- 2 Ağustos 2013
- 35.487
- 108.777
- 798
Hiç bunlarla uğraşma sweetimYa şimdi bu uygulamayı indirdim bana 1600 kalori veriyor. Neyse benim bugün aldığım 460 çıkıyor. Ee napacam ben niye bu kadar az oluyor ki anlamadım
Eki Görüntüle 3523357
Yaa öyle mi kaşık olarak falan yazınca da biliyor muHiç bunlarla uğraşma sweetim
Chatgpt.com a gir say şunu şunu yedim kaç kalori aldım hepsini toparlasın yazsın sana. Ben neyi merak etsem oradan öğreniyorum
YaaaaBu benim hikayemsefaköyde büyüdüm annemler orada oturur. Evlenince bağcılara geldim. Ama okulu Zeytinburnu'nda okudum. Kursa bakırköye giderdim.
Merkez mah. benim de. Bağcılar İlkokulu ‘nda görev yaptım.Yürüyüş yolunda beni görmüş olma ihtimalin yüksekSiyah montlu dövecek gibi yürüyen ağzı yarım açık kırmızı yüzlü kız benim. Çünkü tempolu yürüyünce öyle oluyor
500 çok az kız şokun şoku diyet. Ama yediklerine bakınca 500 den fazla ederdi sankiYaa öyle mi kaşık olarak falan yazınca da biliyor mu
Hadi böyle düşük çıktı napcam peki ben 500 falan düşük değil mi yani
Kaşıkla yazınca biliyor. 3 kaşık bundan yarım tabak ondan şeklinde yazıyorum hep ben. Bu yediklerimle günlük almam gereken protein yağ ve karbonhidratın ne kadarını almışım diye de soruyorumYaa öyle mi kaşık olarak falan yazınca da biliyor mu
Hadi böyle düşük çıktı napcam peki ben 500 falan düşük değil mi yani
4 koydum yiyemedim500 çok az kız şokun şoku diyet. Ama yediklerine bakınca 500 den fazla ederdi sanki
Chatgpt ye menünü kopyaladım evet 500 kalori almışsıntek tek yazdı açıkladı. Az almışın sweetim. Pırasayı niye 3 kaşık yedin mesela yiyeydin bir tabak
İyiymiş ya bende ona sorayımKaşıkla yazınca biliyor. 3 kaşık bundan yarım tabak ondan şeklinde yazıyorum hep ben. Bu yediklerimle günlük almam gereken protein yağ ve karbonhidratın ne kadarını almışım diye de soruyorum
Her şeyi ona soruyorum. Üye olursan görselde paylaşabiliyorsun. Şu köşeye ne alsam ne renk alsam. Şu görseli nerden satın alabilirim vs. Aradığın filmİyiymiş ya bende ona sorayımuygulamada zor oluyor ölçü bulmak
Çok iyiymiş ya. Bende sorayım valla. Her güne yeni bir bilgiHer şeyi ona soruyorum. Üye olursan görselde paylaşabiliyorsun. Şu köşeye ne alsam ne renk alsam. Şu görseli nerden satın alabilirim vs. Aradığın film
Aksam biraz sapitinca menu de kaldi
Sabah
Tb tost
Cay
Ogle
Nohut 3 kasik
Pilav 3 kasik
Ispanak
Aksam
2 kasik pilav
2 kasik yogurt
2 kasik nohut
Salata
-> zurnanin zort dedigi yer. 300 kalori civari sekeri bol bir kacamak
Merhaba kızlar. Bugün tek öğün yaptım. Saat 4de görseldeki karışık tabağı yedim :)) yoğurtlu olan kabak spagettisaat 4e kadar 2 litre limonlu su içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?