Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhhh ne güsel döktürmüşsün kıs sen öylekaydirigubbakcemile2
gayet güsel olmuşsunn...
allah tamamına erdirsin
çok teşekkür ederim tatlm, darısı tüm isteyenlerin başına:) opuyorumnanaktanmutluluklar canım. Rabbim mutlulugunu daim kılsın darısı olmayanlarında basına:)
Mutluluklar dİlerİm.
ohh ohh döktür döktürr :teytey: nişanlığın modeli çok hoşmuş cnm..Allah tamamına erdirsin.Mutluluklar ..
teşekkür ederm cnm, onu hiç farketmemişm, şimdi sen deyince gördm kaydirigubbakcemile3Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin işallah
Heyecandan olsa gerek tarihde yanlış olmuş kaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim canım a.s.Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım...
çok teşekkür ederin cnm,onun gibi birsürü resim var, daha kendimden geçmişim, gülmüşüm filan, fotoğrafçımız iyiydi sağolsun:))çok güzel olmuşsun canım ya allah tamamına erdirsin su tek basına oynarken olan foto cok dogal cok guzel cıkmıs tebrikler
cnm ben izmir menemende oturuyorum, daha doğrusu ben balıkesirde yaşıyordum ama ailem burda olduğu için menemende yaptık, burda 'uğur düğün salonları' var, onun giriş katı burası, ama baya güzel oldu, kınamı da ara katlardakilerden birinde yapcm inşallahkuzu salon hangi salon???