Olmaz ben tarih saat hepsine bakiyom senin fotona cıs görmüş gibi bakmak çok zor oluyobebişim time yazıyor ya o işte kaç dk yapıldığını gösteriyor orası önemli gerisini salla
Bari 100 200 Gr ile kurtarsam. Yalnız adımları hiç aksatmadım. Hep 10 bin yaptım. Ondan belki artı olmaz.Hah işte bu hafta birinci olmadın üstüne bir gram bile veremedim yersin cezayı bari yarın dikkat et
bebekim gece 12 de sıfırlanır benimki apple ama aynı o da sıfırlanıyorCemoos Chocolita Çok acayip birsey oldu az önce benim akilli saatim samsung eskisi xiaomi yenisini nereye koydugumu bulamadigim icin sabah uzun suredir sarjda unuttugum ama kullanmadigim eskisini takayim dedim telefonla baglzntisi yok saat ve tarih yanlis ama onemli degil adinlarimi saysam yeter dedim ama saat 00: 00 gevince adimlar sifirlandi telefona baglanti kurayim dedim ama olmadi zaten o yuzden samsung aldim .7 bin küsür adim varken su an 130 mu ne
Eki Görüntüle 3318115
İyi bari artık yapacak bişey yok zaten surda 24 saat kaldıBari 100 200 Gr ile kurtarsam. Yalnız adımları hiç aksatmadım. Hep 10 bin yaptım. Ondan belki artı olmaz.
bu kadar da fedakar insanımOlmaz ben tarih saat hepsine bakiyom senin fotona cıs görmüş gibi bakmak çok zor oluyo
Bı formül bulalım senin görüntülerine resmen topigin ceza kotasını sen tek başına gogusluyosun
belki ben olurumİyi bari artık yapacak bişey yok zaten surda 24 saat kaldı
Bı seferde ben birinci olayım
Bu kadar yemeğe olma bı zahmetbelki ben olurum
bi dünya da spor yaptım ficdansız ficdansız konuşmayalımBu kadar yemeğe olma bı zahmet
İşte ne kadar yediğin yaptığın spordan bellibi dünya da spor yaptım ficdansız ficdansız konuşmayalımson 2 yılda yapmadığım sporu 3 günde yaptım bak böyle de tutarlıyım
hııı yarebbim kenafir gözlü fesat düşünceli lokmalarımı sayan insanlardan sana sığınırımmm Allahımmmİşte ne kadar yediğin yaptığın spordan belli
Hepsi yarasın inşallah
böyle güzel dileklerde bulun bu gariban tombişlereİyi geceler kızlar
Uyurken bol bol kalori yakın inşallah
Bende yorgunluktan uyuyamadımbenim bebeler yine ayakta. Allahım uyuyan çocuk yapamadım ben
3 gün önce de benim oğlanın doğum günüydü. güzel ama yorucu oluyor cidden. sağlıklı yaşları olsunBende yorgunluktan uyuyamadım
Benim kızım da uyumazdi geceleri ama biz gündüz çok uyurduk hâlâ öyle.3 gün önce de benim oğlanın doğum günüydü. güzel ama yorucu oluyor cidden. sağlıklı yaşları olsun
benim kızın doğduğundan beri uyku problemi var. 3 yaşa kadar her geceydi. son 9 aydır haftada 1-2 geceye düştü.
uyumuyor bağırıp çağırıp oğlanı da uyandırıyor. tv izlicem üstümü çıkar dedi. çıplak halde oturdu koltuğa
şu an 3 ümüz trt çocuk izliyoruz
Tamamdır o zaman pazartesi sabah foto atar başlarım, hadi bismillah diyelim o zamanPazartesiye kadar düşün taşın
Pazartesi bizim tartı günümüz.
Tamam dersen tartinin fotosunu at boy kilo hedefi yaz menü paylaşıma başla o gün.
Zaten başka katılımcı alamicaz çok kalabalık olduk yetişemiyorumz
GünaydınnGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?