- 2 Ağustos 2013
- 35.761
- 110.528
- 798
İnşallah yaa haftalık 100 200 gr bile razıyımBence düşer kilon canım . Uyanınca hemen tartilinca 1 kilo artı gördüğümü bilirim ben. Hem öyle olsa da yapacak birşey yok bir günde almadık bu kiloları yavaş olsun kalıcı olsun sıkma canını
Tebrikler canım bu kiloda bu eksi süper
Tebrikler canım
Kilo düşük olunca yüzde uçuyor böylekılına göre süper eksi canım tebrikler
Regl mi yakın. Menülerin fena değildi çünkü. Bişey olması lazım. Bu hafta birkaç gün detoks suyu dene canım faydası olur belki. Haftaya da haftanın yıldızı olacaksın sen inanayrum ben sana
TebriklerVe kazanaan bendeniiiizzz
Eki Görüntüle 3318571
TebriklerDeenniizz
1 hafta geçerli dokunulmazlık hakkına sahipsin (menü, su ve egzersiz bildirimi yapmaktan muafsin)
1000 kalori ödül
1'inciligin tadını çıkar
Cemoos ikinci, 500 kalori ödül hakkı
@baltasar üçüncü, öpücük
Tebrik ediyorum kızlar
ficüdümü şaşırttımYedi yedi ve yedi. Sonra da birinci oldu.
Tebrikler kızlarVe kazanaan bendeniiiizzz
Eki Görüntüle 3318571
TebriklerDeenniizz
1 hafta geçerli dokunulmazlık hakkına sahipsin (menü, su ve egzersiz bildirimi yapmaktan muafsin)
1000 kalori ödül
1'inciligin tadını çıkar
Cemoos ikinci, 500 kalori ödül hakkı
@baltasar üçüncü, öpücük
Tebrik ediyorum kızlar
Ben de bu hafta yiyerek kilo vermeyi düşünüyorum. Bir de böyle deneyeyim.Haksızlık demi
Ficudun zaten yediğin için kilo almamış mıydı?ficüdümü şaşırttım
geçen hafta: 70.4Kaç kilo verdin Deniz yüzde süper
Maşallahgeçen hafta: 70.4
bugün :69.1
fark :1.3 kg
hergün olmaz. 1-2 gün şaşırtabilirsinBen de bu hafta yiyerek kilo vermeyi düşünüyorum. Bir de böyle deneyeyim.
hahahah şaka bi yana ben cidden aşırı yiyordum. normal bi insanın yiyemeyeceği kadar cidden. ve hamilelik doğum vs derken spor yapmıyordum. yemeği azaltmaya başlayıp spora başlayınca gitmeye başladı tabiFicudun zaten yediğin için kilo almamış mıydı?
Haftaya bu taktikle ilerlersek hepimiz + olarak geliriz gibi burayaBen de bu hafta yiyerek kilo vermeyi düşünüyorum. Bir de böyle deneyeyim.
Tebrikler canımgeçen hafta: 70.4
bugün :69.1
fark :1.3 kg
Kız 500 gramın nesi mutlu etmedi seni de bakiyim. Cıncık gibi eksi işte500 gram eksi var ama mutlu etmedi. Bu haftada yıldız olamadımartık önümüzdeki maçlara bakicaz
Yüzdem 0,619
Eki Görüntüle 3318595
Ben de hamile kalmayı düşünüyorum. Ne kadar düşük kiloda kalırsam o kadar iyi diyorum, bakalım.hahahah şaka bi yana ben cidden aşırı yiyordum. normal bi insanın yiyemeyeceği kadar cidden. ve hamilelik doğum vs derken spor yapmıyordum. yemeği azaltmaya başlayıp spora başlayınca gitmeye başladı tabi
doğuma 89 kilo girdim 1 sene önce. aşırı kilo alıyorum hamileliklerde.
bundan sonra spora alıştıkça farklı bir şey yapmazsam daha az gitmeye başlar diye düşünüyorum.
bakalım sürecimi takip edip öyle yol almayı düşünüyorum
evet ne kadar az kiloyla hamilelik o kadar avantaj.Ben de hamile kalmayı düşünüyorum. Ne kadar düşük kiloda kalırsam o kadar iyi diyorum, bakalım.
İlk giden kilolar ödemden de gittiği için fazla ve hızlı olur hep haklısın.
aynen canım benim için fena değil çünkü bu kilolarda vermek gerçekten çok zor. daha çok aç gezip daha fazla spor yapmak gerekiyor yani kalori açığı istiyor vermek için. çünkü vücut direniyor ki doğumlar hariç ben 16 yıldır bu kilolardayım vücut düşmek istemiyor.Bence düşer kilon canım . Uyanınca hemen tartilinca 1 kilo artı gördüğümü bilirim ben. Hem öyle olsa da yapacak birşey yok bir günde almadık bu kiloları yavaş olsun kalıcı olsun sıkma canını
Tebrikler canım bu kiloda bu eksi süper
Tebrikler canım
Kilo düşük olunca yüzde uçuyor böylekılına göre süper eksi canım tebrikler
Regl mi yakın. Menülerin fena değildi çünkü. Bişey olması lazım. Bu hafta birkaç gün detoks suyu dene canım faydası olur belki. Haftaya da haftanın yıldızı olacaksın sen inanayrum ben sana
Kilo Yüzdeleri
1,846 bendeniz
1,499 cemoos
767 baltasar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?