- 8 Nisan 2017
- 56.986
- 300.409
- 698
Hayırlı olsun kağıttan anahtarlık gördüm de taki görmedim aynı şekilde yapılıyordu dimi :)Minik Duduklu Tencere minik bugün kağıt takı kursuna kayıt oldum
Arkadaş aradı illa gel sende diye hadi gideyim dedim ama saatleri uzun hoşuma gitmedi bakalım
Hiçbir fikrim yok avzgxgxgHayırlı olsun kağıttan anahtarlık gördüm de taki görmedim aynı şekilde yapılıyordu dimi :)
Gercekten miŞu an var senin
Tesekkur ederim fakat bende gözükmüyor acaba hangi ayarlari degistirmem gerekiyor
Hesap detaylarindan alt taraftaTesekkur ederim fakat bende gözükmüyor acaba hangi ayarlari degistirmem gerekiyor
Bizim saatler mesela perşembe-cuma 10.00-17.00 arası ama 1 de gelip 3 de giden de var 10 da gelip 12 de giden de var Hoca bisey demiyor esnek davranıyor bizimHiçbir fikrim yok avzgxgxg
Baktım biraz video falan da izledim baya kolay da saatleri denk getirirsem giderim bakalim
Canim sencd etkili shikeler bende bi ara düşündüm almayi 1 haftalik olarak amaAnaa benim icrigimin icinde de varmış zaten bromelainform shike reklam olmasin diye yazmıyorum öglen menulerde yazdığım kakaolu süt bu tadi da zaten öyle başka vitaminler de var içinde
Benimkinin tadı baya şekerli sütle içtiğimde tatli isteğim tamamen geçiyor bir müddet tok hissediyorumCanim sencd etkili shikeler bende bi ara düşündüm almayi 1 haftalik olarak ama
Emin olamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?