‘Yeni Zeyna’nın lezbiyenliği gizlenmeyecek

Yok yaw veriyorlardi ben gordum de cocuguz iste bilemedik

yok ya o zamanlar sansür pek yoktu, düşünsene trt de dragon ball izliyorduk, şimdi mümkün mü

Mune forumda yeni ufuklar açıyorum

Ben Zeynacıydım Herkül'ü pek sevmezdim.

Aaaaay bende cok severdim zeynayi lililililili diye bagirisi hele hala kulaklarimda

Aklıma Emel Müftüoğlu'nun Korkuyorum klibi geldi, o zaman çocuktuk anlamadık ama oda aslında lezbiyen bir ilişkiyi anlatan klip. Sonradan duyunca harbi laa demiştim, bunda da harbi laaa dedim.

Harbi laaa

Aklıma Emel Müftüoğlu'nun Korkuyorum klibi geldi, o zaman çocuktuk anlamadık ama oda aslında lezbiyen bir ilişkiyi anlatan klip. Sonradan duyunca harbi laa demiştim, bunda da harbi laaa dedim.

Harbi laaa
Sandaldaki klibiydiydi değil mi ?
O zaman bende bunlar kız başlarına napıyolar gölün ortasında diye düşünmüştüm.Meğersem muhabbet farklıymış

Sandaldaki klibiydiydi değil mi ?
O zaman bende bunlar kız başlarına napıyolar gölün ortasında diye düşünmüştüm.Meğersem muhabbet farklıymış

Yani farklıymış Hatta ben bu durumla ilgili bikaç bişey duymuştum yani teorem, Hovarda klibide var mesela onda da Emel Müftüoğlu Seray Sever'e böyle farklı bakıyo, işte süzüyo onu, dikizliyo falan, hayranlık gibi ama farklı bi hayranlık, şarkı sözleride hatta aşk boyun eğmez yasaklarla falan filan yani yasak aşka gönderme.

İşte bu teoremin devamı da var da başka bir güfteci besteciye çıkan ama söylemicem

bence türk kültürü ve aile yapısına aykırı diye türk televizyonlarında yayınlamazlar yada yayınlatmazlar
ülke ahlaki erdemler bakımından kusursuz ya

ama ben şimdi çok merak ederim yaaa

ama ben şimdi çok merak ederim yaaa

Cınk olmaz söylemem, nette araştırın dicem ama bulmanızda zor.

Ama klipler, şarkılar, şarkıları yazanlar heleki o 90lı yılların klipleri bize LGBT ile ilgili bolca mesaj veriyor ve çok ünlü kişiler ya biseksüel ya da homoseksüel.

Heleki çok meşhur bir bayanımız ve onun meşhur ettikleri, şarkı verdikleri bolca böyle işlerle uğraşıyor, hehee anlamışındır artık.

LGBT yi anlatan klipler desen bikaçını bulursun :)))

Ben anladın o bağyanı

ayy her bölümünü izlerdim bayılırım bu diziye bu dizide Lucy Lawless çok da güzel kadındı değil mi

Zeyna konusu subliminal mesaj konusuna dönmüşo kişi ve el verdiklerinin maksadı başka yerlere gidiyor ama biliyorsun değil mi?

Neyse girmeyeyim o konuya yerler bizi

Zeyna konusu subliminal mesaj konusuna dönmüşo kişi ve el verdiklerinin maksadı başka yerlere gidiyor ama biliyorsun değil mi?

Neyse girmeyeyim o konuya yerler bizi

Hey seni yerler yerler seni ham yapar bu zillileeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…