Diyetisyen tartısı geçen hafta cumartesi verildi.Benim tartım da dün tartilip çıktığım Rakam yani bir haftadır aynıyım.Dr zumbadan kaynaklı kas artirimi olduğunu söyledi ve direnç kiloyu kırmak için çok hafif bir liste verdi bu beni yildirdi pes etmedim ama çok zorlandım listeyi de atayım bakın ne yorumda bulunucaksinizTartıyı topiğe başladığımız gün baştan çekip atıyoruz arkadaşlara haksızlık olmasın. Bu tartı dün mü çekildi dediniz
Diyetisyen tartı fotoğrafıyla devam ederiz sıkıntı olmaz. Ama yazılı halini ben anlayamadım hangi kilo ve tarih geçerli.
Tartıları cumartesi sabahı gönderiyoruz. Aslında diyetisyenle güzel kilo vermişsiniz direnç kiloyu da detoks yaparak kırabilirsiniz. Tabi diyetisyen görüşü bu noktada daha önemli
Anladım. Yarın sabah tekrar tartı alabilirsem iyi olur. Çünkü herkese o şekilde yaptık. Öncesinde çekilen tartıyı kabul etmedik. Mazeret varsa cumadan atmaya izin var bu arada.Diyetisyen tartısı geçen hafta cumartesi verildi.Benim tartım da dün tartilip çıktığım Rakam yani bir haftadır aynıyım.Dr zumbadan kaynaklı kas artirimi olduğunu söyledi ve direnç kiloyu kırmak için çok hafif bir liste verdi bu beni yildirdi pes etmedim ama çok zorlandım listeyi de atayım bakın ne yorumda bulunucaksiniz
Evet liste çok hafifmiş. Doktor daha iyi bilir tabi. Bunca zaman uygulanan yöntem size yaradıysa bu da yarayacaktır. Hareket de eklenince kilo verirsiniz. Sonra yine bir güncelleme yaparsınız bu listeye. Çünkü protein çok az buradaListe bu
Cumartesi tartıldım ev tartisinda güncel sayılır.Yarin çekip atamam fazla çıkabilirim çünkü gripten kaynaklı karbonhidrat beslendim bu hafta böyle olsun haftaya cumartesi tartilip sonucu yazarım size de uygun olursaAnladım. Yarın sabah tekrar tartı alabilirsem iyi olur. Çünkü herkese o şekilde yaptık. Öncesinde çekilen tartıyı kabul etmedik. Mazeret varsa cumadan atmaya izin var bu arada.
Kas artışı olması çok iyi bu arada. Hiç canınızı sıkmayın. Stres diyetinde hormonlarında düşmanı.
İsim görünüyor isterseniz silin resmi.Liste bu
O zaman cumartesi günü Başlangıç kilosu olarak listeye alayım sizi. Yine siz menüleri sporları yazın isterseniz başlamış olun.Cumartesi tartıldım ev tartisinda güncel sayılır.Yarin çekip atamam fazla çıkabilirim çünkü gripten kaynaklı karbonhidrat beslendim bu hafta böyle olsun haftaya cumartesi tartilip sonucu yazarım size de uygun olursa
Evet ama sıradan zahter değil oYımırtaya zahter mi koydun
Oyyy bayılırımmmEvet ama sıradan zahter değil o
Taze zahteri zeytin yağına basmışım limonlayıp içine kırmızı pul biber döküpçok güzel oluyor kız
Aayy yakın olsam da versem sana bonusumOyyy bayılırımmm
Hatay ürünleri satan bi yer var ordan ben aldım denedim öyle kavanoza bastım harika oldu çabuk bittiAayy yakın olsam da versem sana bonusum
Tamam ben yarin foto atip baslarim. Bi yerden bi sekilde baslamak sart.Tartı fotoğrafıyla buyrun gelin kızlar. Tartı günümüz cumartesi. İsterseniz bekleyin haftaya Başlangıç yapın ya da sabahtan atmış olursunuz
Tamamdır
Benden başka yiyen yokHatay ürünleri satan bi yer var ordan ben aldım denedim öyle kavanoza bastım harika oldu çabuk bitti
Yetheerrr bu bahsi kapatalımBenden başka yiyen yokaah şu diyet olmicak sıcak ekmeeee yağına banıp banıp yicen
Yetheerrr bu bahsi kapatalım
Migrenben o rütbeye yazdığını çift i ile okuyorum e çok manasız