Sayende bu gün panseksüellik diye bir şey duydumEvet iki cinsiyetle de şaaptılarsa biseksüel oluyorlar.
Veya görece yeni terimlerden olan panseksüel olabilirlerHadi bugün de bunu konuşalım Gerçi panseksüellik hakkında çok genel birkaç şey biliyorum ben de.
Üzülme bende seyrettim ama unuttumDiziyi izlemeye yaşı yetmemiş bir ben miyim
Evet, "bugün kendimiz için ne öğrendik" diye düşündüğümüzde içimiz rahat edecekSayende bu gün panseksüellik diye bir şey duydum
Açılımında cinsel anlamda hümanistlik diyebileceğimiz bir anlam çıktı
Terbiyesiz.Diziyi izlemeye yaşı yetmemiş bir ben miyim
Banada hep lellillülü lellillüllü diye bağırıyor gibi gelirdiSafiyane izlemişim bende hiç hatırlamıyorum kankasıyla cinsel ilişkisini. Annemle izlerdik. Gıliliii gılilili diye bağırırdı muhterem..
Yalan mı ama, utanmadan gelip diziyi izlimiyi yişi yitmimiş bir bin miyim diyor buradaOyyyy kavgada bile denmez
Yalan mı ama, utanmadan gelip diziyi izlimiyi yişi yitmimiş bir bin miyim diyor buradaİnsan yaşından utanır tantanis imiz dedik bağrımıza bastık hatunun yaptığına bak.
Banada hep lellillülü lellillüllü diye bağırıyor gibi gelirdi
Ne utancam be ne güzel çıtır hatun kişi sıfatıyla geziyorum ortalıktaYalan mı ama, utanmadan gelip diziyi izlimiyi yişi yitmimiş bir bin miyim diyor buradaİnsan yaşından utanır tantanis imiz dedik bağrımıza bastık hatunun yaptığına bak.
Sağlı sollu vurmayın yav tamamBöğürden vurdu baksanaben bir güzel pataklayım hemenn
shot sayende pırıl pırıl parladı beyinlerimizEvet, "bugün kendimiz için ne öğrendik" diye düşündüğümüzde içimiz rahat edecek
Panseksüellik vs cinsel yönelimlerde çok az geçen terimler. Ana yönelimleri LGBT oluşturuyor, zaten panseksüelliği de biseksüelliğin altında görüyor çoğu kimse.
Diziyi izlemeye yaşı yetmemiş bir ben miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?