Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Fotoyu duzenle istersen ad soyad görünüyor ya.
Bugün tartı sonucun bu dimi bunu yazıyoruz

Evettt bugünki sonucum tam da metroda farkettim ismimin yazdığını bir türlü düzenleyemedim kesip tekrar paylaşıcam
Teşekkür ederim
Cezamı çekmeye hazırım
Sadece yazsan olur gördüm fotonu hiç sorun değil.
Cezayı hallet atarsın foto gercekten çok mutlu oldum sabah sabah,guzel kilo vermişsin

Günaydın
Dunku menum çok sacma sapan oldu yasakli birsey yok tartidan 1 gun once ama yogun bir menu oldu
Sabah
1 cevizli lokum ile klasik kahvalti
Biraz ciger kavurma
Ikindi
Yogurtlu makarna misafirlikte idim

Ara
Fıstık
Turk kahvesi
Filtre kahve

Ve malesef arkadaslardaydik 1 bira içtim
Spor yok
Su anca 1 litre olmustur
Disarida cok su icemiyorum tuvalet sorunundan dolayi heryerde giremiyorum
Ve dün tum gun disaridaydik
Sabah annemde kahvalti
Ogle dugune gittik
Ikindi gibi arkadaslara gittik
Gece eve yatmaya geldik
Cemoos
Chocolita

Baktım taşkınlık yok ama sen yine son güne böyle saçma yeme bak tartıda üzülürsün
Tartı bekliyorum bak ben attım hangimiz kazandık

Çok iyi lady bende ilaç kullanıyorum resmen sis yüzüm ellerim bacaklarim ama tartıda fark etti
Bu hafta zaten sen baya dikkat ettin 55 kilodan 2-3 kilo veremiyoruz bence çok iyi şuan kilon gidiyor

Karar verdin mi çok sıkı olup gruplarda devam etmek istiyomusun deniz
istiyorum canım. inşallah devam ettirebilirim. şişko şişko dolaşmaktan aşırı sıkıldım. ideal kiloma ulaşsam şöyle istediğimi giysem falan bu beni çok mutlu edecekAllahım inşallah sonuna kadar devam edebilirim çok amin

Bak bu hafta çok düzenli git menüler çok önemli ben takıyorum sonra
Uyumadan beş dakika yazsan tamamdır anlaştık mı
Bak bir haftada 1 kilodan fazla vermişsin oluyor işte ödem gitmiş bile devamı gelir.
Sen az hareket et düzenli beslen zaten çoluk çocuk hareket derken verirsin kilonu.
Ama bu hafta sıkıntı çıkarsa bozusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…