Chocum mesela ladynin kilosu az ve gramla verebilirBen başladığımdan beri 1.800 gram vermişim. Bu hafta 200 gram daha vermek zorundayim ki -2 vermiş olayım. Ama en ufak taşkınlıgimda bu + da olabilir. Geç yemek de fark eder. Bunlara dikkat edelim
Aynen bunu yazayim kurallara da. -2 sarti 70 kilo üzerindekiler için uygun mudur?Chocum mesela ladynin kilosu az ve gramla verebilir
Bir ay yemese bile bu -2 çok zor olur o grup için.
Onları ayrı tutalım en azından 2 değil 1.250 yapabiliriz.
Belirli kilo üzeri 2 belirli kilo altı 1.250 gibi
Yani ortalamaya bak istersen.Aynen bunu yazayim kurallara da. -2 sarti 70 kilo üzerindekiler için uygun mudur?
70 altındakilerden ayda 1.250 mi bekliyoruzChocum mesela ladynin kilosu az ve gramla verebilir
Bir ay yemese bile bu -2 çok zor olur o grup için.
Onları ayrı tutalım en azından 2 değil 1.250 yapabiliriz.
Belirli kilo üzeri 2 belirli kilo altı 1.250 gibi
70 üzeri 2 kilo eksi 70 altı 1.250 eksi iyi görünüyor bence.70 altındakilerden ayda 1.250 mi bekliyoruz
Bir deneyelim bakalım alınmaca gücenmece yok bundaAy onu yapmasak ya grup böyle kalsın olmaz mı
Yaaa benim gruba leylagi verin bak size kolaylık sağlıyorum ben onu bu hafta eriteyim diyorumBir deneyelim bakalım alınmaca gücenmece yok bundabeni almak ister misin sana kolaylık olsun grup alfadan transfer olmak isteyen var mı kızlar baltaya yardımcı olalım? Acces yiite delfi? Cemosun grup çekici görünüyor
5 kilo su bidonu koy üstüne doğru çıkacak mı bak bakalımYaaa kızlar ben evdeki tartidan emin değilim.
Bence yalnis hiç içime sinmiyor evet kilo veriyorum ama ben o kadar kilo da değilim
Bu ay bununla devam edeyim ama 4. Hafta sonunda uygulama olmadan yeniden başka tartiyla başlicam.
Yok 5lt kabul etmiyor su ayak koyma yerine denk gelmedi için.5 kilo su bidonu koy üstüne doğru çıkacak mı bak bakalım
Yaaa benim gruba leylagi verin bak size kolaylık sağlıyorum ben onu bu hafta eriteyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?