşılır:34:

Bu bluzlar çoook şık......yumuşacıklar:10::12:

Hiç kullanılmadılar.....sadece siyah önü kalp detaylı olan deneme amaçlı giyildi....valla kaçırmayın derim:34:

40-42 beden uyumlu esnekler:32::32:

Yaz yaklaşıyor bayanlar.....sokaklar sahiller cıvıl cıvıl olacak inşaallah:10:

Bu üçlü bilezikler çok kaliteli çok şık butik ürünüdür:8:

Kaçırmayın beğenen hemen alsın:8:

Sadece 15 tl:34:

İşte prensesler için harika bir nevresim takımı:emir_bebek::emir_bebek:

Kaçmaz fiyata.....:103::103::103::103:

Kızım olmadığı için kullanamadım:1:

2 adet yastığı.....çarşafı....yorgan kılıfıyla muhteşem bir kumaşıyla sizin için özel geliyor:10:

Markalı bu lisanslı ürünü kaçırmayın mağaza kokusuyla duruyor:122::122:

Makul tekliflere açığız:17:

Sayın BuyrunBenim,
sıfır ürünlerinizin yanısıra, ne hikmetse sürekli eş dost ahbaptan satmanız için gelen ürünlerde var, üstün körü baktığımda bile en az 4-5 sıfır ürün gördüm, sizi daha önce uyarmıştık hatırlarsanız.
Sıfır ürün satıyor diye konusu kapatılıp ceza alanlara haksızlık yapamayız, diğer üyelere ne uyguluyorsak size de aynısı uygulanır.

Kusura bakmayın, topiğinizi kapatıyorum, yönetim aksini söyleyip izin vermediği sürece satış topiği açmanıza müsade edilemeyecektir...

Back