Yeniden 53e doğru(hedef 6kilo)

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.083
385
2016yazında 53kiloya indiğimdeki hazzımı anlatamam, idealinin çok altında olmama rağmen herkezin laf etmesine rağmen ben o halimle çok mutluydum,, kime neyse benim zayıflığımdan...

Bidahada diyet moduna hiç giremedim uzun aylar boyunca da kilo almadan korumuştum 53 54gidip geliyordum, ama gel görki nezaman akşam yemeklerini geç yemeğe başladık kilolar geldi yapıştı, 59 60 aylarca burda takıldım kaldım, üstünden bi sene geçti ve ben hala 59 60ım, he geçen aylarda bi sefer 57yi görmüştüm:)) ogünde akşam yemek yememiştim ondan,,,

Boyum 168 evet idealim 60kilo boyuma göre iyiyim, ama ben kendimi 90gibi hissediyorum.9 ve 8 yaşında 2çocuğum var 1sene arayla oldular ve ben 62kiloydum,,doğumlardan sonra 80kilo olmuştum 53inmeyi başardım ve onu başardıysam şimdi verilecek bikaç kiloyumu veremiycem, bugün karar verdik eşimle oda kilo aldı ve vermek istiyo beraber başlıyoruz.

Aynı yöntemi deniycez akşamları kesmek, 1hafta dene enazından dedim, bizamanlar denediğim en etkili yol buydu, akşam az ve erken yemek, ama şimdi akşamları sadece yoğurt ve elma yemeği düşünüyoruz,,,

Zaten ben sırf eşim yüzünden akşam yemeği yiyorum yemek yapmasam hiç aklıma gelmez, ama yedimmi doysamda devam ediyorum.. Şimdi eşimde yemiycek daha rahat olucam,, :))
Çocuklarımı doyururum sadece buda bana koymaz :))

Hadi bismillah yarın ikimizde tartılıp bildiricem buraya, bakalım 1haftada sonuç ne olucak,(günlük bildirimde bulunucam inşallah) gerçekten akşam yemeği tekrar fayda edicekmi... Görüşmek üzere....

Günaydın ,,hepimize hayırlı cumalar olsun,,

Geçen hafta 59.9dum,,
Sabah 59.4 çıktım ,bugün bu kiloyla başlıyorum

Akşamları yemeği kesme kararını kesinleştirdik eşimle, hadi bismillah, 1hafta deniycez, oda iyice kafaya taktı kilosunu

Kilo vermek için tek çözümün akşam yemeğinin az ve erken yenmesi yada sadece yoğurtla elmayla geçiştirilmesi dedim, onayladı sonunda şükür
(Gerçekten Denediğim en etkili yöntem buydu malum)

eveet eşimde tartıldı şimdi,, 84.2 çıktıhayırlı olsun geç bile kaldı başlamakta

Bugün Sabahtan giremedim buraya, şimdi yazıyorum oyüzden..

13.01.2018 cumartesi

58.4
çıktım, 1günde 1kilo gitmiş bile :))
Dün akşam yemicektik ama dayanamadım 7de yedik az biraz, bide yatarken yoğurtlu soda limon küründen içtik.

Yarın pazar ve eşim daha ilk günden pazar ödül günümüz değilmi diyo..
Bakalım napıcaz...

Son düzenleme:
Aksam yemegi yememek ya da yogurtla gecistirmek gercektem cok etkili.

Sabah oglen ne yiyorsunuz..

Ben de 60 kiloyum 3_4 kilo vermek istiyorum

Selam arkadaşlar
Bende bugün bir listeye uymaya başladım. Şeyda Coşkun 13 gün listesi.
Yani onu elimde bir rota olsun diye belirledim. Şu var ki herşeyden yiyim ama az az mantığı hiç işlemiyor.
Ben bugüne öyle geldim. Sırf yürüyüş hergün onbin onbeşbin adımlar...Malesef etkisiz. 57 kg 58 arası gidip geliyorum. Boyum 155 cm. Yaş 42...
İlk hedef benimde 53. Ama ramazana kadar on kilo kadar vermek istiyorum.

İlk gün karabuğday yeşil elma klasik yani. Saat Beşte son yedim. Bir de bu kurala sıkı sıkıya uyacağım. Saat 4 ya da beşte dükkanı kapamak.
Açım gerçekten. Su içiyorum şimdi. Ve bitki çayları ısırgan kekik yeşil çay..vb
Tüm yediklerim iki kase haşlanmış k.buğday iki yeşil elma iki salatalık tarçın.

Merhaba günlük
Öğlen olmuş valla. Dün akşam zor geçti epey sinir yaptım buna rağmen sabah bi kahve içip spora gittim.40 dk bisiklet 45 dk yürüyüş. Şimdi kahvaltımı ediyorum.Şöyle ki;
Listeye göre yeşil kefir var. Bir çay bardağı içildi. Karıştırmadım malzemeleri. Çay içmek istediğim için ayrı ayrı yiyorum. Nane salatalık ve malesef avakado. Avakado çürümeye başlamış yarısını attım mecburen yiyorum. Üç zeytin ve bir cevizde benden. Napıyım ya.Çayı neyle içeyim hemde kahvaltıda....

Günün devamında ise ödem çayı var. Ve iki çeşit sebze çorbası ben tek çorba yapacağım çünkü malzemelerin tamamını alamadım. Semiz otu ve pazı gibi. Benim çorbada brokoli kabak taze ve kuru soğan nane maydonoz kırmızı biber olacak ve yatana kadar içerim artık...
Tavukta haşlıyorum kriz gelirse diye.

Dışarda bi 45 dk yürüyüş daha cepte.
Çorbayı içiyorum şimdi çok güzel olmuş valla. Zaten sebze çorbasını severim hatta lahana diyetindeki çorbayı da bayılarak içiyorum ben. Tuz ve yağ yok bunda ama tane karabiber ve sarmısakta şahane olurmuş yani. Bi dahaya artık.
Bir kase yetmezki bana
Bu arada ödem çayı da çok iyi oldu. İçinde zencefil tarçın karanfil(toz değil hiçbiri) maydanoz kiraz sapı limon yeşil elma ve kuru kayısı var.

Ara öğünde çilek frozen var. Yok artık diyorum çilek için alamam malesef onu da bu mevsimde. Zaten kabak salatalık almak zorunda kaldım ki hiç tarzım değil. Güneşlenmemiş vitamin yok bir kere hiçbirinde.
Light yoğurtu da ev yoğurdu olarak yerim üç kaşık.
Aslında light bişey tüketmem hiç. Aksine herşeyi tam yağlı olarak severiz ailecek. Ama bende abartmıştım. Zeytinyağ içmeler kahveye hindistan cevizi yağı katmalar falan....Yani kısaca bir süre yağsız olacağız. Bir de light deneyelim dedim...

Bugün daha iyiyim. Çorba inanılmaz tok tuttu. Yoğurt yerine tavuk yedim. Sanırım saat beş gibi...

Sabah bir saat yürüyüş yaptım. İki kahve bir kapiçino içtim sadece. Bir parmak kadar kaşar atmıştım ağzıma.Bu saat oldu bekliyorum arkadaşlar gelecek yemekteyiz.Bu gün saf protein günü bende ona göre yemeye çalışacağım. Tek öğün olacak.

Kilo 57.8
Salata günü. Sabah yeşillik zeytin ve tavuk çorbası yendi.
Akşama bakacağız artık.

Saat 3 gibi iki adet köfte ve yanındaki domates biber akşamda kelem turşusu ve ödem çorbası yendi.
Listeye uymadım. Bugünde dışarda geçti çünkü.

Tatil başladı yaşasın.
Haftasonu kahvaltısı olur tabiki. Yağsız bi kaç mantara iki yumurta kırdım. Lorlu salata salatalık turp zeytin çay. Biraz çok oldu. Akşama balık var. Ve gidip sporumu yaparım...
Ödem çayını da yapayım güzel bişey.

58.3 çıktım sabah,, biz akşam elma yoğurt yapamadık malesef,, ilk günden psikolojik olsa gerek ben çok açtım akşama doğru,:)),, rieşimde işten geldi 5te oda demesinmi ya ben inadına olur gibi çok acıktım diye,,

Yemek yedik yani,, sonraki günlerde hiç yemeksiz geçmedi ama erken yemeğe çalıştık, buşekilde devam ediyoruz, ve eşim hala gece yatarken sodalı limonlu ayran içip yatıyor,,, hadi bakalım....

Merhaba
Tatil başladı diye sevindirik olup, coştukça coştuk. Yedik içtik ve bitti malesef.
Hoşbulduk kürkçü dükkanı.
Tartılmaya korktuğum için kilomu bilmiyorum.Yürüyüşte yapamadım düzenli.Yeniden başlıyorum dikkat etmeye...
İmkan oldukça yazarım yaptıklarımı.

Tam olarak neyle besleniyorsunux acaba çok iyi sonuç almışsınız çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…