- 22 Eylül 2023
- 88
- 432
- 8
- 28
Fotoyu duzenle istersen ad soyad görünüyor ya.Eki Görüntüle 3314371 Bu da insanlık için küçük benim için çok büyük bir sonuç
Yalnız sabah sabah tartı fotoğrafı çekmeyi unutmuşum telefondan değerlerime baktığım için ve işe yetişme telaşından isterseniz akşam fotoğraf olarak da atabilirim yani sabah tartı diye uyandım unutmamak için aslında
Cemoos Chocolita
Evettt bugünki sonucumFotoyu duzenle istersen ad soyad görünüyor ya.
Bugün tartı sonucun bu dimi bunu yazıyoruz
Sadece yazsan olur gördüm fotonu hiç sorun değil.Evettt bugünki sonucumtam da metroda farkettim ismimin yazdığını bir türlü düzenleyemedim kesip tekrar paylaşıcam
Teşekkür ederim
Cezamı çekmeye hazırım
burası bana çok iyi geldi iyi ki katılmışımSadece yazsan olur gördüm fotonu hiç sorun değil.
Cezayı hallet atarsın foto gercekten çok mutlu oldum sabah sabah,guzel kilo vermişsin
Hepimiz böyle sonuçlar gorelimburası bana çok iyi geldi iyi ki katılmışım
Baktım taşkınlık yok ama sen yine son güne böyle saçma yeme bak tartıda üzülürsünGünaydın
Dunku menum çok sacma sapan oldu yasakli birsey yok tartidan 1 gun once ama yogun bir menu oldu
Sabah
1 cevizli lokum ile klasik kahvalti
Biraz ciger kavurma
Ikindi
Yogurtlu makarna misafirlikte idim
Ara
Fıstık
Turk kahvesi
Filtre kahve
Ve malesef arkadaslardaydik 1 bira içtim
Spor yok
Su anca 1 litre olmustur
Disarida cok su icemiyorum tuvalet sorunundan dolayi heryerde giremiyorum
Ve dün tum gun disaridaydik
Sabah annemde kahvalti
Ogle dugune gittik
Ikindi gibi arkadaslara gittik
Gece eve yatmaya geldik
Cemoos
Chocolita
Çok iyi lady bende ilaç kullanıyorum resmen sis yüzüm ellerim bacaklarim ama tartıda fark ettiEki Görüntüle 3314396
Geçen hafta 55.6
Bugün 55.2
Fark 400 gram
Yüzde 0.719
Grip olduğum için ilaç içiyorum ödemliyim bu haftada ama bacaklarda incelmeö gözle görülür bu hafta
Cemoos Chocolita
istiyorum canım. inşallah devam ettirebilirim. şişko şişko dolaşmaktan aşırı sıkıldım. ideal kiloma ulaşsam şöyle istediğimi giysem falan bu beni çok mutlu edecekKarar verdin mi çok sıkı olup gruplarda devam etmek istiyomusun deniz
Bak bu hafta çok düzenli git menüler çok önemli ben takıyorum sonraistiyorum canım. inşallah devam ettirebilirim. şişko şişko dolaşmaktan aşırı sıkıldım. ideal kiloma ulaşsam şöyle istediğimi giysem falan bu beni çok mutlu edecekAllahım inşallah sonuna kadar devam edebilirim çok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?