Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

canım maşallah ne kadar sevdirdin kendini saygınla o güzel üslubunla
valla almasam bile takipteyim cnm
bedenler uyuşssa çok ii olurdu
cnm çanta falan varsa ekle bakalımmm yahuu

tüylü deil mi ablam 10tl okeyse alayım:26:

Tüylü evet tatlım......ama kollar deri gibi kumaşlı.....kolları kalın olanlara olmaz......yani bilekleri zayıf olanlar tercih etmeli......ben denedim harika durdu bence tam 38 ya da dar 40 bedenliler için uygun.....üst bedeni geniş ve tombul olanlara olmaz...42 lere hiiiç olmaz
Ben de satmaya mı çalışıyorum satmamaya mı belli değil

Beden de karar verildiği sürece fiyat kolay

canım maşallah ne kadar sevdirdin kendini saygınla o güzel üslubunla
valla almasam bile takipteyim cnm
bedenler uyuşssa çok ii olurdu
cnm çanta falan varsa ekle bakalımmm yahuu

Canım benim çok mutlu oluyorum bu yorumlarınıza

Madem bunca zamandır takiptesin sana bişiler satmak şart olmuş elimden kurtulamazsın artıkın

Dur sana bi ara çanta göndereyim

Hmmmm yeni urunlermiii gormem laziiimbiliyosun sora piskopata bagliyorum

İnşaallah köpüklü kahvem......Allah nasip ederse yarına var aklımda bir kaç bişi

Seni görmezsem benim de psikolocim bozulur...küstürmeyin sayfamı hep gelin böyle.....bişi almak şart değil ...tatlı diliniz sohbetiniz yeter valla yüzümü güldürüyorsunuz...işte bunun bedeli yoktur dünya da......

Yine başladım biri beni durdursuuuunnnnnn

Son düzenleme:
özür dilerim adidas ayakabı varya onun ablacıgım. bu arada birilerine pirim verip sayfanı kapatmadığın için teşekkürler. bence çok samimi ve içtensin

Tşkr ederim canım benim....anlaşılıyor ki sen de sıkı takipçilerdensin

Adidass çook önce satıldı bitanem....son sayfalara bakın......maşaallah önceki sayfalarda satılmayan ürün kalmadı......boşa zaman kaybı yaşamayın
Son 10 sayfa yeterli olur zannımca...satılmayanları toparlıyorum sık sık şekerparem
Her zaman beklerim

ben buralarda yeni olduğumdannnn azıcık eksik kaldım başladım ilk sayfandan taramaya :) bilgi için teşekkür ederim alışverişlerde görüşmek üzereeee

Yarın akşama yeni ürünler olacaaaaaaakkkkkkk

Herkezler bayılacaaaaaakkkkk

Yine süpriz misafir gelmezse tabiiiiiii

Not....Bu maymunlar çok komik hareketli bir gifti ....malesef devamı gelmemiş neden olmadı ki yaaa:44:

Eklentiler

• $image.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Bu harika gözlük ORJİNAL RAYBAN
Orjinal başka bir modelle takas düşüne bilirim....camında sağında solunda hiç bir kusuru çiziği yoktur

110 tl:82::82::82::82:

Ablam 10tl uygunsa alayim:26:

Canım benim çok mutlu oluyorum bu yorumlarınıza

Madem bunca zamandır takiptesin sana bişiler satmak şart olmuş elimden kurtulamazsın artıkın

Dur sana bi ara çanta göndereyim

Bana da satmanız lazım bişeyler😊 beğendiğim şeylerin altında anında satıldı yazıyor. Arkadaşlar çok hızlı bravooo😉

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…