ahahahaja ama bu köz biberle falan yapılıyor. göçmen öğrencilerim bulgaristan’dan getirmişti. ben de kahvaltı için acılı sos falan yaparım biberli domatesli falan ama onlarınki efsane oluyorLokumda türklerin kahve yani
Baaaaanneeeahahahaja ama bu köz biberle falan yapılıyor. göçmen öğrencilerim bulgaristan’dan getirmişti. ben de kahvaltı için acılı sos falan yaparım biberli domatesli falan ama onlarınki efsane oluyor
Canım çekip 1 kilo yeme ihtimalime karşı küçük önlemler işteLokumda türklerin kahve yani
He kiz takiliyorum isteeCanım çekip 1 kilo yeme ihtimalime karşı küçük önlemler iştehiçbir zaman kahve yanım olmadı. Kahve yanı öğünüm oldu
afyon lokumu muBaaaaanneeeben lokumlari süs olarak vitrine koymussam herkes cekecek cezalari
benim kahve yanım senin adındaki o zalım kilo aldırıcı vicdansız lezzetli şeyCanım çekip 1 kilo yeme ihtimalime karşı küçük önlemler iştehiçbir zaman kahve yanım olmadı. Kahve yanı öğünüm oldu
Ben onu kahveye bandirip yiyordum düşünbenim kahve yanım senin adındaki o zalım kilo aldırıcı vicdansız lezzetli şey
çiko bana kilo aldıran tek şey o. onu yemeuiBen onu kahveye bandirip yiyordum düşün
Benimle birlikte bu egzersizleri yapmak isteyen var mi
Kosuya baska birsey ile degistire bilirsiniz..postaci yürüyüsu veya squat
Safranbolu lokumundan başkasını tanımam, onu yemeyen lokum yedim demesin. Ah ah zamanında kıymetini bilemedik.afyon lokumu mu
öyleyse insan bi acı çeker şimdi. bi de tazeyse
Hakkın ödenmez canım, çok emek veriyorsun, bir deBen gidiyorum hanımlar
Akşama ya da pazartesi sabahı görüşürüzpazartesi çok yoğun geçecek. Liste düzenlemeye bir girişim bir de çıkışım olacak ama çok güzel olacak
Biri beni gruptan diskalifiye ettirecekkSafranbolu lokumundan başkasını tanımam, onu yemeyen lokum yedim demesin. Ah ah zamanında kıymetini bilemedik.
Unuttum bak. Sismeyeyim. Yurume bandina birdaha cikardimBugun rest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?