Yeniden 53e doğru(hedef 6kilo)

Bu hafta da perşembeden bozduk diyeti. Doğumgünü vardı. Yedik içtik zaten yememek gibi bir seçenek yok ki böyle ortamlarda. Bizim toplumda tek eğlencemiz yemek gün mün..
Ümidim azalıyor kendi hakkımda. Nasıl yapıcam bu işi... Spor tamamda yemek işi olmuyor olmuyor...

merhabalar;
ben65 kilo ile başladım şimdi 63.5 kiloyum
ilk hedefim 60, ikinci hedefim 55 olmak
akşam 18-18.30dan sonra yemek yemiyorum gün içinde de kısmaya çalışıyorum
zaman buldukça leslie 3 mil yapmaya çalışıyorum.
yaz geliyor motive olup vermem lazım bu kiloları

Yine okudum diğer konulardan yapılan diyetleri denenen yöntemleri. Sadece ısrarla hedefe kilitlenenler başarıyor. Benim gibi gevşekler hep yerinde sayıyor.
Evet yarın pazartesi yine yeni kararlar alındı elbette. Bakalım neler olacak...

Merhaba
Sabah bir bardak karbonatlı su bir saat sonra elma sirkesi ve bal karışımı su ile çörekotu yuttum. Şimdi kahvaltı. Dereotu bir yumurta çay ve yarım tost. Ekmeği bırakamıyorum ya. Çay yapınca çocuklardan kalan yarım tostu canım istedi.
Kahvaltıyı geçe aldım yine . Saat 10 ile 16 arası yemeyi planladım en azından hafta sonuna kadar...
Bu saate kadar 1 litre su içmişimdir. Yine yeşilçaya devam.

Suyu da yemekten yarım saat önce ve bir saat sonraya dek içmemeliymiş. Hele yemekte iç.
Biraz önce de tesadüf bir kür okudum. Bir bardak ılık su bir tatlı kaşığı bal ve aynı miktar tarçın karıştırılıp yatmadan önce ve sabah ilk olarak içilecek. Zayıflatıyormuş. Arada yapılabilir.

İkinci ve son öğünde 15.30 da bitti.
Yeşil mercimek yemeği ıspanak az bulgurlu. Bir orta boy pancar haşlayıp rendeledim ve sarımsaklı yoğurt. 1000 kalori civarı olmuştur bugün.
Biraz karışık oldu. Daha sade mümkünse tek çeşit olmalı.
Sporda bir saat yürüyüş 20 dk. Bisiklet...

İddialı bir kür daha buldum.İki Üç ceviz kırılıp bir bardak suya atılır akşamdan yanına da bir diş sarımsak soyulur. Sabah aç karnına suyu içip cevizleri yiyip ve sarımsağıda yutuyoruz. Ve anında ertesi gün için yenisini hazırlıyoruz. Bir ay yapılacak.
İlginç geldi. Ben bunu yapcam bakalım.

Sabah ceviz suyumu içtim. Yürüyüşe gittim .7 km yürüdüm 20 dk. Bisiklet. Saat 12 gibi yedim. 2 yumurtalı ıspanak dereotu zeytin 3 kaşık bulgur pilavı.

Öğleden sonra 1 zencefilli kurabiye 1 bardak ayran ile gitti. Şimdi de 1 kase patlamış mısır yiyorum. Bugünde böyle oldu.

Kahvaltı yine 12 de. Tereyağlı 2 yumurta 1 parmak dil peyniri 10 zeytin dereotu. Fazla geldi galiba.
2 gündür peklik oldu. Şu çok beğendiğim kür mü dokunduki. İyiydim aslında bilemedim. Ama devam edicem.
Cuma tartı günü. Bu hafta bi eksiler bekliyorum artık. Hadi ya inşallah.

Kilom yine aynı. 58.2 üç haftadır. Şaka gibi yani. Diycek bişey bulamıyorum. No comment...
Devam...Devammm...Hiçbişey yemeyeceğim demekki. Nasıl bir metabolizma ya bu. Günde yarım saat yürüyüp kilo veriyor insanlar...Ben hergün beygir gibi yürü babam yürü...Sonuç? Bu işte...

Haftasonu coşmamam lazım. Aşağı doğru bakınca bacaklar incelmiş gibi durugor ama tartı da aynı.

78 lerden 60,5 a dustum kaldim, aylarcaboyleyim noyum160 ve gobegim kaldi,yiyomuyum ya acikiyorum ya( şu 58 yada 55 olsam nerdeeee,ikinci bebehi de yapcam Allah nasip ederse.

Evet. Günler hızla akıyor. Martta geldi çattı işte. Bende ise ne bir sistem var ne düzen...Güya 10 nisana kadar bir ay bi sıkıyım diyorum ama daha bugün offsayt. Şu an pirinç pilavı yiyorum nohutlu. Napıyım çok güzel yapmışım. Bugünün tek artısu 40 dk yürüyüş 40 dk. Bisiklet. Bu.

Selam
Sabah yine kürü içip salona gittim. 40 dk bisiklet 60 dk yürüyüş yaptım. Ayrıca dün akşamüstü de yürümüştüm bir saati aşkın. Yani diyorum ki yesem de hareket var. Züğürt tesellisi işte.
Şimdi kahvaltı bol dereotu 1 yum ekmek biraz dil peyniri yeşil çay. Dün ayran detoksu hazırlamıştım ikinci öğünde onu yiycem. Öncesinde de rezene çayı içsem diyorum. Arkadaşın biri öyle zayıflamış her öğünden önce içerek. Hadi bakalım.

78 lerden 60,5 a dustum kaldim, aylarcaboyleyim noyum160 ve gobegim kaldi,yiyomuyum ya acikiyorum ya( şu 58 yada 55 olsam nerdeeee,ikinci bebehi de yapcam Allah nasip ederse.
Valla bi yerde duruyor nedense. İnsan anlamıyor da nerde hata yaptığını işimiz zor ya...

Akşam ayranımı yedikten sonra. Küçük bi kase çekirdek çitledim. Çayla bi dilimde kek yedim malesef.
Sabah yürüyüş 75 dk şimdi kahvaltı. Peynir salatalık şehriye çorbası. Kıymalı börek çay.

Bu hafta hiç iyi geçmiyor. 3 gündür ekmeğe dayandım kek börekte cabası. Sinirden heralde. Sebepsizce gerginim ya.
Cuma yine tartı var. Ölçüde alacağım bu defa bir ay oldu çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…