Yeniden 53e doğru(hedef 6kilo)

Bugünde oruçlu geçti. Limonlu su içiyorum şu an. Ama bir bardak buz gibi kefir de içeceğim galiba. İçim yandı bugün çok fena.
Kilom 54.8
Ölçülerim 70-86-96 cm.

Diyet yapamıyorum malesef. Yaptıklarım oruçlara sadık kalmak ve bolca yürüyüş sadece...
İnşallah ramazana 52 ile başlarım. Hedefim bu.

Pazartesini atlamıştım ama bugün oruçluyum. Kilom değişmiyor. Yine üç beyaz işine girmem gerek. Ramazanda dahil bayrama kadar şekersiz. Yapabilir miyim ki? Yarın başlıyorum.
Valla bu yaz doya doya karpuz kavun yemek istiyorum. Yaz meyvelerini hep kaçırıyorum kilo yapıyor diye...O yüzden iki ay sıkacağım.

Bugün hurma yoğurt yiyorum. Yarına hazırlık... hurma diyetinde iyi sonuçlar alan var. Belki bir günden etki eder bana.

Hiç yaramadı bu hurma yoğurt beni Çok acıktırdı. Malesef yiyorum. 4 te bırakacağım inşallah...
Sonra da yürüyüş yaparım.

Kilom 56.2
Hayırlı işler. Kendimden soğudum ablacım ya.. hedefe yaklaşmayı geç gittikçe uzaklaşıyorsun. Bari yerinde saysaydın be kardeşim.
Yürüyüştende bıktım ama çıkıyorum yine.. Sabır.

Bugün yeni kararlarla yeniden başladım. Protein ağırlıklı. Daha çok salata ve yeşil çay olacak.
Sabah yumurta peynir domates salatalık zeytin. Arada filtre kahve ve yeşilçay.
Saat ikide tek köfte ve üç kaşık sulu köfte fındık badem ve kapuçino.
Günün devamında bol su ve çay.
Yürüyüş yapabilir miyim bilmiyorum mutfak ve banyo temizliği yapıyorum badana sonrası.

İki gündür 1000 kaloriyi geçmedim ve iki saatte yürüdüm. Çokça yeşil çay içtim.
Sabah yoğurt ve yarım elma . Akşamda menemen yapıp kahvaltı ettim. Peynir zeytin domates falan.
Çocuklara yaptığım pizzadan küçük bir dilim yedim malesef.

Kilom aynı .
5 nisandada 56 kg. Mışım. Yine öyle. Koskoca bir ay boşa geçmiş. Nasıl yaptım ya valla anlamadım.
Yoğurt karabuğday yedim şimdi. Bu karabuğdayın esprisi ne ki. Hem kalorisi yüksek hem kb değeri.

Bugün tekrar ceviz sarmısak suyuna başladım 5 cm incelme galiba ondan olmuştu. Yine o kadar olsa yetecek. Bayrama kadar çabalıycaz .
Yürüyüşü zaten hiç bırakmadım. Bugünde yağmurlu salona gidiyorum. Birazda koşuyorum.
Şimdi sade türk kahvesi. Kahvaltı gelince...

2 ceviz yemiştim sabah. İkinci öğünümü şimdi yedim. Hindi eti salata 2 yumurta sucuklu. Ezogelin çorba ve biraz ayran. 900 kalori bugün.
Yağmur dindi yürürüm birazdan.

günaydınnn.
nacizane fikrim az yiyorsun ve vucudun kendini kıtlığa çekmiş olabilir....
çünkü bu yürüyüşlere ve beslenmeye rağmen en az kg vermenin sebebi bence bu...
öncelikle hareketlerin aynı kalsın ama beslenmeni arttır...
her gün 1 protein 1 karbonhidrat ve boll sebzeye menünde yer ver..
aç kalarak kilo veremezsin sonra hevesinde kaçar eski düzene geri dönersin.
tıka basa karnını yeşillikle doyur ayranı yoğurdu sütü ihmal etme bak nasıl hızlı gidiyor kilolar gör sonra

Haklısın. Teşekkür ederim önerilerin için. Farkındayım aslında ... sanki daha çok düzensiz benimki bazende üşeniyorum... O yüzden kısır döngü hiç bitmiyor.

Haklısın. Teşekkür ederim önerilerin için. Farkındayım aslında ... sanki daha çok düzensiz benimki bazende üşeniyorum... O yüzden kısır döngü hiç bitmiyor.
Benimde öyle oluyor 1 ayda anca 2 kg verebildim motivasyonu düşürmeye gerek yok hocamın söylediği bu kıtlık muhabbeti
Bol bol yeşillik günde 1-2 yumurta çiğ badem ceviz bunları ihmal etmeyelim sebzenin her türlüsü doyana kadar yiyeyim kaçamak yapmayalım ama açda kalmayalım gerisi hemencik gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…