bizim de biraz karışık cnm,anladım kuzum bende bizim salona benzettim ama ben istanbuldayım değilmiş :)
allah mutlu mesut etsin inşallah senin düğün ne zaman kısmet olursa :)
süpersin canım ya zemuszemusbu gelidne ne oynakmış anam:roflol::roflol:
ay cok dadlu olmuşun gızzzzz
hele oynayışın daha bi dadluuuu mujuksssss
tebrikelr cnm mutlulugun daim olsun
darısı başıma(ölme eşşem yaz gele:lepi:)
bizim de biraz karışık cnm,
1 ağustosta burda izmirde kına olacak, sonra 8 ağustosta düğünümüz ankarada... az kaldı ama şimdilik bekliyoruz, senn düğün ne zaaman; aynı ay gelinimiyiz??
canım haziranın sonunda benim istanbuldaki düğün 3-4 temmuzda da çorumda olacak bir düğün
ya ben bişey sorcam burdaki düğünün sonunda bir saat kala kınamı yapmak istiyorum gelinliği çıkarıp bindallı giycem hazır herkes toparlanmış oluyor erkek tarafından çok birileri gelmicek anası samat dayısı bide gelirse şubeden arkadaşları gelcek..
olur mu öyle acep ???
çok teşekkür ederim cnm, daha güzelleri senn olsun inşallah... a.s.Allah Tamamına Erdirsin Cnm
aman canım o da olur, birazdan zaten sen düğün bölümüne yazmaya başlarsın, sonra ben yorumlarım, anra ben de oraya yazmaya başladım mı tamamdır bu iş, bu sefer de çocuk mocuk konuşuruzolsun bitsinde bi gireydik evlenip evimize :))))))
aman canım o da olur, birazdan zaten sen düğün bölümüne yazmaya başlarsın, sonra ben yorumlarım, anra ben de oraya yazmaya başladım mı tamamdır bu iş, bu sefer de çocuk mocuk konuşuruz
allah sabrımızı verir, eminim bu günler geçecek ve hiç hatırlamıcaz bile, ve her şey güzel olacak (inşallah :Saruboceq: )
sonra kocişlerimize sarılıp uyucazzzz zemuszemus olumunekankayizsmile
benm ağustosun başı, ağustosun 10'u ramazan ya kimse ağustos topiği açmamış, ben daha başlamadım ama du bakalım ben açarı birazdan ağustos ve ramazan gelinleri diye kaydirigubbakcemile3bacım ben başladım zaten düğün kısmına yazmaya haziranda gelin olacaklar diye bi balşlık vardı damladım hemen kaydirigubbakcemile3
ol canım ben oldum bile şimdien alıştırıyorum yakın zamanlı kocişimi kaydirigubbakcemile3sanki herşeye yeniden başlıcakmışız gibi geliyo ya ama erkekler öyle mi sakinliği sinirimi bozuyodu en sonunda benide çileden çıkardı umursamıyorum gibi yapıyom :))
evlenince sorarım ben ona :)) elimaşalı gelin olcamD
ağustos topiğini de ben açtım, hadi bakalım hayırlısı bayanssulusmilebacım ben başladım zaten düğün kısmına yazmaya haziranda gelin olacaklar diye bi balşlık vardı damladım hemen kaydirigubbakcemile3
ağustos topiğini de ben açtım, hadi bakalım hayırlısı bayanssulusmile
bende seni sevdim tatlm, bakarsın tanışırız da bi gün zemuszemushaydi hayırlı uğurlu olsunnn :teytey:
ben seni çok sevdim kız kaydirigubbakcemile5
çok teşekkür ederim tatlm, rabbim isteyen herkese yaşatsın bunları... a.s.canımm mutluluklar dılerımm rabbım devamı getırsınn bı omur boyu ınsallah hep bole mutlu olmanızı dılerımmm
bende seni sevdim tatlm, bakarsın tanışırız da bi gün zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?