Dünkü fotoyu bulamadımTamam işte diyet de devam edecek bı denemek iyi olur gibi düşündüm
Aklımda kalmasın.
Bı ara bak Pp yapayım dünkü fotoyu incele lady
Delficim normalde yarıdan önce soda ve bitki çayı önerilmiyor.Tartılmadan bir gün önce leke geldi, ama henüz regl olmadımChocolita
Yarın tartıda onun ödemi olabilir
Benim leke geliyor, birkaç gün sonra regl oluyorum genelde.
Bugün ödem atabilmem için ne önerirsiniz arkadaşlar?
Tartıdan bir gün önce yeşil çay içsem sorun olmaz değil mi?
Dur bak yüklüyorum şimdi Pp yeDünkü fotoyu bulamadım
Baktın mı lady silicemDünkü fotoyu bulamadım
BaktımBaktın mı lady silicem
Evet herkes de göbek var sadece yaptır diyor.Ya cemoş çok güzelsin maşallah evet sende göbek sorunu var. Bence denemelisin iyi gelme ihtimali yüksek
Bugün bitki çayı içmeyeyim. Bol su içeyim.Delficim normalde yarıdan önce soda ve bitki çayı önerilmiyor.
Su toplayıp artı gösterir.
Ama regl öncesi için hiç fikrim yok.
Benim de vücudum böyle. Bacak kol incecik. Yüzüm de zayıf. Belimin üstü de iyi. Ama 2 sezaryen olduğu için mi bilmiyorum göbeğim gitmiyor. Tabii hiiç oraya özel spor da yapmadım belki yapsam işe yarar da. O dediğini ben de denemek istiyorum yaparsan mutlaka söyle ya da araştırırsanEvet herkes de göbek var sadece yaptır diyor.
Benim de aklımda kalmasın yapayım diyorum.
Hep yürüyorum.markete yürüyerek git. poşetlerden iyi ağırlık mı olur
Güzel o zaman.Sorun yok çokoo
Dalga geçmedim. bana haddimi bildirmeye çalıştın bende ona içerledim o zaman
Benim de öyle. Bütün yağ göbek ve bel bölgesinde toplanıyor. Bilmiyorum bölgesel zayıflama gerçekten işe yarar mı ama denemekten zarar gelmez.Kızlar ben bölgesel incelmeye gitmeyi düşünüyorum.
Sadece göbek için.
Dün fotoğraf da çektik ne bacak var ne kol ne bişey sadece göbek var.
Yüzümde şişlik var.
Bı tanıdık gitmiş memnun kalmış siz ne diyosunuz bu işe
ohoo daha ne. süper spor bence hele bir de deterjan falan alındıysa eve kadar sırtından ter boşalır. çocuklardan önce hep yürüyerek giderdim çok işe yarıyor bence. şu an vakit yok tabi hemen alıp gelmem gerekiyorHep yürüyorum.
canım deniz çekti yaBugün tüm gün yemek yemeyi düşünmuyordum.
Sabah kahvaltıya davet edildim.
Ancak cooook dikkatli yedim.
Ahandaa buraya yazıyommbugün tek ogunum bu olacak.
Ahh ahhh
Eki Görüntüle 3318230
Spor benim için düzenli yapılan şeydir ama. O yüzden markete git gel olayını spordan saymıyorum. Sikilasmak ve kas kazanmak, kaslarımı güçlendirmek gibi hedeflerim var.ohoo daha ne. süper spor bence hele bir de deterjan falan alındıysa eve kadar sırtından ter boşalır. çocuklardan önce hep yürüyerek giderdim çok işe yarıyor bence. şu an vakit yok tabi hemen alıp gelmem gerekiyor
yok ağırlıkla çalışsam dedin ya ona binaen dedimSpor benim için düzenli yapılan şeydir ama. O yüzden markete git gel olayını spordan saymıyorum. Sikilasmak ve kas kazanmak, kaslarımı güçlendirmek gibi hedeflerim var.
BenHerby fit tea deneyen var mı?
Nereye yükledin Pp ne bizde görseydikDur bak yüklüyorum şimdi Pp ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?