- 15 Şubat 2013
- 24.981
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.300
- 798
Ön sira soldan 2. bendeniz. Yeni gelen arkadaslara osgeldinis diyorumHoş geldin canımevet fark ettik iyi oldu iyi. Grupların yüzdeye ihtiyacı vardı
Ayağına sağlık krallık
Cemos ahahhaha
Yoo kulübe olur mu. Şöyle alalım biz seni
Korkma tamam mı alışıyorsun
2. Sıra pembeli zayıflayinca benÖn sira soldan 2. bendeniz. Yeni gelen arkadaslara osgeldinis diyorum
HoşbuldumHoş geldin canımevet fark ettik iyi oldu iyi. Grupların yüzdeye ihtiyacı vardı
HahahahahKorkma tamam mı alışıyorsun
Başımızda elinde odunla bekleyen de cemosÖn sira soldan 2. bendeniz. Yeni gelen arkadaslara osgeldinis diyorum
Cemos arka ortada ayakta bxjxbxb2. Sıra pembeli zayıflayinca ben
osbuldumÖn sira soldan 2. bendeniz. Yeni gelen arkadaslara osgeldinis diyorum
Tabii ki en arkada elinde şeyle duran göbekli benHoş geldin canımevet fark ettik iyi oldu iyi. Grupların yüzdeye ihtiyacı vardı
Ayağına sağlık krallık
Cemos ahahhaha
Yoo kulübe olur mu. Şöyle alalım biz seni
Korkma tamam mı alışıyorsun
Eli ayağına dolandı bizi görünce zaarosbuldum
Uyutmuyolwr bizi oda yasakTahmini ne zaman uyursunuz zira ben meraktan uyuyamiyorum
1 saate ben giderim yaa ben 2 gibi uyuyorum sabah işe gidiyorum sizde uyumayın agxhdhhxTahmini ne zaman uyursunuz zira ben meraktan uyuyamiyorum
Aşşırı heyecan yaptım uzun zamandır kk ya girmiyodum dahası takımlarda bulunmuyordum ciddili anlamdaEli ayağına dolandı bizi görünce zaarosgeldin tekrar
Ben gidiyorum herkese iyi geceler yarın 22.20 de burda olurum inşallahTahmini ne zaman uyursunuz zira ben meraktan uyuyamiyorum
Çalışıyorsun mu neden o saatteBen gidiyorum herkese iyi geceler yarın 22.20 de burda olurum inşallah
Kocasi o saatte ise gidiyodur abzbxbxhÇalışıyorsun mu neden o saatte
Eşim o saate gidiyor bende rahat giriyorumÇalışıyorsun mu neden o saatte
İyiymiş baya erken ya1 saate ben giderim yaa ben 2 gibi uyuyorum sabah işe gidiyorum sizde uyumayın agxhdhhx
Bak bilen biliyorKocasi o saatte ise gidiyodur abzbxbxh
Sabahda geç geliyorİyiymiş baya erken ya
Kocasi o saatte ise gidiyodur abzbxbxh
AydinlandimEşim o saate gidiyor bende rahat giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?