Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Arkadaşlar, listeyi inceleyelim.
Bazilarimizin 1 aylık sonuç için sadece 1 haftası kaldı.
Ay sonunda 70 kilo ve üstü arkadaşlar 2 kilo ve üzeri eksimiz olmazsa hafta boyunca 10.000 adım cezamiz var. Firesiz her gün atılacak. Her şeyimizi bu hafta ortaya koyup bu ayı en az -2 ile bitirmiş olalım. Daha az verenler için zorlu gececek.
Şükür hiç veremeyen çıkmadı aramızda.
Bu hafta çok önemli

Son düzenleme:
Ben başladığımdan beri 1.800 gram vermişim. Bu hafta 200 gram daha vermek zorundayim ki -2 vermiş olayım. Ama en ufak taşkınlıgimda bu + da olabilir. Geç yemek de fark eder. Bunlara dikkat edelim
Chocum mesela ladynin kilosu az ve gramla verebilir
Bir ay yemese bile bu -2 çok zor olur o grup için.
Onları ayrı tutalım en azından 2 değil 1.250 yapabiliriz.
Belirli kilo üzeri 2 belirli kilo altı 1.250 gibi

Ay onu yapmasak ya grup böyle kalsın olmaz mı
Bir deneyelim bakalım alınmaca gücenmece yok bunda beni almak ister misin sana kolaylık olsun grup alfadan transfer olmak isteyen var mı kızlar baltaya yardımcı olalım? Acces yiite delfi? Cemosun grup çekici görünüyor

Yaaa benim gruba leylagi verin bak size kolaylık sağlıyorum ben onu bu hafta eriteyim diyorum

Yaaa kızlar ben evdeki tartidan emin değilim.
Bence yalnis hiç içime sinmiyor evet kilo veriyorum ama ben o kadar kilo da değilim
Bu ay bununla devam edeyim ama 4. Hafta sonunda uygulama olmadan yeniden başka tartiyla başlicam.
5 kilo su bidonu koy üstüne doğru çıkacak mı bak bakalım

Gruplar arası yer değiştirmek kötü bir şey gibi algılanmasin kızlar. Benim de geçmek istediğim takım var şu an. Gonderilsem sorun olmaz yani. Yarışın cilvesi gibi düşünün yer değiştirmeyi ciddiye almayın öyle. Zaten sabit degiliz hiçbir grupta kurayla değişiyoruz

Bugün ki menüm.
Sabah
2 dilim tam b. Ekmeği
1 dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
Yarım salatalık
1 t.k rahim pekmez
Çay

Arada şimdi türk kahvesi icicem

Akşam yemeği
Bir kase tavuksuyu çorbası
1 susuz barbunyalı taze fasulye
Yoğurt
Belki salata

Su şuan 1 lt 2 ye tamamlarım
Adım 5000 oldu
Belki Melisa çayı içerim gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…