• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Ya cok iyi canim maşAllah o zaman her bunyede etkisi farkli oluyo bu tarz detokslarin bana yaramiyo ama net kac kez niyetlendiysem cok kısıtlı detokslar hep ters tepti en iyi yol bildigin yol diyip 2 ya da 3 ogun yiyorum ben 😂
boşver zaten detokslar geçici önemli olan kalıcı sağlıklı beslenme yolları sonuçta ömür boyu detoks yapılmaz. ben genelde kaçırdığım günün ertesi günleri yapıyorum toparlamak için. aslında o yüzdende yıllardır hep aynı kilolardayım. detokslar biraz benim kurtarıcım gibi. yoksa çok kilo almaya müsait bir yapım var. alır giderim yani :-)

Bu kadar aç kalarak verilen kilolar bana kalıcı gelmiyor açıkçası çünkü ben de sonrasında bi yeme ataklari oluyor illa böyle az yersem dikkatli ol canım😊
Bugün rahatsızdım canım. Tansiyonum yükseldi. Öğleden sonra işe gelebildim.
Öğlene kadar birşey yiyemememin nedeni rahatsız olmam. Genelde sabahları kahvaltı yapıyorum. Sağolasın.

Merhaba Cemoos Cemoos çok ama çok ağır grip olduğum için dün ilaçları içip iyi olmayı beklerken uyuyakalmışım çok özür dilerim
Dün diyet beslendim ama spor yapamadım
Geçmiş olsun lady bu grip sürekli tekrarlıyor bende de öyle oldu.
Vitamin de başla istersen.
Burayı düşünme iyi ol yeter 🌸

boşver zaten detokslar geçici önemli olan kalıcı sağlıklı beslenme yolları sonuçta ömür boyu detoks yapılmaz. ben genelde kaçırdığım günün ertesi günleri yapıyorum toparlamak için. aslında o yüzdende yıllardır hep aynı kilolardayım. detokslar biraz benim kurtarıcım gibi. yoksa çok kilo almaya müsait bir yapım var. alır giderim yani :-)
Aynen oyle korumada alinan bi kac kilo icin mantikli benim gibi verilecek 10-15 kilosu olana gore degil 😁
Öğlene kadar birşey yiyemememin nedeni rahatsız olmam. Genelde sabahları kahvaltı yapıyorum. Sağolasın.
Gecmis olsun canim ben daha herkesin menulerine cok hakim olmayinca surekli boyle yiyorsun sandim her zaman ayni olmuyo tabi duzenler degisiyo 😉

Geçmiş olsun delfi limonlu su tansiyonu biraz düşürür aklında olsun.
İnşallah çabuk toplarsin 🙏

Gün saatim yaklaşıyor :110:
Önce gözümü doyur Allahım çok yemiyim amin :dua:
Ben artık şunu diyorum bence bu şekilde beynimi uyarıyorum yiyeceğim şeyin kalprisini düşünüyorum..bunu diyorum bir kaşık yesende 10 kaşık yesende aynı lezzeti alacaksın az yersen bir tarafın eksilmeyecek aklında kalmayacak kilo da almayacaksın

İç sesimle bunu söylüyorum kendime diyorum az ye şimdiye kadar 10 kaşık yedin hangi kıyafete girdin: o_O

Son düzenleme:
Parmakların incecik olurmuş. 😂
Çok da kalın değil aslında eşim ilk defa elimi tuttuğunda şey demişti çocuk eli gibi ellerin var :D
Ooo kolay gelsin ne dikiyorsun
Çok şeyler :süslü:
yaaa sabah sabah iyi güldürdün beni :KK70::KK70:Allah başka dert vermesin:-)
Hep gülelim inşallah
Ne dikmiyor ki. Nur Yerlitaşin ikinci şubesi maşallah minikime
Teşekkür ederim

Bunu dün dikmistim bugün yakasını yaptım bugün de pijama takımı diktim ama bitmedi az kaldı onu da yarın akşam atarım
Screenshot_20231012_171421_Gallery.jpg

Çok da kalın değil aslında eşim ilk defa elimi tuttuğunda şey demişti çocuk eli gibi ellerin var :KK70:

Çok şeyler :süslü:

Hep gülelim inşallah

Teşekkür ederim

Bunu dün dikmistim bugün yakasını yaptım bugün de pijama takımı diktim ama bitmedi az kaldı onu da yarın akşam atarım Eki Görüntüle 3316746
Allah kolaylık versin dikiş eğitim aldın mi kalıbı falan nasıl çıkarıyorsun bende kıyafet dikiş işleri çok hoşuma gidiyor ama hiç cesaretim yok dikiş kursuna da fırsatım olacak mi meçhul

Allah kolaylık versin dikiş eğitim aldın mi kalıbı falan nasıl çıkarıyorsun bende kıyafet dikiş işleri çok hoşuma gidiyor ama hiç cesaretim yok dikiş kursuna da fırsatım olacak mi meçhul
Şu gördüğün sweati çocuğun olam kıyafetini kalıp olarak kullandım kestim ilk üst kesimim gayet iyi çıktı:)

Pijama eşofman gibi şeyleri evde kıyafetleri kullanarak kesiyorum kumaş pantolon için kalıp kullanıyorum

Öğrenince kolay aslında ve çok zevkli :)

Aynen oyle korumada alinan bi kac kilo icin mantikli benim gibi verilecek 10-15 kilosu olana gore degil 😁

Gecmis olsun canim ben daha herkesin menulerine cok hakim olmayinca surekli boyle yiyorsun sandim her zaman ayni olmuyo tabi duzenler degisiyo 😉
inşallah burda gidicek hepimizin fazla kiloları yaza hepimiz fit olucaz tek tek :dua:

Şu gördüğün sweati çocuğun olam kıyafetini kalıp olarak kullandım kestim ilk üst kesimim gayet iyi çıktı:)

Pijama eşofman gibi şeyleri evde kıyafetleri kullanarak kesiyorum kumaş pantolon için kalıp kullanıyorum

Şu deme öyle valla heveslenirim aslinda dikiş yaptığım bi dönem kızımın pantalonundan kalkıp çıkarıp dikmisligim vardı tabi ilk deneme için çok fena sayılmazdi önce bi dikiş makinemi bakım yaptırayım belki niyetlenirim

bende çok meraklıyım yaaa dikişe çok severim ama benimde deneyimim yok. küçükken sindy bebeğime kıyafetler dikerdim hep. ne keyifli. ama bigün iş hayatından ev hanımlığına geçersem bi makina alıp sırf hobi olsun diye yapabilirim. seninde ellerine sağlık canım

12 Ekim perşembe menüsü
Sabah 1 ceviz
Öğlen diyet kahvaltı haşlanmış yumurta,beyaz peynir,2 dilim t.b ekmeğiyle.
Arada şimdi türk kahvesi icicem
Akşam
Mantar çorbası 1 kase
Tam b. Makarna yoğurtlu
Usenmezsem salata yaparım
Çayın yanına taze ceviz aldım 2-3 ondan yerim.
Adım 9000 oldu şuanda.
Şu 2 litre tamamlarım bugün
Gece yatmadan kiraz sapı icicem.

Dün ;

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, salatalık peynir tb ekmek ve cay
Öğlen; badem sütlü filtre kahve , kuruyemiş
Akşam; 5 kaşık bezelye yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı , 1 kase yoğurt

Su: 2 litre
Leslie 30 dk(cezama sayılsın cezam vardı)

Bugün;

Kahvaltı; omlet,peynir, ceviz,çay
Öğlen; latte,kuruyemiş
Akşam, 1 lahmacun, salata , ayran
Su: 2 litre + 1 fincan kirazdayım çay içildi ve bu saat sonrasında diğer çaylar içilecek.
Adım; 3000 küsür (görselini atacağım daha sonra) + Leslie 3 mil (ceza)

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Back