Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

bebişim time yazıyor ya o işte kaç dk yapıldığını gösteriyor orası önemli gerisini salla
Olmaz ben tarih saat hepsine bakiyom senin fotona cıs görmüş gibi bakmak çok zor oluyo
Bı formül bulalım senin görüntülerine resmen topigin ceza kotasını sen tek başına gogusluyosun

bebekim gece 12 de sıfırlanır benimki apple ama aynı o da sıfırlanıyor

Olmaz ben tarih saat hepsine bakiyom senin fotona cıs görmüş gibi bakmak çok zor oluyo
Bı formül bulalım senin görüntülerine resmen topigin ceza kotasını sen tek başına gogusluyosun
bu kadar da fedakar insanım

Bende yorgunluktan uyuyamadım
3 gün önce de benim oğlanın doğum günüydü. güzel ama yorucu oluyor cidden. sağlıklı yaşları olsun
benim kızın doğduğundan beri uyku problemi var. 3 yaşa kadar her geceydi. son 9 aydır haftada 1-2 geceye düştü.
uyumuyor bağırıp çağırıp oğlanı da uyandırıyor. tv izlicem üstümü çıkar dedi. çıplak halde oturdu koltuğa
şu an 3 ümüz trt çocuk izliyoruz

Benim kızım da uyumazdi geceleri ama biz gündüz çok uyurduk hâlâ öyle.
Uyumayan çocuk çok zor ya ama uyku düzenini alistirsan çok rahat edersin.
Yavaştan basla bence bakalım kreşe fbaslayinca nasıl olacaklar.

Tamamdır o zaman pazartesi sabah foto atar başlarım, hadi bismillah diyelim o zaman yine düştük diyet olaylarına Allah'ım sen önceki azimi ver bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…