Evet tatlım bayaa yorucu bir gündü ama olsun Allah sağlık sıhhat versin çok şükür gencim daha:122::122::122::122:
Evet evet gülme valla öyle düşünüyorum
bU GENÇ OLMA DURUMLARINDA HEP AKLINA BİZİM O TEYZE GELSİN EMİ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tatlım bayaa yorucu bir gündü ama olsun Allah sağlık sıhhat versin çok şükür gencim daha:122::122::122::122:
Evet evet gülme valla öyle düşünüyorum
ayyyyyyyyyyyyy bu cantaya bayıldım super ya
ayşem ayşem....herkez senin gibi bayılıyor ama halaaa alan yok......bu gün satılır diye düşünmüştüm ama bekliyoruz bakalım
Bu güzelliğe kac para istiyosun canım, bayıldım bu dolmalara ne güzel offf canım çekti yavvv .yarın hemen kargolat bunları istiyoruuuuum : ) : ) :)
Canim bugün mayoma kavuştum çok şık, çok güzel çok beğendim markasiz mayo fiyatina ten marka mayo harika yazı iple çekiyorum
Of of buna ne
Çok süper görünüyor yaa elcağızlarına sağlık
Dolmaları görünce birden noluyoruz didim buyrun benim dolmalarıda mı satışa çıkarıyor didim
Of of buna ne
Çok süper görünüyor yaa elcağızlarına sağlık
Dolmaları görünce birden noluyoruz didim buyrun benim dolmalarıda mı satışa çıkarıyor didim
Hadi kabul et şok oldun dolmaları görünce.....kadına bak yaaaa dedi dedi yaptı valla dimedin mi
Aslında iyi fikir iyi didin he sarar sarmalar yollarım nolacak ki..pişmiş yemek 2 günde kapanızda KKYEMEKİM.COM....
Offff ağzım sulandı
Ama şimdi hamile bir baaağğğyyyaaan olarak canım fena çekti
Elinize sağlık afiyet olsun. Benimde kurutulmuş biber ve patlıcanlarım var yarına yapayım bari biyerim şişmeden
Muhteşem bir çanta.....şahsen paraya ihtiyacım olmasa satan yakınımdan ben alırdım
Olağanüstü....alan uzun süre elinden bırakamayacak......çook kaliteli bir derisi var.....açık konuşayım böyle bir çanta hiç görmedim kullanmadım....sıfır ayarında büyük ebatlarda kullanmayı sevenler için....iç haçmi çok kullanışlı....bir sürü gözleri var
İşte bunu alan aşık olacak
Muhteşem bir derisi ve tarzı var.....klipsli
Satmam için veren yakınım sıkı sıkı tembih etti
Bunlar sıradan çanta değil verdiğim rakamların altına sakın düşme dedi
Piyasa fiyatı 200-250 Hatta biraz daha yüksek olabilir de
Sahibi 210 tl ye almış......sıfıyayarında kusursuz bu çantayı size çok uyguna veriyoruz
İşte prensesler için harika bir nevresim takımı
Kaçmaz fiyata.....:103::103::103::103:
Kızım olmadığı için kullanamadım
2 adet yastığı.....çarşafı....yorgan kılıfıyla muhteşem bir kumaşıyla sizin için özel geliyor
Markalı bu lisanslı ürünü kaçırmayın mağaza kokusuyla duruyor:122::122:
Makul tekliflere açığız