Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Bence düşer kilon canım . Uyanınca hemen tartilinca 1 kilo artı gördüğümü bilirim ben. Hem öyle olsa da yapacak birşey yok bir günde almadık bu kiloları yavaş olsun kalıcı olsun sıkma canını 🤗

Tebrikler canım bu kiloda bu eksi süper🤗

Tebrikler canım🤗

Kilo düşük olunca yüzde uçuyor böyle🤭 kılına göre süper eksi canım tebrikler 🤗

Regl mi yakın. Menülerin fena değildi çünkü. Bişey olması lazım. Bu hafta birkaç gün detoks suyu dene canım faydası olur belki. Haftaya da haftanın yıldızı olacaksın sen inanayrum ben sana🤗😘
İnşallah yaa haftalık 100 200 gr bile razıyım

Ben de bu hafta yiyerek kilo vermeyi düşünüyorum. Bir de böyle deneyeyim. 😂😂
hergün olmaz. 1-2 gün şaşırtabilirsin
ardından 3-4 gün bol sıvı ve kardiyo yaparsan vücudun tepki verir. yani bende öyle oluyor
ara ara şaşırtıyorum. gerçi bu hafta biraz diyete alışmaydı isteyerek yapmadım. ama biliyordum böyle olacağını 😁

500 gram eksi var ama mutlu etmedi. Bu haftada yıldız olamadım 🥺 artık önümüzdeki maçlara bakicaz
Yüzdem 0,619
IMG_20231016_103556.jpg

Ficudun zaten yediğin için kilo almamış mıydı? 😂
hahahah şaka bi yana ben cidden aşırı yiyordum. normal bi insanın yiyemeyeceği kadar cidden. ve hamilelik doğum vs derken spor yapmıyordum. yemeği azaltmaya başlayıp spora başlayınca gitmeye başladı tabi
doğuma 89 kilo girdim 1 sene önce. aşırı kilo alıyorum hamileliklerde.
bundan sonra spora alıştıkça farklı bir şey yapmazsam daha az gitmeye başlar diye düşünüyorum.
bakalım sürecimi takip edip öyle yol almayı düşünüyorum

Ben de bu hafta yiyerek kilo vermeyi düşünüyorum. Bir de böyle deneyeyim. 😂😂
Haftaya bu taktikle ilerlersek hepimiz + olarak geliriz gibi buraya🤣🤣🤣
geçen hafta: 70.4
bugün :69.1
fark :1.3 kg
Tebrikler canım 😍
500 gram eksi var ama mutlu etmedi. Bu haftada yıldız olamadım 🥺 artık önümüzdeki maçlara bakicaz
Yüzdem 0,619
Eki Görüntüle 3318595
Kız 500 gramın nesi mutlu etmedi seni de bakiyim. Cıncık gibi eksi işte 🤭😁

hahahah şaka bi yana ben cidden aşırı yiyordum. normal bi insanın yiyemeyeceği kadar cidden. ve hamilelik doğum vs derken spor yapmıyordum. yemeği azaltmaya başlayıp spora başlayınca gitmeye başladı tabi
doğuma 89 kilo girdim 1 sene önce. aşırı kilo alıyorum hamileliklerde.
bundan sonra spora alıştıkça farklı bir şey yapmazsam daha az gitmeye başlar diye düşünüyorum.
bakalım sürecimi takip edip öyle yol almayı düşünüyorum
Ben de hamile kalmayı düşünüyorum. Ne kadar düşük kiloda kalırsam o kadar iyi diyorum, bakalım.
İlk giden kilolar ödemden de gittiği için fazla ve hızlı olur hep haklısın.

Ben de hamile kalmayı düşünüyorum. Ne kadar düşük kiloda kalırsam o kadar iyi diyorum, bakalım.
İlk giden kilolar ödemden de gittiği için fazla ve hızlı olur hep haklısın.
evet ne kadar az kiloyla hamilelik o kadar avantaj.
hakkında hayırlı zamanda sağlıkla olsun inşallah🌺

Bence düşer kilon canım . Uyanınca hemen tartilinca 1 kilo artı gördüğümü bilirim ben. Hem öyle olsa da yapacak birşey yok bir günde almadık bu kiloları yavaş olsun kalıcı olsun sıkma canını 🤗

Tebrikler canım bu kiloda bu eksi süper🤗

Tebrikler canım🤗

Kilo düşük olunca yüzde uçuyor böyle🤭 kılına göre süper eksi canım tebrikler 🤗

Regl mi yakın. Menülerin fena değildi çünkü. Bişey olması lazım. Bu hafta birkaç gün detoks suyu dene canım faydası olur belki. Haftaya da haftanın yıldızı olacaksın sen inanayrum ben sana🤗😘
aynen canım benim için fena değil çünkü bu kilolarda vermek gerçekten çok zor. daha çok aç gezip daha fazla spor yapmak gerekiyor yani kalori açığı istiyor vermek için. çünkü vücut direniyor ki doğumlar hariç ben 16 yıldır bu kilolardayım vücut düşmek istemiyor.

Back