Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Spor yapamıyorum bu ara maalesef. Geçen hafta hastaydım onun halsizliği falan. Zaten yapabildiğim leslie sadece. Ödem için bromelain başladım
ağırlıkların varsa onunla yoksa 500 ml su şişleriyle başlayıp kol çalışabilirsin. sonra arttırırsın
bel sorunun yoksa plank ve mekik de göbek ve bacakta etkili bi de squat
az az başlayıp arttırabilirsin

Bugün öğlen çocuğu okula bırakıp listeleri guncellerim kızlar. Bugün listede çok işimiz var. Aylık sonuçlar incelenecek. Yüzdeler belirlenip listelenecek yeni grup birincileri belli olacak
emeğinize sağlık bebekler

Selamlar,

Bu sabah aşırı hasta uyandım karnım çok ağrıyor üşüttüm mü yoksa bu bromelain mi böyle yaptı bilmiyorum almayı bıraktım şimdilik. Tartımı atıyorum , geçen hafta 90,6 idim regl sorunu vardı.
Bu hafta diyet ve takviye ile 89,5 gördüm şükür ettim. 1.1 kg kaybım var, bilmiyorum listeye girmeme yetiyor mu çok istemiştim bu hafta birinci olmayı

Ay başında 91 idim bu durumda aylık bazda 1,5 kilo vermişim

Birinci ikinci üçüncüleri kutlarım

kilona göre az gitmiş canım
bir şeyleri eksik yapmış olmalısın
bi kontrolle yeniden revize et bence

Bi iki gün ipin ucu kaçtı bir de spora üşeniyorum bunları düzeltmem lazım

Süper eksi canım tebrikler
Mesajlari okuyamafim aksam gecmis yaparim tarti sonuclari jcin kizlar
Gecen hafta: 80.50
Bu hafta: 79.65
Fark: -850
Yüzde: ℅
Oooo 7ler gelmiş gerisi 6lara ins

Çok geçmiş olsun Devitamini
Dilerim daha iyisindir, karnının ağrısı çabuk geçer inşallah.
Harika kilo vermişsin. Tebrikler.

Tebrikler Deenniizz

Tüm grup birincilerine bu güzel mücadele için teşekkürler, önümüzdeki haftaya bol eksiler dilerim.
teşekkür ederim canım
hepimize bol eksiler inşallah
bir an önce kurtulalım fazlalıklarımızdan

O kilo sayilmazki kiz 150 gr cik benden de o kadar eksilmiş Bende verdim saymıyorum hiicc moduna düşürme hadiii bu hafta asılıyoruzz Tebrikler kizlarr Tebrik ederim brooo aynı kilodayizz
Geçmiş olsun ya
1 aylık serüvende kişinin haftada verdiği kilo kadar aylık eksim olduğu için kendimi ekstra tebrik ediyorum
Eki Görüntüle 3318693
Baraji geçmişsin sonuçta

1 aylık serüvende kişinin haftada verdiği kilo kadar aylık eksim olduğu için kendimi ekstra tebrik ediyorum
Eki Görüntüle 3318693
Sen barajı geçtin ben geçemedim ne olacak bana acaba

Sağol canım

Çok geçmiş olsun Devitamini
Dilerim daha iyisindir, karnının ağrısı çabuk geçer inşallah.
Harika kilo vermişsin. Tebrikler.
Teşekkür ederim canım çok zor kilo veren bir yapım var maalesef , karın agrım devam ediyor sıcak şeyler içmeye çalışıyorum işte

Cemios yakacak sizi

Genele bakınca ama koskoca hiç. Aynı yerimde sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…