Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Tamam ablacim birgun satisa kabanini cikarana kadar kaban almiyorum boykot ediyorum

Koton marka.....38-40 beden uyumlu....bele oturuyor kesimi kumaşı harika

Sadece 1 ya da 2 ker kullanıldı sıfıırdan farksız

20 tl

Merveberat arkadaşımız almıştı.......bu muhteşem pantolon arkadaşıma dar geldiği için tekrar satışta.....soran arkadaşlara duyrulurrr

[/QUOTE]

Cnm kbakma yazamadim bi turlu.. tekrardan cok tsk ediyorum ilgine alakana ozenine tatli diline hayran kaldim.. iyi dileklerin icinde ayrica cook tsk ederim..

Cnm kbakma yazamadim bi turlu.. tekrardan cok tsk ediyorum ilgine alakana ozenine tatli diline hayran kaldim.. iyi dileklerin icinde ayrica cook tsk ederim..

Ah canım benim harici olarak siteye de yazdığın için tşkr ederim...eletronik cihazlara daha fazla özeniyorum....tabletinden inşaallah memnun kalırsın canım

Çok kullanışlı bir telefon NOKİA 5228...
Kullanılmış tertemiz bir telefon.....görüntüde ekranda hiç bir sorunu yok....sadece kabında kenarlarda çizilmeler mevcut

Mekanizmasında hiç bir sorunu yok....şarjıyla gönderilecektir....100tl

Son düzenleme:
Merhaba canım çantaya bayıldım kac gündür nete giremiyorum is yerindeki herkes bayıldı supr bor çanta senden ikinci alışverişim ve ilgine hayranım notun ise superdi

Merhaba canım çantaya bayıldım kac gündür nete giremiyorum is yerindeki herkes bayıldı supr bor çanta senden ikinci alışverişim ve ilgine hayranım notun ise superdi

Nariniiim adı gibi narin arkadaşım benim
İyi günlerde kullan sana şans getirsin inşaallah

Orjinal rayban....

Sayılı kullanıldı sıfırdan farksız
Orjinal farklı bir gözlükle takas düşüne bilirim:103::82::82::103::103::82:

Son düzenleme:
canmmmmgörümceme gelmiş dantellerin cok begenmiş notun içinde tesekkür etti ama dantelleri nasıl kolaladıgını soruyooo özelden mesjnı bekliyorumm

canmmmmgörümceme gelmiş dantellerin cok begenmiş notun içinde tesekkür etti ama dantelleri nasıl kolaladıgını soruyooo özelden mesjnı bekliyorumm

Buraya yazıyım bilmeyenler de öğrenmiş olsun

Canım ben kolalamayı buğday nişastasıyla yapıyorum......mesela 5 lt suya yarım su bardağı nişasta koyup iyice karıştırıyorum...su süt gibi olacak...
Dantelleri içine atıp iyice ıslatıp sıkıyorum....sonra havlu arasında fazla suyunu alıyorum....ince bir bez arasında ütülüyorum...kuruyan ütülenen danteller sertleşiyor harika oluyor
Biraz zahmetli ama sonuç bir harika oluyor......ütünün tabanını sonradan temizlemeyi unutmayalım
Dantel kolasız olmazzz

bu telefonun hiç sorunu yoksa indirim yafarsanız oğluma almak isterim

bu telefonun hiç sorunu yoksa indirim yafarsanız oğluma almak isterim

Canım özelde de bahsettiğim ve resimlerde de belli olduğu gibi....kullanılmış bir telefon ekranda görüntüde elektroniğinde hiç bir sorunu yok...sadece kenarlarında kullanım izleri mevcut çizilmeler var......şimdiye kadar kendim kullandım şimdi ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum çokta memnundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…