• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Tekrar merhaba tartı sonucum bu hafta 89,9 şükür sekizli rakamlara gelebildim 🥹 ilk hafta 91 ile başlamıştım hesaba göre ;

1,1 kg kaybım var;
1,1/91x100 = 1,20 yüzdeliğim var 🌸

Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos
Canım sen 500 gram vermişsin. Geçen hafta 90.4 kiloymussun. Yüzden 553.0

Hesaplamayı burda başka bi arkadasınkinden bakarak yaptım o zaman onuda bulalım oda yanlış hesaplamış ben sandım ki ilk kilomuza bakarak hesaplıyoruz onun gibi
Geçen haftaki kilonla yüzde alınıyor canim. Geçen haftaki kilonun yüzde kaçını vermissin gibi

Canım ben hesaplayabiliyorum doğrusunu choco öğretti :) ancak yanlış yaptılar gibi gördüm doğrusu olması için yazdım…ben yanılmış olabilirim.
Tamam tamam olsun bir kez daha kontrol etmiş olalım listeye doğru girelim.
Onca kadın var karıştırmış olabiliriz.
Aksama liste düzenleyelim o zaman chocum.
Hem eksik tartı gelir hem garanti olur.
Ben hesaplar foto atarım sana Cho.

Tamam ben delfinia delfinia nın hesabından gitmiştim çocuk durmuyodu hızlı olayım diye o zaman onunkini de tekrar hesaplamalısın
Benim ilk başlangıç kilom 102,7 kg dı canım. Geçen haftaki kilom 101 kg'dı. Benim bugüne ait hesabım doğru yani Devitamini Devitamini Chocolita Chocolita
Ben de bu başlığın ilk ana mesajında Chocolita'nın anlattığı gibi yaptım.

Eklentiler

• Screenshot_20231002_073736_Calculator.jpg
    Screenshot_20231002_073736_Calculator.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 18
Tamam tamam olsun bir kez daha kontrol etmiş olalım listeye doğru girelim.
Onca kadın var karıştırmış olabiliriz.
Aksama liste düzenleyelim o zaman chocum.
Hem eksik tartı gelir hem garanti olur.
Ben hesaplar foto atarım sana Cho.
Sen bilirsin canım şu an bende kızların gönderdiği yüzdeler var. Sıralaması da hazır buna göre. Tek yadeyi bekliyorum. Akşam bakalım o zaman

Back