- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Saat bizde henuz 6 ama bu saate gore gece olmus bileCemoos Chocolita Çok acayip birsey oldu az önce benim akilli saatim samsung eskisi xiaomi yenisini nereye koydugumu bulamadigim icin sabah uzun suredir sarjda unuttugum ama kullanmadigim eskisini takayim dedim telefonla baglzntisi yok saat ve tarih yanlis ama onemli degil adinlarimi saysam yeter dedim ama saat 00: 00 gevince adimlar sifirlandi telefona baglanti kurayim dedim ama olmadi zaten o yuzden samsung aldim .7 bin küsür adim varken su an 130 mu ne
Eki Görüntüle 3318115
İyi ki zamanında kapağı atmışızEvet yedekler menü,su,egzersiz bildirimi yapıyor.
Haftalık tartı şart
Eğer kaçamak falan yaparsa ceza veriyoruz.
İlk sayfayı bı okuyun çünkü aktif olmak şartı ve cezalar var.
Olur zorlanm derseniz beklersiniz sohbet ederiz hem alışmış olursunuz.
Ama dediğim gibi baya ağır cezalar var baya da sıra var
Gece 00.00 dan sonra adımlar sifirlaniyor ya programda depoluyor bağlantısı yoksa olmaz tabiCemoos Chocolita Çok acayip birsey oldu az önce benim akilli saatim samsung eskisi xiaomi yenisini nereye koydugumu bulamadigim icin sabah uzun suredir sarjda unuttugum ama kullanmadigim eskisini takayim dedim telefonla baglzntisi yok saat ve tarih yanlis ama onemli degil adinlarimi saysam yeter dedim ama saat 00: 00 gevince adimlar sifirlandi telefona baglanti kurayim dedim ama olmadi zaten o yuzden samsung aldim .7 bin küsür adim varken su an 130 mu ne
Eki Görüntüle 3318115
Grup dan kasıt bu sayfada değil anladığım kadarıyla başka bi başlık altında mı olacağız ?incebellihatun canım her pazartesi aç karna tartılıp foto atıyoruz buraya.
Akşam son öğünden sonra menü su ve egzersiz yazıp beni etiketliyosun.
3 grup var birisi eksilirse yedeklerde bir kiso yerine geliyor.
Grup halinde yarış yapıyoruz haftalık.
Ödül kazanıyoruz yada ceza alıyoruz
Haftada en fazla 2 kez kaçamak yapma hakkı var ama onda da her seferinde ceza alınıyor.
3 kaçamak yapan uyarı alıyor ikinkez uyarı alan diskalifiye oluyor listelerden çıkıyor.
Cezanın en hafifi 7000 en ağır haftalık 70000 adım.
Bence ilk sayfayı iyi oku incele.
Bu arada wp grubu yasak bunu herkes duysun bazı arkadaşlar bundan huzursuz oluyor.
Sonuçta anonim ortamdayiz böyle iyiyiz.
Evet ama hic dusunemedim onu ordaki saate bskmadim bileGece 00.00 dan sonra adımlar sifirlaniyor ya programda depoluyor bağlantısı yoksa olmaz tabi
Hayır bu başlık altındayız .ilk sayfada 7 kişilik 3 grup var hiç dikkat etmedin miGrup dan kasıt bu sayfada değil anladığım kadarıyla başka bi başlık altında mı olacağız ?
Tamam canım sıkıntı değil bir daha dikakt edersin öğrenmiş oldun sende iyi olduEvet ama hic dusunemedim onu ordaki saate bskmadim bile
Tesekkur ederim yok tekrar 10 bin adim at yarin diyeceksin diye aklim ciktiTamam canım sıkıntı değil bir daha dikakt edersin öğrenmiş oldun sende iyi oldu
Buraya yazmayı özledim. Yazmayınca acayip saldım. Hastalık da geçti pazartesi yine tane tane yazmaya başlıcambaltasar öyle oldu biraz birden kalabalık olduk şaşırdık
Bu arada diyet nasıl gidiyo özledik seni arkandan konusuruyoruz
Yaa aslında derdim de bugün azıcık kafam karıştı kaç saattir menü bak ceza bak o yüzden üstüne düşmedimTesekkur ederim yok tekrar 10 bin adim at yarin diyeceksin diye aklim cikti
Hah işte bu hafta birinci olmadın üstüne bir gram bile veremedim yersin cezayı bari yarın dikkat etBuraya yazmayı özledim. Yazmayınca acayip saldım. Hastalık da geçti pazartesi yine tane tane yazmaya başlıcametiket olmayınca hiç görmüyorum ne konuştuğunuzu. Bir giriyorum kaç sayfa ilerlemiş. Ama bu hafta birinci olamam sıra sende
Hemen bakıyorum ağamHayır bu başlık altındayız .ilk sayfada 7 kişilik 3 grup var hiç dikkat etmedin mi
Suna bı de tarih saat köy bişey yap ben bundan anlamıyorum ya
Aslinda kulagini baya çınlattikHah işte bu hafta birinci olmadın üstüne bir gram bile veremedim yersin cezayı bari yarın dikkat et
bebişim time yazıyor ya o işte kaç dk yapıldığını gösteriyor orası önemli gerisini sallaSuna bı de tarih saat köy bişey yap ben bundan anlamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?