Nişan yeniden 24.04.1020

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bu gelidne ne oynakmış anam:roflol::roflol:

ay cok dadlu olmuşun gızzzzz
hele oynayışın daha bi dadluuuu mujuksssss
tebrikelr cnm mutlulugun daim olsun
darısı başıma:delphin: (ölme eşşem yaz gele:lepi:)

anladım kuzum bende bizim salona benzettim ama ben istanbuldayım değilmiş :)
allah mutlu mesut etsin inşallah senin düğün ne zaman kısmet olursa :)
bizim de biraz karışık cnm,
1 ağustosta burda izmirde kına olacak, sonra 8 ağustosta düğünümüz ankarada... az kaldı ama şimdilik bekliyoruz, senn düğün ne zaaman; aynı ay gelinimiyiz??

bu gelidne ne oynakmış anam:roflol::roflol:

ay cok dadlu olmuşun gızzzzz
hele oynayışın daha bi dadluuuu mujuksssss
tebrikelr cnm mutlulugun daim olsun
darısı başıma:delphin: (ölme eşşem yaz gele:lepi:)
süpersin canım ya zemuszemus
ben nişanımdan önce kimsenin ne düğününde ne bişesinde oynamamıştım; hatta herkes gelin çok ağırbaşlı filan diyodu, ama adım hakkaten de oynak geline çıktı,
amaaaannnn kaydirigubbakcemile2 varsın olsun, güldüm eğlendim zemuszemus
darısı başına inşallah tatlım :nazar:

bizim de biraz karışık cnm,
1 ağustosta burda izmirde kına olacak, sonra 8 ağustosta düğünümüz ankarada... az kaldı ama şimdilik bekliyoruz, senn düğün ne zaaman; aynı ay gelinimiyiz??

canım haziranın sonunda benim istanbuldaki düğün 3-4 temmuzda da çorumda olacak bir düğün

ya ben bişey sorcam burdaki düğünün sonunda bir saat kala kınamı yapmak istiyorum gelinliği çıkarıp bindallı giycem hazır herkes toparlanmış oluyor erkek tarafından çok birileri gelmicek anası samat dayısı bide gelirse şubeden arkadaşları gelcek..

olur mu öyle acep ???

canım haziranın sonunda benim istanbuldaki düğün 3-4 temmuzda da çorumda olacak bir düğün

ya ben bişey sorcam burdaki düğünün sonunda bir saat kala kınamı yapmak istiyorum gelinliği çıkarıp bindallı giycem hazır herkes toparlanmış oluyor erkek tarafından çok birileri gelmicek anası samat dayısı bide gelirse şubeden arkadaşları gelcek..

olur mu öyle acep ???

bu arada benm nişanlım da iskilipli kaydirigubbakcemile3
olur tabi tatlım, benm de kınanın sonunda giy dediler bana ama biz zaten 2 gün sonra gündüz evden gelin çıkarması yapcaz, o yüzden görmek isteyen gelsin eve dedim, dualı filan güzel olur bizde... ama senn dediğin gibi de yapan var burda da, mesela bir arkadaşım balıkesire gelin gidecekti, gelinlikle çıktı, oynadılar filan takı oldu, işte uzak çevre gitti, sonra kız bindallısını giydi kınası yakıldı, hemde gayet güzel bi düğün ve kına yaşadı, sonuçta bu senn gecen , istediğini yap, kimseyi sokma i,şine... kaydirigubbakcemile2

olsun bitsinde bi gireydik evlenip evimize :))))))
aman canım o da olur, birazdan zaten sen düğün bölümüne yazmaya başlarsın, sonra ben yorumlarım, anra ben de oraya yazmaya başladım mı tamamdır bu iş, bu sefer de çocuk mocuk konuşuruz :emir_bebek:
allah sabrımızı verir, eminim bu günler geçecek ve hiç hatırlamıcaz bile, ve her şey güzel olacak (inşallah :Saruboceq: )
sonra kocişlerimize sarılıp uyucazzzz zemuszemus olumunekankayizsmile

sanki herşeye yeniden başlıcakmışız gibi geliyo ya ama erkekler öyle mi sakinliği sinirimi bozuyodu en sonunda benide çileden çıkardı umursamıyorum gibi yapıyom :))
evlenince sorarım ben ona :)) elimaşalı gelin olcam :DD

aman canım o da olur, birazdan zaten sen düğün bölümüne yazmaya başlarsın, sonra ben yorumlarım, anra ben de oraya yazmaya başladım mı tamamdır bu iş, bu sefer de çocuk mocuk konuşuruz :emir_bebek:
allah sabrımızı verir, eminim bu günler geçecek ve hiç hatırlamıcaz bile, ve her şey güzel olacak (inşallah :Saruboceq: )
sonra kocişlerimize sarılıp uyucazzzz zemuszemus olumunekankayizsmile

bacım ben başladım zaten düğün kısmına yazmaya haziranda gelin olacaklar diye bi balşlık vardı damladım hemen kaydirigubbakcemile3

bacım ben başladım zaten düğün kısmına yazmaya haziranda gelin olacaklar diye bi balşlık vardı damladım hemen kaydirigubbakcemile3
benm ağustosun başı, ağustosun 10'u ramazan ya kimse ağustos topiği açmamış, ben daha başlamadım ama du bakalım ben açarı birazdan ağustos ve ramazan gelinleri diye kaydirigubbakcemile3

sanki herşeye yeniden başlıcakmışız gibi geliyo ya ama erkekler öyle mi sakinliği sinirimi bozuyodu en sonunda benide çileden çıkardı umursamıyorum gibi yapıyom :))
evlenince sorarım ben ona :)) elimaşalı gelin olcam :DD
ol canım ben oldum bile şimdien alıştırıyorum yakın zamanlı kocişimi kaydirigubbakcemile3

canımm mutluluklar dılerımm rabbım devamı getırsınn bı omur boyu ınsallah hep bole mutlu olmanızı dılerımmm

Back