Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Delficim normalde yarıdan önce soda ve bitki çayı önerilmiyor.
Su toplayıp artı gösterir.
Ama regl öncesi için hiç fikrim yok.

Evet herkes de göbek var sadece yaptır diyor.
Benim de aklımda kalmasın yapayım diyorum.
Benim de vücudum böyle. Bacak kol incecik. Yüzüm de zayıf. Belimin üstü de iyi. Ama 2 sezaryen olduğu için mi bilmiyorum göbeğim gitmiyor. Tabii hiiç oraya özel spor da yapmadım belki yapsam işe yarar da. O dediğini ben de denemek istiyorum yaparsan mutlaka söyle ya da araştırırsan

Benim de öyle. Bütün yağ göbek ve bel bölgesinde toplanıyor. Bilmiyorum bölgesel zayıflama gerçekten işe yarar mı ama denemekten zarar gelmez.

Spor benim için düzenli yapılan şeydir ama. O yüzden markete git gel olayını spordan saymıyorum. Sikilasmak ve kas kazanmak, kaslarımı güçlendirmek gibi hedeflerim var.

Spor benim için düzenli yapılan şeydir ama. O yüzden markete git gel olayını spordan saymıyorum. Sikilasmak ve kas kazanmak, kaslarımı güçlendirmek gibi hedeflerim var.
yok ağırlıkla çalışsam dedin ya ona binaen dedim
sıkılaşmada salonda hocayla yapılan pilates muhteşem sonuçlar doğruyor. denedin mi bilmiyorum ama denemediysen ve bütçene uyarsa pilates hocası olan bir salonda özel ders almanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…