Bolca Yeşillik aldırdım bugün
Sabah haşlanmış yyumurta dümdüz
Öğle yemek yemiyim diyorum akşama da ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum ama sence ?
Tamam süper olur yoğurtlu karışım hazırlıyayım yanıma alırımÖğlen yemeye alışıksın yemezsen akşama çok acıkırsın bu sefer öğleyi kesmek için kahvaltıyı geciktirirsin.
Yumurtana ceviz vs ekleyebilirsin zeytin peynir karatay tabağı gibi hiç denediysen ve 2 öğün yemek istiyorsan ilk öğünü dolu yap baya tutar seni.
Normal düzeninde gitmek istiyorsan 2 dilim ekmekle yumurta peynir zeytin bol yeşillik ye.
Öğlene de kuruyemişli meyveli yoğurtlu bir öğün yapabilirsin.
Kuru kayısın falan varsa yoğurda doğrayabilirsin dursun dolapta hem hazır olur yumuşar hem tadını verir.
Akşam yine balık salata ye
Tamam süper olur yoğurtlu karışım hazırlıyayım yanıma alırım
Eğer Öğle yemeği yersem kahvaltı yapmam
Eğer sabah aç hissetmezsem açlığımı bozmayacam
Bu güzel bilgilerle bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz“Ademoğlunun doldurduğu en zararlı kap karnıdır. Âdemoğluna belini doğrultacak kadar lokma kifayet eder. Eğer Âdemoğluna nefsi galebe çalar da fazla yeme zorunda kalırsa, bu durumda karnını üçe ayırsın; biri yemek, biri su, biri de rahat nefes için olsun...”
Resulullah’ın (asm.) biri sabah, biri de akşam olmak üzere günde iki sefer yediği, yemek yeyince de iyice doymadan sofrayı terk ettiği rivayetlerde belirtilmiştir.
Hz. Aişe (r.anha), Resulullah’ın (asm) vefatından sonra ümmette zuhur eden ilk belanın tokluk olduğunu söylemiştir
İbn-i Haldun çok yemeye alışan kimselerin kıtlığa maruz kaldıkları zaman, az yemeye alışanlara nazaran çok fazla zayiat verdiklerini kaydettikten sonra:
“Onları öldüren karşılaştıkları açlık değil, daha önce alışmış oldukları tokluktur.” der.
Evet bugun fırsat olmadı öglen yemegi yemiyorum zaten normalde genelde aperatif seyler dünde çocukları dışarı cıkar gel git böyle oldu bugun güzel bi menü yaparım kendimeGayet güzel görünüyor
Yeni bakabildim İlknur şimdi listeye ekliyorum.
Afiyet olsun, ama çok az olmamış mı bu şekilde. Tansiyonun düşebilir. Bugün mü fırsat olmadı belki ondan öyle oldu?
Geçmiş olsun
Aramıza HoşgeldinGünaydın kızlar
Dün 59dum sabah ac karnına aksam dikkat ettigim icin 900 gram gitmis hemen
Boyum 165 hedef kilom 54
HoşbuldumAramıza Hoşgeldin
12 Kasım menüsünü bekliyorum kızlar
delfinia Tante Rosa Denise 3R1Z gidelimkaptan espressoc labellevie ohbb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?