Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Selam kızlar
Sabah kahvaltısında kayınvalidemdeydim sıcak simitler börekler vardı ama ben yemedim :)
1 yemek kaşığı kavurma
2-3 parça kaşar peyniri
5-6 kaşık da yumurta salatası yedim

Ara öğün kahve içtim ve kış çayı içtim

Akşam
Dünden kalan mercimek yemeği vardı 1 kase ondan yedim
Yanına sadece yoğurtla havuç tarator yaptım

Diyetisyen tartısı geçen hafta cumartesi verildi.Benim tartım da dün tartilip çıktığım Rakam yani bir haftadır aynıyım.Dr zumbadan kaynaklı kas artirimi olduğunu söyledi ve direnç kiloyu kırmak için çok hafif bir liste verdi bu beni yildirdi pes etmedim ama çok zorlandım listeyi de atayım bakın ne yorumda bulunucaksiniz

Anladım. Yarın sabah tekrar tartı alabilirsem iyi olur. Çünkü herkese o şekilde yaptık. Öncesinde çekilen tartıyı kabul etmedik. Mazeret varsa cumadan atmaya izin var bu arada.
Kas artışı olması çok iyi. Hiç canınızı sıkmayın. Stres diyetinde hormonlarında düşmanı.

Son düzenleme:
Cumartesi tartıldım ev tartisinda güncel sayılır.Yarin çekip atamam fazla çıkabilirim çünkü gripten kaynaklı karbonhidrat beslendim bu hafta böyle olsun haftaya cumartesi tartilip sonucu yazarım size de uygun olursa

O zaman cumartesi günü Başlangıç kilosu olarak listeye alayım sizi. Yine siz menüleri sporları yazın isterseniz başlamış olun.
Ya da bu hastalık sürecini atlattıktan sonra da yazmaya başlayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…