- 30 Aralık 2009
- 4.286
- 16.485
- 733
ben anca bitirdim yazılanlarıHeeeyy grup nerelerdesin kız niye sessiz burası böylegelin kahve ismarliyim size
1.10 vermişsin çok iyi oslem tebrik ederim çok sevindim bence yürüyüş ve 2 gün tek öğün ise yaramışBismillahirrahmanirrahim.
Eki Görüntüle 3318514
Allah im !
6 ile başlayan sayıyı gördüm ya.cok şükür
Çok bisi istemiyomArtemissisipi zayıf olayım. 36 beden olayım yeter.
Aminnn.
Yüzden 1.50 çıktı niye öyle az çıktı.
Cemoos ve Chocolita .
gizli atmayalım sonuçları yaa. herkes buraya atsın merak ederim1.10 vermişsin çok iyi oslem tebrik ederim çok sevindim bence yürüyüş ve 2 gün tek öğün ise yaramış
Bende çok çok tebrik ediyorum seni darısı hepimizin başınaAn itibariyle 90.8 basladigim serüvene 75.8 devam ederek 15kilo vermis bulunmaktayımkendimi tebrik ediyorum
Ben gönderdim choya sende gönder hadigizli atmayalım sonuçları yaa. herkes buraya atsın merak ederim
Regl yeni bitti aslında. Şu içtim hemde detoks suyu da içtim canım. Şimdi yaptım kiraz saplı detoks suyu3. Haftani bitirdin bana da biraz az geldi eksin.
Regl taklasiyorsa ondan olabilir.
Ödem olabilir ama hiç mi su icmedin bu hafta.
Perşembe falan kiraz sapı iç bu hafta bence katkısı olucak
Maşaallah geri gelmesin giden kilolarAn itibariyle 90.8 basladigim serüvene 75.8 devam ederek 15kilo vermis bulunmaktayımkendimi tebrik ediyorum
Birde boy ve hedef kiloyu da yaz canım yanına.
Ekledim bakabilirsinBirde boy ve hedef kiloyu da yaz canım yanına.
Listeye eklerken kolaylık olsun
Bu hafta hergun seni bekliyorum elime sopami aldım ona göreHerkese günaydın
Eki Görüntüle 3318517
Bugün +kiloya uyandım
böyle olacağını da biliyordum hastalık, regl, uzak yol kaçamak su içmemek hepsi üst üste gelince beklenen bi manzara ama sıkıntı yok
Bu hafta spora devam edicem günlük 10bin adımlarımla daha iyi beslenme düzenimle
Sadece süreci uzatması can sıkıcı oldu
+kiloya rağmen spor sayesinde kalçamın ufaldığını kolumun inceldiğini görüyorum o yüzden kaldığım yerden devam
Bu hafta grupta da çok aktif olamadım onun bile etkisi var +kiloda bence
Cemoos
Chocolita
Ayyy maşallah 6lar ne güzel bir rakam öyle. 7 Lee geri gelmesin tebrikler canımBismillahirrahmanirrahim.
Eki Görüntüle 3318514
Allah im !
6 ile başlayan sayıyı gördüm ya.cok şükür
Çok bisi istemiyomArtemissisipi zayıf olayım. 36 beden olayım yeter.
Aminnn.
Yüzden 1.50 çıktı niye öyle az çıktı.
Cemoos ve Chocolita .
Eksi eksidir mantığıyla bakmak lazım. En azından artı değil. Ama niye az gittiğini seninde benimde çözmemiz gerek
Tebrikler canım 6lar için yolu yarilamissin .Eki Görüntüle 3318516
Hosgeldin 75ler
Birdaha gorusmeyelim 76lar
Geçen hafta 76.2
Bu hafta 75.8
Fark 400gr
Kızlar stres ve az yemekten kabızlık sorunu yaşıyorum 2gundur simdi kuru erik uzerine zeytin yağı ve 2bardak ılık su içerim
Cemoos
Chocolita
Maşallah ne güzel tebriklerAn itibariyle 90.8 basladigim serüvene 75.8 devam ederek 15kilo vermis bulunmaktayımkendimi tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?