- 21 Ağustos 2023
- 286
- 1.203
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yulaflı yoğurtlu sütlü meyveli bir kahvaltı yap seviyorsanGünaydın kızlar
ay aynı kahvaltıdan cok sıkıldım ne yicem asla bilmiyorum kahve içerek öğlen ettim resmen.
yumurtadan aşırııı sıkıldım kahvaltı ne zor öğün oldu ya bana
Ya işte hiç sevemedim oldum olası o tarz seyleri. kendimi asla bi şey yemiş hissetmiyorum yoğurtla meyve falan bi olmuyor yani en iyisi hiç bişi yememek diye düşünüyorum hahaYulaflı yoğurtlu sütlü meyveli bir kahvaltı yap seviyorsan
Alternatif olarak hafif bir çorba içebilirsin.Ya işte hiç sevemedim oldum olası o tarz seyleri. kendimi asla bi şey yemiş hissetmiyorum yoğurtla meyve falan bi olmuyor yani en iyisi hiç bişi yememek diye düşünüyorum haha
Günaydınnn dün erkenden uyumuşum
ay evet tam bugday unum var aslında krep mi yapsam ondan acaba güzel olabilir.Alternatif olarak hafif bir çorba içebilirsin.
Yumurtayı krep şeklinde tüketebilirsin
Bu benim hikayem sefaköyde büyüdüm annemler orada oturur. Evlenince bağcılara geldim. Ama okulu Zeytinburnu'nda okudum. Kursa bakırköye giderdim.Evet tren bizim için çok iyi oldu. Son yıllarda hep trenle gidip geliyorum. Ben Sefaköy ‘de büyüdüm canım. ortaokul ve liseyi Bakırköy ‘de okudum.
Evet dediğin gibi Rabbim hepimiz için hayırlısını versin. Evlenip Bağcılar’a gttim. Okulum eve çok yakındı. Ben bu okuldan emekli olurum diyordum kader beni nerelere getirdi. O yüzden her şey nasip, her şey kısmet
He ya. Öncesi günü sabaha kadar uyumamıştım dizi izlemiştim iyi bir puk gibiSene gün aydı mı sonunda
Değdi mi güzel miydi dizi?He ya. Öncesi günü sabaha kadar uyumamıştım dizi izlemiştim iyi bir puk gibi
Ay ben de Bağcılara gelenlerdenim evlenenler galiba bağcılara gidiyor :)Bu benim hikayem sefaköyde büyüdüm annemler orada oturur. Evlenince bağcılara geldim. Ama okulu Zeytinburnu'nda okudum. Kursa ay bakırköye giderdim.