• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Yeni Zeyna’nın lezbiyenliği gizlenmeyecek

Zeyna'yi cocukken cok izlerdim. Onun o savasci hallerine bayilirdim. O zamandan guclu kadin profili olan diziler hosuma gidiyormus demek ki. Gabriel ile olan arkadasligini da severdim. Bunlarin bir arkadasi vardi ismi Jackser gibi birseydi tipsiz sayilirdi ve gucsuzdu. Bir sihirle birgun tipi felan duzelmis hatta cekici hale gelmisti. Zeyna ve Gabrieli kurtariyordu. O bolum Gabrieli opmustu ki Gabriele yanikti ama Gabriel yuz vermezdi.O bolum beynime yer etmis resmen. Bizde kardeslerimle agzimiz acik bu o tipsiz Jackser mi diye bakakalmistik televizyona.

Bir bolumunde de birgun hep tekrarlanip duruyordu. Uyaniyorlar ayni sabah ayni seyler. Zeyna horozla cebellesiyordu. O bolumu de unutmamisimdir. Yillar sonra netten birkac bolumune tekrar bakmistim. Hakkinda okurken de zeynanin aslında biseksuel olduğunu ogrenmistim. Benim icin bu haber surpriz olmadi. Zaten Lucy Lowless de sanirim biseksuel. Ben bu ikisinin opustugu bolumu gormedim zaten dizinin her bolumunu izledigimi de hatırlamıyorum. Boyle birseyi izlemekte istemezdim. Elbette ki izleyeni olacaktir ama ben cocuklugumdaki zeynayi o sekil hatirlamaktan yanayim.

Aaa Zeyna lezbiyenmiymiş ?

Hayır benimde yaşım tutmuyor , pek hatırlamıyorum da:KK69:

Hayır lezbiyen değil, biseksüelmiş hatta başka da bişeymiş bişili seksüelmiş onu da shot anlatsın ben en fazla biseksüele kadar öğrendim. Bi'den sonrası yok bende.

Ayrıca hiç izlemediğin bir karakterin lezo olduğuna şaşırman da dikkatimden kaçmadı. Yoksa sen de ben gibi üstün zekalısın ve 3 yaşında izlediğin Zeynayı hatırlıyomusun yoksa? :KK14:

Hayır lezbiyen değil, biseksüelmiş hatta başka da bişeymiş bişili seksüelmiş onu da shot anlatsın ben en fazla biseksüele kadar öğrendim. Bi'den sonrası yok bende.

Ayrıca hiç izlemediğin bir karakterin lezo olduğuna şaşırman da dikkatimden kaçmadı. Yoksa sen de ben gibi üstün zekalısın ve 3 yaşında izlediğin Zeynayı hatırlıyomusun yoksa? :KK14:

Hmmm S shot yazmış evet, panseksüel .
Ben bilmem pek , pan cake gibi bir şey mi shot ?

Evet , F/İst/37/137. Ondan mütevellit hem izlemedim hem hatırladım yetmedi şaşırdım
:KK49:

Hmmm S shot yazmış evet, panseksüel .
Ben bilmem pek , pan cake gibi bir şey mi shot ?

Evet , F/İst/37/137. Ondan mütevellit hem izlemedim hem hatırladım yetmedi şaşırdım
:KK49:
Panseksüelliği açıkçası ben de çok bilmiyorum. Genel mantığını biliyorum sadece. Şöyle ki, panseksüeller cinsiyeti veya cinsel yönelimi ne olursa olsun ayırt etmezler. Karşısındaki kişi heteroseksüel kadın, heteroseksüel erkek, lezbiyen, gay, biseksüel, transseksüel, intersex, androjen vb. bütün cinsiyet, yönelim veya görünüşte olabilir. Panseksüeller için "cinsiyet körü" diyorlar.
Ama bunun ötesinde bir bilgim yok, panseksüellik genelde biseksüelliğin altında düşünülüyor.

Panseksüelliği açıkçası ben de çok bilmiyorum. Genel mantığını biliyorum sadece. Şöyle ki, panseksüeller cinsiyeti veya cinsel yönelimi ne olursa olsun ayırt etmezler. Karşısındaki kişi heteroseksüel kadın, heteroseksüel erkek, lezbiyen, gay, biseksüel, transseksüel, intersex, androjen vb. bütün cinsiyet, yönelim veya görünüşte olabilir. Panseksüeller için "cinsiyet körü" diyorlar.
Ama bunun ötesinde bir bilgim yok, panseksüellik genelde biseksüelliğin altında düşünülüyor.

önüne gelenle sevişir diyosun yani:KK53::KK53:

Ne olursan ol gel demişler resmen :KK53:

Ufkumuz genişledi hamd olsun :KK70:
Androjen falan bilmiyorum, af buyur o ne demek, Google sorsam bilir değil mi:KK45: benden duman çıkmaya başladı, başka topiğe atayım kendimi:confused:

Ufkumuz genişledi hamd olsun :KK70:
Androjen falan bilmiyorum, af buyur o ne demek, Google sorsam bilir değil mi:KK45: benden duman çıkmaya başladı, başka topiğe atayım kendimi:confused:
Androjenlik, görünüm olarak her iki cinsiyetin de özelliklerini taşımak. Ama cinsel yönelim değil bu, sadece görüntü. Örneğin -özellikle rock, metal gruplarında- oje süren, göz kalemi-eyeliner çeken vs erkekler veya kadın gibi görünen erkekler aklıma ilk gelen örnek. Ama bu erkekler eşcinsel veya biseksüel değil.
Misal,
Androjen erkekler
images

3967191-androgynous-men-Stock-Photo-hair-long-man.jpg

Kadınlar
images

ca534210-7cc7-0133-0c4e-0e76e5725d9d.jpg

S shot erkekler ve kadınlar diyerek paylaşmasaydın şayet 2. fotoğraftaki için süper hatunmuş derdim ben :KK70:
Bende böyle yüz hatlarıyla saç yok, atayım kendimi sandalyeden, tutmayın beni:cry:

Dün sen yazınca bende baktım önüne gelene askıntı oluyormuş bu panseks şeysi :KK53:

Müdürüm bu S shot varya hepimizin ufkunu açtı :KK70::KK70:
He vallahi, yani konuya ilk başta yaşasınnnn Zeyna yeniden başlayacak deyip gelmiştim, izlediğim zamanlar çok saftirikçe izliyormuşum, lezbiyenliğini anlamamıştım, bu topik farkına varmamı sağladı, pan, andro bilmiyordum, shot sağolsun sayesinde öğrendim, öğrenmenin yaşı yoktur Hanım, 40'ından sonra neler öğretiyor bize böyle :KK70:

Back