- 30 Aralık 2009
- 4.286
- 16.487
- 733
Canım benim sen veBugün öğlen çocuğu okula bırakıp listeleri guncellerim kızlar. Bugün listede çok işimiz var. Aylık sonuçlar incelenecek. Yüzdeler belirlenip listelenecek yeni grup birincileri belli olacak
Teşekkür ederiz özlemim
ağırlıkların varsa onunla yoksa 500 ml su şişleriyle başlayıp kol çalışabilirsin. sonra arttırırsınSpor yapamıyorum bu ara maalesef. Geçen hafta hastaydım onun halsizliği falan. Zaten yapabildiğim leslie sadece. Ödem için bromelain başladım
emeğinize sağlık bebeklerBugün öğlen çocuğu okula bırakıp listeleri guncellerim kızlar. Bugün listede çok işimiz var. Aylık sonuçlar incelenecek. Yüzdeler belirlenip listelenecek yeni grup birincileri belli olacak
kilona göre az gitmiş canım
bir şeyleri eksik yapmış olmalısın
bi kontrolle yeniden revize et bence
Bi iki gün ipin ucu kaçtı bir de spora üşeniyorum bunları düzeltmem lazımBence düşer kilon canım . Uyanınca hemen tartilinca 1 kilo artı gördüğümü bilirim ben. Hem öyle olsa da yapacak birşey yok bir günde almadık bu kiloları yavaş olsun kalıcı olsun sıkma canını
Tebrikler canım bu kiloda bu eksi süper
Tebrikler canım
Kilo düşük olunca yüzde uçuyor böylekılına göre süper eksi canım tebrikler
Regl mi yakın. Menülerin fena değildi çünkü. Bişey olması lazım. Bu hafta birkaç gün detoks suyu dene canım faydası olur belki. Haftaya da haftanın yıldızı olacaksın sen inanayrum ben sana
Süper eksi canım tebriklerSelamlar,
Bu sabah aşırı hasta uyandım karnım çok ağrıyor üşüttüm mü yoksa bu bromelain mi böyle yaptı bilmiyorum almayı bıraktım şimdilik. Tartımı atıyorum , geçen hafta 90,6 idim regl sorunu vardı.
Bu hafta diyet ve takviye ile 89,5 gördüm şükür ettim. 1.1 kg kaybım var, bilmiyorum listeye girmeme yetiyor mu çok istemiştim bu hafta birinci olmayı
Ay başında 91 idim bu durumda aylık bazda 1,5 kilo vermişim
Birinci ikinci üçüncüleri kutlarım
Eki Görüntüle 3318607
Oooo 7ler gelmiş gerisi 6lara insMesajlari okuyamafim aksam gecmis yaparim tarti sonuclari jcin kizlar
Gecen hafta: 80.50
Bu hafta: 79.65
Fark: -850
Yüzde: ℅
Çok geçmiş olsunSelamlar,
Bu sabah aşırı hasta uyandım karnım çok ağrıyor üşüttüm mü yoksa bu bromelain mi böyle yaptı bilmiyorum almayı bıraktım şimdilik. Tartımı atıyorum , geçen hafta 90,6 idim regl sorunu vardı.
Bu hafta diyet ve takviye ile 89,5 gördüm şükür ettim. 1.1 kg kaybım var, bilmiyorum listeye girmeme yetiyor mu çok istemiştim bu hafta birinci olmayı
Eki Görüntüle 3318607
teşekkür ederim canımTebriklerDeenniizz
Tüm grup birincilerine bu güzel mücadele için teşekkürler, önümüzdeki haftaya bol eksiler dilerim.
inşallah canım.teşekkür ederim canım
hepimize bol eksiler inşallah
bir an önce kurtulalım fazlalıklarımızdan
O kilo sayilmazki kiz 150 gr cik benden de o kadar eksilmiş Bende verdim saymıyorum hiicc moduna düşürme hadiii bu hafta asılıyoruzzYa gerçekten kafayı yiycem ya bi ileri bi geri geçen hafta zaten az verdim bu hafta verdiğimi geri almışım. Ay valla modum düştü ya. Uyandım tartıldım beklemycem daha sanmıyorum ki düşsün
Geçen hafta 80.60
Bu hafta 80.75
Cemoos Chocolita
Eki Görüntüle 3318551
Tebrikler kizlarrVe kazanaan bendeniiiizzz
Eki Görüntüle 3318571
TebriklerDeenniizz
1 hafta geçerli dokunulmazlık hakkına sahipsin (menü, su ve egzersiz bildirimi yapmaktan muafsin)
1000 kalori ödül
1'inciligin tadını çıkar
Cemoos ikinci, 500 kalori ödül hakkı
@baltasar üçüncü, öpücük
Tebrik ediyorum kızlar
Tebrik ederim brooo aynı kilodayizzSelamlar,
Eki Görüntüle 3318607
Baraji geçmişsin sonuçta1 aylık serüvende kişinin haftada verdiği kilo kadar aylık eksim olduğu için kendimi ekstra tebrik ediyorum
Eki Görüntüle 3318693
Sen barajı geçtin ben geçemedim ne olacak bana acaba1 aylık serüvende kişinin haftada verdiği kilo kadar aylık eksim olduğu için kendimi ekstra tebrik ediyorum
Eki Görüntüle 3318693
Sağol canımO kilo sayilmazki kiz 150 gr cik benden de o kadar eksilmiş Bende verdim saymıyorum hiicc moduna düşürme hadiii bu hafta asılıyoruzz
Tebrikler kizlarr
Tebrik ederim brooo aynı kilodayizz
Geçmiş olsun ya
Baraji geçmişsin sonuçta
Teşekkür ederim canım çok zor kilo veren bir yapım var maalesef , karın agrım devam ediyor sıcak şeyler içmeye çalışıyorum işteÇok geçmiş olsunDevitamini
Dilerim daha iyisindir, karnının ağrısı çabuk geçer inşallah.
Harika kilo vermişsin. Tebrikler.
Cemios yakacak siziSen barajı geçtin ben geçemedim ne olacak bana acaba
Sağol canım
Teşekkür ederim canım çok zor kilo veren bir yapım var maalesef , karın agrım devam ediyor sıcak şeyler içmeye çalışıyorum işte
Genele bakınca ama koskoca hiç. Aynı yerimde sayıyorumO kilo sayilmazki kiz 150 gr cik benden de o kadar eksilmiş Bende verdim saymıyorum hiicc moduna düşürme hadiii bu hafta asılıyoruzz
Tebrikler kizlarr
Tebrik ederim brooo aynı kilodayizz
Geçmiş olsun ya
Baraji geçmişsin sonuçta
Bende 80 i cok zor kırdım sweet o zaman diyet topiklerindeydim 80 zor kırılıyor yüksek kilolardanGenele bakınca ama koskoca hiç. Aynı yerimde sayıyorum
Al bendende o kadar gel ağlayalım arkadaşımGenele bakınca ama koskoca hiç. Aynı yerimde sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?