Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
-200 gramla listelerdeki yerimi aliyorum. Aslında + çıkacağım diye düşünüyordum çünkü çok su tutmaya başladı vücudum, belim iki cm kalınlaşmış. Şu ilaç bitip de adet olunca asıl kilomu göreceğim sanırım.
Eki Görüntüle 3318541
Allahım bana da yakın zamanda 55 kilodan 56 ya çıkmanın üzüntüsünü yaşat Yarebbim+600 gramdayım yaaa üzdü beni
Geçen hafta 55.4
Bu hafta 56.0
Eki Görüntüle 3318537
Yüzde
Eki Görüntüle 3318538
Cemoos
Chocolita
Aşırı hırs yaptım ya bu ne bi ileri bi geri gidiyorum kendimi yürüyüşe verdim
Haftayı eksi ile tamamlamışsın, bu da iyi bence.Acıktım 6 .30 da kalkınca daha fazla beklemek istemedim. Eki Görüntüle 3318513 geçen hafta 90.00
Bu hafta 89.80
Fark-200
Yuzde%0.222
Chocolita
Cemoos
Ellilere beklerim.Bismillahirrahmanirrahim.
Eki Görüntüle 3318514
Allah im !
6 ile başlayan sayıyı gördüm ya.cok şükür
Çok bisi istemiyomArtemissisipi zayıf olayım. 36 beden olayım yeter.
Aminnn.
Yüzden 1.50 çıktı niye öyle az çıktı.
Cemoos ve
Chocolita .
Bekle beni geleceğimEllilere beklerim.![]()
Diyetine ve spora çok dikkat ettiğini biliyorum. Ödem de olabilir bu. Yürüyüşe ek karın egzersizleri de yaparsın bu hafta istersen. Ben iki gün karın egzersizi yaptım bayağı işe yaradı o ödemde. Yoksa ben de artı çıkacaktım.+600 gramdayım yaaa üzdü beni
Geçen hafta 55.4
Bu hafta 56.0
Eki Görüntüle 3318537
Yüzde
Eki Görüntüle 3318538
Cemoos
Chocolita
Oh bol yağ yakmalarSöyle bende 11gibi karsisinda olacagim![]()
Oh ne güzel eksi
Bu kilolarda gel git normal sanki canım. Senin hedef kaçtı+600 gramdayım yaaa üzdü beni
Geçen hafta 55.4
Bu hafta 56.0
Eki Görüntüle 3318537
Yüzde
Eki Görüntüle 3318538
Cemoos
Chocolita
Eksi eksidir canım tebrikler-200 gramla listelerdeki yerimi aliyorum. Aslında + çıkacağım diye düşünüyordum çünkü çok su tutmaya başladı vücudum, belim iki cm kalınlaşmış. Şu ilaç bitip de adet olunca asıl kilomu göreceğim sanırım.
Eki Görüntüle 3318541
Ay hadi ins yaaaHaftayı eksi ile tamamlamışsın, bu da iyi bence.regl yeni bitmiş ya, onun da halen şişliği olabilir, diyetisyen bana "reglin bittikten 2 gün sonra tartılsan daha iyi" derdi.
Uyandıktan bir saat sonra tartılman daha mantıklı aslında.Ya gerçekten kafayı yiycem ya bi ileri bi geri geçen hafta zaten az verdim bu hafta verdiğimi geri almışım. Ay valla modum düştü ya. Uyandım tartıldım beklemycem daha sanmıyorum ki düşsün
Geçen hafta 80.60
Bu hafta 80.75
Cemoos
Chocolita
Eki Görüntüle 3318551
50 li kilolar direnç kilolarıdır. bi ileri bi geri normaldir. vücudunu şaşırtabilirsin.2-3 gün+600 gramdayım yaaa üzdü beni
Geçen hafta 55.4
Bu hafta 56.0
Eki Görüntüle 3318537
Yüzde
Eki Görüntüle 3318538
Cemoos
Chocolita
GeliyoooorrrrEvet yaaa eksi az bile olsa o bari mutlu etti beni. Uzun zamandır 9lari görmek can sıkıcıydı. Sen tartilmadin mimerakla bekliyorum
Yine tartılırım birazdan sanmıyorum değişeceğiniUyandıktan bir saat sonra tartılman daha mantıklı aslında.
ahhh hayalimdeki kiloooo-200 gramla listelerdeki yerimi aliyorum. Aslında + çıkacağım diye düşünüyordum çünkü çok su tutmaya başladı vücudum, belim iki cm kalınlaşmış. Şu ilaç bitip de adet olunca asıl kilomu göreceğim sanırım.
Eki Görüntüle 3318541