Smear testinden sonra aradılar bizi kanser hücresi görüldü kanser riski var dediler.Ben o hurma diyetini hic yapamadim ya asiri kan sekeri dalgalanmasi yapti aksama dogru hep saldirdim hadi insAllah sana yarar canim
Hay maşAllah
Hayırlı sonuc al insAllah canim beklemek cok zor boylr durumlarda gercekten insAllah guzel sonhclar alirsin
Rabbim göstermesin insAllah canim rahim kanseri olma riski nerden anlasiliyo canim iyi huylu hücre var kontrol altinda mi ilerliyorsunuz
Yok canım okumadım liseyi dışardan bitirmeti hep düşünüyorum ama icraata gecemedim.sonradan mı okudun bebiş
öğretmendin sanırım
Anladım canın en azından sürekli kontrolde eninde sonunda olacaksa erken teşhis olacak olmasi bike büyük şans olur hayilisi olsun Rabbim butun sifa bekleyenlre sifa versinSmear testinden sonra aradılar bizi kanser hücresi görüldü kanser riski var dediler.
Ama hücrenin alınan parçada çıkması gerekiyor onu bekliyoruz.
6 ayda parça alınıyor sonuçlar şuana kadar temiz belki 1 ay belki 10 yıl sonra çıkacak eninde sonunda olacak bekleyeceğiz diyorlar.
Sonra tedavi olacak yada rahmi alınacak işte bizde bekliyoruz canimm
Ben liseyi yarıda bıraktım.Yok canım okumadım liseyi dışardan bitirmeti hep düşünüyorum ama icraata gecemedim.
kızYok canım okumadım liseyi dışardan bitirmeti hep düşünüyorum ama icraata gecemedim.
kendimi feda ediyorum sistemin açıklarını yakalayın diye hep amme hizmetiSen yap böyle deniz senin sayende nerede açık kapı var öğreniyoruz ahshdhdh
Hayır diğer kızlarda bizi öldürmek mi isyiyosun diyolar
Yeme artık diyorum yeme
Arkadaş kimin grubundamerhaba canikolar
çoluk çocuk çocuğu kreşe bırak iş güç
şimdi de küçüğü uyuttum uyanmazsa evi toparlıcam
Allah rutinimizi aratmasın ama nefes alacak vaktim yok ya hu. bugün mümkün mertebe az yemeye çalışmayı düşünüyorum inşallah midem de aynı fikirde olur. 3 gün aşırı beslendim. beslenme değil bence tıkınma o. Allah gözünü doyursun seansı gibi bi şeydi. gören 1 hafta dövüp aç bırakmışlar sanır. öyle bir pis boğazlık yani
Ben ara ara yapıyorum beni çok tok tutuyor hurma yogurtta şekeri dengeliyor. eğer aklımı çelen olmasa yada biri biyere çağırmasa 3 gün üst üste yapabiliyorum çok iyide sonuç alıyorum. bugün iyi gidiyor bakalım yarında yapmak istiyorumBen o hurma diyetini hic yapamadim ya asiri kan sekeri dalgalanmasi yapti aksama dogru hep saldirdim hadi insAllah sana yarar canim
Hay maşAllah
Hayırlı sonuc al insAllah canim beklemek cok zor boylr durumlarda gercekten insAllah guzel sonhclar alirsin
Rabbim göstermesin insAllah canim rahim kanseri olma riski nerden anlasiliyo canim iyi huylu hücre var kontrol altinda mi ilerliyorsunuz
Sakin ol stres yapma rabbim güzel sonuçlarla karşılaştırsınKızlar merhaba
Endoskopi on raporunda
Antrum mukozasinda hiperemik ve ödemli bulundu yaziyor resimdedw kırmızı leke gibi görünüyor esime şüpheli lekeden parça alindi patolojiye gönderilecek 20 25gun sonra cikar sonuç demiş çok stresli ve gerginim
Hiperemik kanli demek
Ya cok iyi canim maşAllah o zaman her bunyede etkisi farkli oluyo bu tarz detokslarin bana yaramiyo ama net kac kez niyetlendiysem cok kısıtlı detokslar hep ters tepti en iyi yol bildigin yol diyip 2 ya da 3 ogun yiyorum benBen ara ara yapıyorum beni çok tok tutuyor hurma yogurtta şekeri dengeliyor. eğer aklımı çelen olmasa yada biri biyere çağırmasa 3 gün üst üste yapabiliyorum çok iyide sonuç alıyorum. bugün iyi gidiyor bakalım yarında yapmak istiyorum
Bir şeyleri beklemek gerçekten çok yorucu. İnsanlar bir destek arıyor sadece rahatlatsın istiyor her şey iyi olacak düzelecek demesini istiyor. Ben sadece yanında olmama gerektiğin hissettim ve her zaman olurum yanında
Gerçekten çok duygulandım. Sen sebebini bilirsin. Allah razı olsunBir şeyleri beklemek gerçekten çok yorucu. İnsanlar bir destek arıyor sadece rahatlatsın istiyor her şey iyi olacak düzelecek demesini istiyor. Ben sadece yanında olmama gerektiğin hissettim ve her zaman olurum yanında
Gerçekten çok duygulandım. Sen sebebini bilirsin. Allah razı olsun
Mrb canim bu kadarla kalmayacaksin demi aksam yemegi yiyecek misin anam baya az yemişin he ben aşşırı yiyom gibi hissediyorum burdaki menüleri gördükçeMerhabalar
Bugün sabah kahvaltı yapmadım.
Öğleden sonra 15:00'de 1 kase domates çorbası içtim. 8 adet çiğ badem yedim.
Şimdi Türk kahvesi içeceğim.️
Sevgiler.
Bugün çok az yedim gerçekten. Hiç sağlıklı olmadı.Mrb canim bu kadarla kalmayacaksin demi aksam yemegi yiyecek misin anam baya az yemişin he ben aşşırı yiyom gibi hissediyorum burdaki menüleri gördükçe
Bu kadar aç kalarak verilen kilolar bana kalıcı gelmiyor açıkçası çünkü ben de sonrasında bi yeme ataklari oluyor illa böyle az yersem dikkatli ol canımBugün çok az yedim gerçekten. Hiç sağlıklı olmadı.
Akşama telaffi etmem lazım.
Çok haklısınFit mutlu anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?