MerhabaBu hafta yüzdeler yıkılıyorherkes Yıldız aslında. Bende dahil olucam inşallah hep beraber hedefe koşalım
Arabada gelirken ilk sayfayı da güncelledim
2 + mız var bu hafta @ohbbsweetgirlcandy
3 gün egzersizimiz var kızlar zaten biliyorsunuz 20 dk youtube görüntülü leslie/egzersiz veya 6.000 adım
sweetgirlcandy aylık sonuç + olduğu için 1 uyarı geldi 2. Uyarı oldu. Haftaya güzel bir yüzdeyle bunu sildirebilirsin
Moral bozmak yok. Bozup saldıkça daha da çok kilo alıyoruz bundan bir fayda göremedik. Zaman zaman hepimiz kilo aldık haftalarca sabit kaldığımız oldu, olabilir. Birbirimize destek olarak devam edeceğiz
MerhabaBu hafta yüzdeler yıkılıyorherkes Yıldız aslında. Bende dahil olucam inşallah hep beraber hedefe koşalım
3 gün egzersizimiz var kızlar zaten biliyorsunuz 20 dk youtube görüntülü leslie/egzersiz veya 6.000 adım
sweetgirlcandy aylık sonuç + olduğu için 1 uyarı geldi 2. Uyarı oldu. Haftaya güzel bir yüzdeyle bunu sildirebilirsin
Moral bozmak yok. Bozup saldıkça daha da çok kilo alıyoruz bundan bir fayda göremedik. Zaman zaman hepimiz kilo aldık haftalarca sabit kaldığımız oldu, olabilir. Birbirimize destek olarak devam edeceğiz
Doğru canım evet gözden kaçırmışımMerhabaChocolita ben de tartıda artı geldim canım. +100 gr artıdayım. 3 gün cezamı yapacağım haftaiçinde.
evet canım regl haftasında sabit gelmiştimCanım sen bu egzersiz cezası aldığında regl miydin geçen hafta
tebrik ederim canımmmSelam canım bayanlar. Çok mutluyum. Hedef kilomun da altına düştüm çok şükür. Üstelik dün akşam adet oldum.
Hiç diyet yapamam gibime geliyordu taaaaki bu gruba gelene kadar. Çok iştahlıydım çünkü. Deli gibi yemek yemek istiyordum.
Şimdi bu kilomu korumaya çalışacağım. Sağlıklı besleneceğim. Sağlığım ve mutluluğum için
Zor olsada imkansız değil. Dilerim herkes önce sağlıklı olsun sonra istediği bedende
Ühühühü izinliydim geçen hafta yine mi yedim cezayıBu hafta yüzdeler yıkılıyorherkes Yıldız aslında. Bende dahil olucam inşallah hep beraber hedefe koşalım
Ahahaha valla yiyemedim de ya ahsenden dolayı sarma yedim bi. Gömecektim tabağıElti adayının yanında hemde yemem olur mu zinhar olmaz
O zaman egzersizleri bu hafta yapabilirsin canım regl haftasında tartı cezası ertelenebilirevet canım regl haftasında sabit gelmiştim
Geçmiş olsun bonusumİyi akşamlar
Bugün menü yazmaya başlamak istiyodum midemi üşüttüm heralde pek iyi değilim yarına inşallahChocolita
Sen ne kadar süre izin almıştın canımÜhühühü izinliydim geçen hafta yine mi yedim cezayıuyarı bari olmasaydı cezayı yaparım daha iyi oluyor benim için
Ahahaha valla yiyemedim de ya ahsenden dolayı sarma yedim bi. Gömecektim tabağı
1 hafta chocom geçen cumartesi tartı verdim en son. Sonraki cumartesi veririm tartı ama menü vs yazamam şehir dışına çıkcam demiştimSen ne kadar süre izin almıştın canım
Normalde aylık sonuçta + veya sabit gelinirse uyarı alınıyor ama şöyle yapalım, bundan sonra izin sonrası gelen + tartı, aylık sonuç çıkacak haftaya denk geliyorsa uyarısı olmasın. Sonraki hafta gelen tartıyla aylık duruma bakılsın. Şu ana kadar aylık sonuçtan uyarı alan arkadaşlar izin sonrası haftasına denk gelip almadı. O yüzden kimseye haksızlık da olmaz. Yanlış hatırlıyorsam düzeltebilirsiniz1 hafta chocom geçen cumartesi tartı verdim en son. Sonraki cumartesi veririm tartı ama menü vs yazamam şehir dışına çıkcam demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?