- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Ha tamam canım anladım ögrenmis oldumDiyet dışı yedin ya, yediğin şey 200 kalorinin üstündeyse diyet dışı beslendim deyip.ceza yiyorsun 10.000 adım. Ama altındaysa bunu da yazmıyorsun. Yazarsan 7.000 ceza yiyorsun
Profilden yırttım haYa şu profilin o kadar tatlı ki parçalicam
Ne olmuş yanaklaraaa pembis olmuus
Bir daha yap da göreyim
Kurallarda detaylı yazar canım. Hamur işi kızartma tatlı. Diyette kaçınılması gereken ne varsa bunların adını yazmıyoruz. Şu an bunları yazarken kokusu geliyor meselaHa tamam canım anladım ögrenmis oldum
Tamam canım bi kez daha bakayim ilk sayfaya okudum ama anlamamisim sanirimKurallarda detaylı yazar canım. Hamur işi kızartma tatlı. Diyette kaçınılması gereken ne varsa bunların adını yazmıyoruz. Şu an bunları yazarken kokusu geliyor mesela
Olabilir. Böyle egzantrik kurallar bir tek biz de var çünküTamam canım bi kez daha bakayim ilk sayfaya okudum ama anlamamisim sanirim
beddua iş looadingKimi kovcan agzghzhzhx
Cabuk kaptın ceza işini12 Ekim Persembe Menüm
4 kasik menemen
Peynir zeytin
Ismi lazim degil bir yiyecekbundan dolayi ceza alacagim misafire ayip olmasin diye aldim yani bir de tadina bakayim dedim çok övüldüsofrada
Sonra yine bir takim evlerden irak cıss yiyeceklerKizlar hiç sizi yormayayim diyet beslenmedim diyeyim kisaca ama sadece kahvaltida aksama dsngelerim insallaj
Aksam corba icecegim, salata vb
Su maskesef 1 litre bile degil
Spor yok
Cemoos Chocolita
Geçen 10 bini adimi tamamlamaya calirken evin icinde saga sola kosturuyorum esim dediki leylak bir cay koy desem seninde elin car sende ayaktasin koyabilirsin degil mi diye bana atar ysparsin elin kizi seni evin icinde dört döndürdü acaba sirri nedirCabuk kaptın ceza işini
YaaaaGeçen 10 bini adimi tamamlamaya calirken evin icinde saga sola kosturuyorum esim dediki leylak bir cay koy desem seninde ekin car sende ayaktasin koyabilirsin degil m8 diye bana atar ysparsin elun kizi senibevin icinde dört döndürdü acaba sirri nedirdedim bu grubu kaybetmemem lazim çıkıştan önceki son ışık
Ama lütfen önce bana et olur mubeddua iş looading
Nasıl da uysallasti eskiden bas bas bağırıyodu sanki ben yedim yedim yattımCezamı çektim geldim buyrunuzCemoos
Zevkten dört köşe olurBen bu işi çok sevdim haaa
Eşine selamlar varsa içinde kalan bişey bı haber etsin ben onun yerine senin üzerinde uygularım cezaları
Yahu bi taraftan da biz diskalifiye sonucu nasıl olunur örneğini gösterdik kendi topugumuza sıktık zvvzhzhdhAma lütfen önce bana et olur mu
Nasıl hoşuna gidiyo bakBen bu işi çok sevdim haaa
Eşine selamlar varsa içinde kalan bişey bı haber etsin ben onun yerine senin üzerinde uygularım cezaları
Haklısın sesim çıkmıyor meydan okuyamıyorum kimseye haftaya gör bide senNasıl da uysallasti eskiden bas bas bağırıyodu sanki ben yedim yedim yattım
Hadi haftaya da kilo veremede görelim
senden başkasını nasıl düşünebilirimAma lütfen önce bana et olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?