Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Uyanınca 2 bardak su içtim

12.00

2 tane haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu kadar süzme peynir
3 tane zeytin
5 tane kiraz domates (çok minikti)

15.30

1 büyük fincan hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi
Yarım muz

17.00

1 tane kuru hurma

18.30

3 yk pırasa yemeği
4 yk yoğurt

1.8 litre su içtim. Yatana kadar 2.5 olabilir

Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Son düzenleme:
Ya şimdi bu uygulamayı indirdim bana 1600 kalori veriyor. Neyse benim bugün aldığım 460 çıkıyor. Ee napacam ben niye bu kadar az oluyor ki anlamadım

1000049905.jpg

İyi akşamlar detoks sonrası kahvaltıda zeytin peynir bir dilim ekmek
Akşam yemeğinde taze fasulye biber közlemesi yoğurtlu turşu çayın yanına da bir avuç kabak çekirdeği az önce de meyve ve ceviz yedim günü bitirdim suyumu içiyorum kahve içeceğim birazdan 5411 adimim bugün cam sildim temizlik yaptım Chocolita Chocolita Bonus Bonus

selam kızlar
sabah kahvaltıda tam bugday unu ve 2 yumurtadan krep yaptım
2 tane hindi füme yedim
ceyrek avakado ve labne

ara ogun olarak 1 tane ekler yedim arkadasımın dogum gunuydu pasta ekler vs. vardı. eslik etmek için sade türk kahvesiyle bi tane yedim.

aksam da 5 tane falafel yedim.

1.5 lt su içmişimdir yatana kadar 2 olur

Iyi akşamlar kızlar
Bugün yediklerim
1yumurta ve 3 kasik yulaftan krep
Peynir zeytin yeşillik 2 közlenmiş biber 2 karabugday patlagi

Ara 4 kasik yoğurt 1 muz

2.ara sade Türk kahvesi cay bardağı findik ceviz 2 kare bitter çikolata

Akşam bi kase et sote 2dilim tm buğday ekmeği salata (1 portakal ben ne alaka diyodu 😅)

Spor yok ama üzerimden kamyon geçmiş gibi yorgunum hiç işim bitmiyo tüm gün ayakta oluyorum genelde 🤪

Bonus Bonus
Chocolita Chocolita

Ya şimdi bu uygulamayı indirdim bana 1600 kalori veriyor. Neyse benim bugün aldığım 460 çıkıyor. Ee napacam ben niye bu kadar az oluyor ki anlamadım

Eki Görüntüle 3523357
Hiç bunlarla uğraşma sweetim
Chatgpt.com a gir say şunu şunu yedim kaç kalori aldım hepsini toparlasın yazsın sana. Ben neyi merak etsem oradan öğreniyorum

Hiç bunlarla uğraşma sweetim
Chatgpt.com a gir say şunu şunu yedim kaç kalori aldım hepsini toparlasın yazsın sana. Ben neyi merak etsem oradan öğreniyorum
Yaa öyle mi kaşık olarak falan yazınca da biliyor mu 😂

Hadi böyle düşük çıktı napcam peki ben 500 falan düşük değil mi yani

Bu benim hikayem 🫠 sefaköyde büyüdüm annemler orada oturur. Evlenince bağcılara geldim. Ama okulu Zeytinburnu'nda okudum. Kursa bakırköye giderdim.
Yaaaa 😍 Mustafa Eravutmuş mezunuyum 💕 belki yanyana geçmişizidr çikolatam. 😘
Yürüyüş yolunda beni görmüş olma ihtimalin yüksek 😁 Siyah montlu dövecek gibi yürüyen ağzı yarım açık kırmızı yüzlü kız benim. Çünkü tempolu yürüyünce öyle oluyor
Merkez mah. benim de. Bağcılar İlkokulu ‘nda görev yaptım. 💕

500 çok az kız şokun şoku diyet. Ama yediklerine bakınca 500 den fazla ederdi sanki
Chatgpt ye menünü kopyaladım evet 500 kalori almışsın 😬 tek tek yazdı açıkladı. Az almışın sweetim. Pırasayı niye 3 kaşık yedin mesela yiyeydin bir tabak

Kaşıkla yazınca biliyor. 3 kaşık bundan yarım tabak ondan şeklinde yazıyorum hep ben. Bu yediklerimle günlük almam gereken protein yağ ve karbonhidratın ne kadarını almışım diye de soruyorum

500 çok az kız şokun şoku diyet. Ama yediklerine bakınca 500 den fazla ederdi sanki
Chatgpt ye menünü kopyaladım evet 500 kalori almışsın 😬 tek tek yazdı açıkladı. Az almışın sweetim. Pırasayı niye 3 kaşık yedin mesela yiyeydin bir tabak
4 koydum yiyemedim 🙊 dolu dolu ama kaşık yarım tabak falandı. Ben bu kadar az olacağımız hiç tahmin etmiyordum bugün iyi yedim dediydim 🤭 sabah tek yumurta yapacaktım bonus geçen dedi tek yumurtayı kızın yer 2 yaptım 🤭😂

Kaşıkla yazınca biliyor. 3 kaşık bundan yarım tabak ondan şeklinde yazıyorum hep ben. Bu yediklerimle günlük almam gereken protein yağ ve karbonhidratın ne kadarını almışım diye de soruyorum
İyiymiş ya bende ona sorayım 😂 uygulamada zor oluyor ölçü bulmak

Aksam biraz sapitinca menu de kaldi 🥹

Sabah
Tb tost
Cay

Ogle
Nohut 3 kasik
Pilav 3 kasik
Ispanak

Aksam
2 kasik pilav
2 kasik yogurt
2 kasik nohut
Salata

-> zurnanin zort dedigi yer. 300 kalori civari sekeri bol bir kacamak

kaçırdığınızda sapıttığınızda yazmaktan sakın çekinmeyin düzeltmek yine bizim elimizde.
Ama yazmazsak düzeltemiyoruz nasılsa yedim battı balık yan gider diyoruz.

Nohut pilav iki öğünde de varsa ikincisinde pilav değil sırf nohut salata daha iyi olur. Bu Perşembe menüsü müydü?

Merhaba kızlar. Bugün tek öğün yaptım. Saat 4de görseldeki karışık tabağı yedim :)) yoğurtlu olan kabak spagetti 😋😋😋 saat 4e kadar 2 litre limonlu su içtim.

tabağın çok güzel 🧿

X