Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Kurallarda detaylı yazar canım. Hamur işi kızartma tatlı. Diyette kaçınılması gereken ne varsa bunların adını yazmıyoruz. Şu an bunları yazarken kokusu geliyor mesela
Tamam canım bi kez daha bakayim ilk sayfaya okudum ama anlamamisim sanirim

12 Ekim Persembe Menüm
4 kasik menemen
Peynir zeytin
Ismi lazim degil bir yiyecekbundan dolayi ceza alacagim misafire ayip olmasin diye aldim yani bir de tadina bakayim dedim çok övüldüsofrada
Sonra yine bir takim evlerden irak cıss yiyecekler Kizlar hiç sizi yormayayim diyet beslenmedim diyeyim kisaca ama sadece kahvaltida aksama dsngelerim insallaj

Aksam corba icecegim, salata vb

Su maskesef 1 litre bile degil
Spor yok
Cemoos Chocolita

Cabuk kaptın ceza işini

Cabuk kaptın ceza işini
Geçen 10 bini adimi tamamlamaya calirken evin icinde saga sola kosturuyorum esim dediki leylak bir cay koy desem seninde elin car sende ayaktasin koyabilirsin degil mi diye bana atar ysparsin elin kizi seni evin icinde dört döndürdü acaba sirri nedirdedim bu grubu kaybetmemem lazim çıkıştan önceki son ışık

Yaaaa

Ben bu işi çok sevdim haaa
Eşine selamlar varsa içinde kalan bişey bı haber etsin ben onun yerine senin üzerinde uygularım cezaları
Zevkten dört köşe olur yuruyus yapalim dediginde bdn hep miy miy ederdim

Kızlar canım dünyaları çekiyor ama asla yemiyorum.
Cemoos Chocolita
Sabah
1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 4 zeytin közde biber 1 dilim ekmek
Ara 1 büyük fincan türk kahvesi
Ara küçük boy americano
Öğle 6 yk kuru fasulye 2 yk pilav salata
Ara 10 badem
Akşam 7 yk fasulye salata 4 yk yoğurt
Ara yarım elma 5 adet çubuk kraker
Su 2 ltyi geçti
Spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…