• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Çok teşekkür ederim Ucmelekannesi Ucmelekannesi :KK200: 💐🌺🌸🌹:KK5:
Bir daha üç haneli kiloları görmemeyi diliyorum.🙏
İnanır mısın gece uyurken tombişlikten rahat uyuyamıyor insan, kilo verdikçe rahatlıyor. Yürürken nefes nefese kalınıyor. Dizleri ağrıyor insanın. Üç haneli kilolarda bu daha yoğun hissediliyor.
Şu verdiğim birkaç kilo kilo verebileceğime olan inancımı yeniden kazanmamı sağladı.
Aynen öyle canim. Ne kadar fazla kilo o kadar hayat kalitesi düşüyor. Verebilirsin tabiki yavaş yada hızlı ama hepimiz yapabiliriz

Kızlar ben şimdi spor salonundan geldim orda tartıldım ama evdeki tartıma göre sonuç farklı çıktı :( nasıl hesaplayacağımı bilemedim en üstteki son sonuçlarım. Ben annemdeki ev tartısı ile verdiğim sonucu vermiştim ilk hafta. Spor salonunda yağdan 800 gr verdiğim görünüyor kastan 300 gr almışım sudan da 185 gr almışım. Tartıya -300 gr yansımış

Eklentiler

• IMG_0828.jpeg
    IMG_0828.jpeg
    54,6 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar ben şimdi spor salonundan geldim orda tartıldım ama evdeki tartıma göre sonuç farklı çıktı :KK43: nasıl hesaplayacağımı bilemedim en üstteki son sonuçlarım. Ben annemdeki ev tartısı ile verdiğim sonucu vermiştim ilk hafta. Spor salonunda yağdan 800 gr verdiğim görünüyor kastan 300 gr almışım sudan da 185 gr almışım. Tartıya -300 gr yansımış
Ben şimdi -800 olarak mı yüzdemi almalıyım -300 olarak mı

Back