Bence değmedi ama dizi güzeldi avlu bitti şükürDeğdi mi güzel miydi dizi?
Yürüyüş yolunda beni görmüş olma ihtimalin yüksekAy ben de Bağcılara gelenlerdenim evlenenler galiba bağcılara gidiyor :)
Yıvarlak gözlüklüYürüyüş yolunda beni görmüş olma ihtimalin yüksekSiyah montlu dövecek gibi yürüyen ağzı yarım açık kırmızı yüzlü kız benim. Çünkü tempolu yürüyünce öyle oluyor
ben çook uzagım canım oraya. basın ekspres üzerindeyim 212nin hizasındaki binalardayım basındaki. Bağcılar meydan arabayla 15 20 dk sürüyor ama bağcılara baglı burası daYürüyüş yolunda beni görmüş olma ihtimalin yüksekSiyah montlu dövecek gibi yürüyen ağzı yarım açık kırmızı yüzlü kız benim. Çünkü tempolu yürüyünce öyle oluyor
Dışarıda arkadaşımla buluşmuştum
Ben neymişim yaYıvarlak gözlüklü
Video açılmıyor beybisi
Yutubda izle yazmıyo muBen neymişim ya
Video açılmıyor beybisi
212 ye de çok gittim. Rahat mı orada oturmak? Bağcılar meydanına ışıklı yollar yaptılar akşam dolaşması keyifli oluyorben çook uzagım canım oraya. basın ekspres üzerindeyim 212nin hizasındaki binalardayım basındaki. Bağcılar meydan arabayla 15 20 dk sürüyor ama bağcılara baglı burası da
AhahahYutubda izle yazmıyo mu
Ben oturdugum siteyi cok seviyorum tam karsısındaki yerler falan biraz kötü de burası iyi. rahat ama ulasım arabasız cok sıkıntı buralarda yeni metro acıldı sadece o biraz iyi oldu yoksa insanlar bize misafirliğe falan gelemiyordu212 ye de çok gittim. Rahat mı orada oturmak? Bağcılar meydanına ışıklı yollar yaptılar akşam dolaşması keyifli oluyor
Evet orada ulaşım sıkıntı görünüyor o yüzden sordum. Bir otoban gördüm çünkü başka bir şey göremedim. Siteler iyidir ya bende sitede oturmak isterdim. Raylı sistemli sitelerde.Ben oturdugum siteyi cok seviyorum tam karsısındaki yerler falan biraz kötü de burası iyi. rahat ama ulasım arabasız cok sıkıntı buralarda yeni metro acıldı sadece o biraz iyi oldu yoksa insanlar bize misafirliğe falan gelemiyorduçok üzülüyordum sormaaaa hahaah Güzel ya ben tasınmak istemiyorum aslında da bi kaç aya kendi evimiz bitecek o nedenle tasınacagız. eski iş yerim hemen yan binam oradaki arkadaslarımdan oturanlar var benim sitede keyifli o yuzden benim için. sosyal imkanlarını seviyorum yani ama bitiyor saltanatım 2 3 aya maalesef. Eşimi ikna etmeye çalışıyorum taşınmamak için
Evet otobanın dibindeyiz maalesef. alt katta oturan arkadasım araba sesinden uyuyamıyor. bana gelmiyor 20. kattayım ben ama aşırı tozlu bi yer hem etrafta cok fazla fabrika var hem de yol çok hareketli ondan sanırım. Bizde valla korkumuza geldik buraya raylı sistem değiller ama çelik betonarme olarak gectiği için denetimleri vs cok sıkı. yıkılma ihtimalleri cok cok az diyolar biz işte tedbir aldık artık gerisi kader..Evet orada ulaşım sıkıntı görünüyor o yüzden sordum. Bir otoban gördüm çünkü başka bir şey göremedim. Siteler iyidir ya bende sitede oturmak isterdim. Raylı sistemli sitelerde.
Ama yeni evinde güzel olur belki. Bitince gider bakarsınız zaten içine sinerse. Ki sinecektir diye düşünüyorum nedense
Unuttum bonus telefon elimdeydi akşam Annem Ankara dizisini izlerken unutmuşum
Aksam biraz sapitinca menu de kaldiSismaniye 18 Aralık menüsü gelmedi
Geçmiş olsun canım. Fırsatın olursa bir eczaneden de tartılabilirsin. Kıyafeti düşer ortalama bir şey çıkarırız. Çıkamazsan dediğin gibi haftaya bakarızMerhaba kızlar Bugün spor yapamadım banyoyu yıkarken tartım elimden düştü her yer tuz buz oldu etrafa dağıldı Anksiyetem tuttu vucut titremesi omuzlarım ve sırtım kasiliyo ağrıyor halaesime atmıştım resmini buraya da atayım
Eki Görüntüle 3523116
Bonus Chocolita bu hafta tarti atamayacagim sparis vercem yetismez haftaya ikiye boleriz yüzdemi olurmu
Egzersiz beklerimAksam biraz sapitinca menu de kaldi
Sabah
Tb tost
Cay
Ogle
Nohut 3 kasik
Pilav 3 kasik
Ispanak
Aksam
2 kasik pilav
2 kasik yogurt
2 kasik nohut