• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Yeni Zeyna’nın lezbiyenliği gizlenmeyecek

He vallahi, yani konuya ilk başta yaşasınnnn Zeyna yeniden başlayacak deyip gelmiştim, izlediğim zamanlar çok saftirikçe izliyormuşum, lezbiyenliğini anlamamıştım, bu topik farkına varmamı sağladı, pan, andro bilmiyordum, shot sağolsun sayesinde öğrendim, öğrenmenin yaşı yoktur Hanım, 40'ından sonra neler öğretiyor bize böyle :KK70:

Bende çok izlemedim zaten,ne bileyim lezlik olduğunu,sağolsun shot bizi aydınlattı her zamanki gibi :KK53:
Öyle valla müdürüm bilgiye aç kalmışız bizde öğrencez zamanla :KK70::KK70:

Müdürüm bu S shot varya hepimizin ufkunu açtı :KK70::KK70:

He vallahi, yani konuya ilk başta yaşasınnnn Zeyna yeniden başlayacak deyip gelmiştim, izlediğim zamanlar çok saftirikçe izliyormuşum, lezbiyenliğini anlamamıştım, bu topik farkına varmamı sağladı, pan, andro bilmiyordum, shot sağolsun sayesinde öğrendim, öğrenmenin yaşı yoktur Hanım, 40'ından sonra neler öğretiyor bize böyle :KK70:

Bende çok izlemedim zaten,ne bileyim lezlik olduğunu,sağolsun shot bizi aydınlattı her zamanki gibi :KK53:
Öyle valla müdürüm bilgiye aç kalmışız bizde öğrencez zamanla :KK70::KK70:

Forumda çığır açıyorum :KK17:

ben bu diziyi izlerken ufacık tefeciktim ..ne lezbıyenlıklerını bılıyrum ne gaylıklarını ,öyle ızlemısım :))

Yani farklıymış :KK70: Hatta ben bu durumla ilgili bikaç bişey duymuştum yani teorem, Hovarda klibide var mesela onda da Emel Müftüoğlu Seray Sever'e böyle farklı bakıyo, işte süzüyo onu, dikizliyo falan, hayranlık gibi ama farklı bi hayranlık, şarkı sözleride hatta aşk boyun eğmez yasaklarla falan filan yani yasak aşka gönderme.

İşte bu teoremin devamı da var da başka bir güfteci besteciye çıkan ama söylemicem :KK70: :KK70:
Sezen Aksu yazmisti o sarkiyi. Yoksa:KK57::KK53:

Hahahahaha
Le le le.leeee diye bagirarak gidisi vardi dogru mu hatirliyrm ne izlerdik beee
Kapilara duvarlara asilir ziplardik
Yazik mahallenin cocugunh az hirpalamadim zeyna olduk diye:KK70::KK70::KK70::KK70:
Cinsiyet meselesine gelince
Lezbiyenlik diye bir cinsiyt olmadigi icin cevaplamadan geciyrm:KK3:

yok kanka değil, öpüştüler onlar, umarım babaannem o bölümü izlememiştir:KK53::KK53:

Aaa eveeet.. Hatırladım sanki öyle bi sahne,
Ay çocuktum ben bunu izlerken.
Bilinçaltıma bilinçaltıma aaa.

Ne izlenirdi ya o zamanlar, biz de çocukluk arkadaşımla, bahçede bulduğumuz sopalarla zeynacılık-gabrielcilik oynardık.
Zaten Gabrielin tahta bi sopası vardı :) O Zeynaya göre daha narindi, Zeyna daha erkek erkekti doğruu...
Vay canına sayın seyirciler :D

Aaa eveeet.. Hatırladım sanki öyle bi sahne,
Ay çocuktum ben bunu izlerken.
Bilinçaltıma bilinçaltıma aaa.

Ne izlenirdi ya o zamanlar, biz de çocukluk arkadaşımla, bahçede bulduğumuz sopalarla zeynacılık-gabrielcilik oynardık.
Zaten Gabrielin tahta bi sopası vardı :) O Zeynaya göre daha narindi, Zeyna daha erkek erkekti doğruu...
Vay canına sayın seyirciler :KK70:
zeynacılık-gabrielcilik, tehlikeli bir oyunmuş:KK48::KK48:

Ben de Ausencia Ausencia gibi hatırlamıyorum bu diziyi:KK53:Biz yoktuk o zamanlar:KK45:
Diziyi hatırlıyorum ama pek anlamıyordum ,8-9 yaşlarında lezbiyenlik falan pek anlaşılmıyor:KK70:

valla ben de o yaşlardayım sanırım ama hatırlıyorum, babaannem sürekli açtırdığı için olabilir:KK70:

Androjenlik, görünüm olarak her iki cinsiyetin de özelliklerini taşımak. Ama cinsel yönelim değil bu, sadece görüntü. Örneğin -özellikle rock, metal gruplarında- oje süren, göz kalemi-eyeliner çeken vs erkekler veya kadın gibi görünen erkekler aklıma ilk gelen örnek. Ama bu erkekler eşcinsel veya biseksüel değil.
Misal,
Androjen erkekler
images

3967191-androgynous-men-Stock-Photo-hair-long-man.jpg

Kadınlar
images

ca534210-7cc7-0133-0c4e-0e76e5725d9d.jpg
eurovision_u_kazanan_sakalli_kadin_gorunumuyle_conchita_wurst_oldu_.jpg

:confused::confused: Aslan gibi kız :confused::confused::KK59:
Bu dururken diğerleri ı ıhh :confused:Androjen, testesteron, östrojen kokteyli arkadaş :KK75:

Back