Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Her yerde var bu tarz insanlar demek.
İnsanın hayat enerjisini emiyorlar.

Siz dünyanın en güzel kadını da olsanız onu söyleyen bunu asla anlamayacak. Boşuna üzülmüşsünüz.

Herkesin çevresinde var bunlardan maalesef. ben direk cevap veriyorum artık vallahi
Biri bana kilo aldın dediğinde kaşın mı dökülmüş saçın mı beyazlamış aaaa gözlerin çökmüş falan diyorum tabiii bir süre sonra hahahaha

Mesai saatleri içinde de iyi kalori yakarsınız. Akıllı saat kullanıyor musunuz? Ona baktıkça motive olursunuz

Valla ben diyemiyorum ya. Morali bozulur üzülür kırılır diye falan.
Ben böyle seviyorum,ben böyle istiyorum,ben böyle mutluyum diyorum.

İyi akşamlar
Sabah haşlanmış yumurta sarısı birkaç patates zeytin peynir bı dilim ekmek
Öğlen bir dilim pide
Akşam kabak tarator tavuk döner 3 kaşık ekmeksiz yedim
Umreden gelmiş komşu ona çıktık kek yedim bir dilim 4tane de hurma
Sütlü kahve içtim orda bı de
Suyumu da içtim Chocolita Bonus

Mesai saatleri içinde de iyi kalori yakarsınız. Akıllı saat kullanıyor musunuz? Ona baktıkça motive olursunuz
Saati aksesuar olarak kullanıyorum şu anda da kış diye saat kullanmıyorum gözükmüyor eski fabrikamda günde 23-25 bin adım attığım bile oluyordu ama burada daha çok masa başı çalışıyorum yoğun günlerimde belki 10-12 bin adım atıyorum günlük, sakin günlerde de 6-7. Aslında fiziksel olarak çok çalıştığım bir işim yok şu anda ama akşama kadar gerçekten yoruluyorum sanırım erken uyanmak ve tüm günün stresi insanı yoruyor. Eski işyerimde mesela doğrudan fiziksel olarak yoruluyordum. En geç 10-10:30 gibi uyurdum hatta adına uyumak değil bayılmak denilebilir

Merhabalar
Chocolita Bonus
16 Ocak,Perşembe günü
Kahvaltı yapmadım.
Öğlearasında arkadaşlarımla dışarıda yemek yedim. Et döner, 1/4 tırnak pide, 2 kaşık pilav yedim.
1 fincan Türk kahvesi içtim.
Akşam yemeğinde, kıymalı ıspanak yemeği,3 y.k. yoğurt ve 1 ince dilim peynirli börek yedim.
Su: Bugün suyum az oldu. 1 lt. içtim.
* Öğlen 30 dak. tempolu yürüyüş yaptım.
Adımlarım:5998 adım
İyi geceler.

Eklentiler

• 1000072838.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 5
Bonus Sağolasın canım Birlikte başaracağız inşallah, ben inanıyorum. Birbirimize bu yolda yol arkadaşı olacağız inşallah. Allah sağlık versin her güçlüğün üstesinden geliriz elbet.
İyi ki varsın.

sakin gunlerde 6 7 bin adım cok iyi. bende masabası calısıyordum. su an 1 aydır evdeyim
En cok adım attıgım gün 500 falandı. ekstra bi durum olursa ancak. masallah size de 6-7 bin baya iyi bir adım fiziksel olarak 6 7 bin atacagım işten vallahi sürünerek gelirim ben

Merhaba.

Dün sabah kahvaltıda somonlu sandviç akşam yemeği salata kıymalı ve minik dürüm ekmekli yani şöyle bişey sonra öğleyin bir yarım simide reçel sürdüm . ama yarım saat leslie yaptım kızımla , video 46 dk idi sıkıldık . Adım yaklaşık 5-6k

Eklentiler

• IMG_2492.jpeg
    209,6 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_2491.jpeg
    86,5 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_2490.jpeg
    202,2 KB · Görüntüleme: 5
Komsularım revanı istedi çaya, onlara revani yaptım , yarınki sınavım yememek

Eklentiler

• IMG_2493.jpeg
    209,8 KB · Görüntüleme: 5
Yaa canım sıkılıyor sürekli bilgisayar başında oturunca fabrikada büyük zaten bir ucuna gidip dönünce 1500-2000 adım atıyorum Gün içinde ofiste canım sıkılıp çıkıp dolandıklarımla 6-7 bin adım oluyor işletmede işim olunca da dolanmak zorunda olduğum için 10-12 bini buluyor Ben eski fabrikadan alışmışım hareketli olmaya galiba. Oradayken dediğim gibi 20-23 bini bile görüyordum ve gerçekten bazen dizlerimin ağrısından uyuyamazdım. Orada çalıştığım için pişman değilim ama ayrıldığım için mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…