Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Bu hafta inşallah aksilik olmazsa buradayım canım. Tekrar teşekkür ederim
Tebrik ediyorum ikinizi de
ohbb @Pembe Lotus ve ben bu hafta 3 gün adım/egzersiz cezamız var.
ohbb senin 3 günde ertelenmiş vardı. Müsait olduğun hafta onu da unutmayalım
Tamamdır

Ölçüm aldınmı? Almadıysan al bence arada ölçü alırsan yavaş yavaşda olsa inceldiğini görürsün o kadar spora imkansız yani hiç gitmemesii
Ya ölçüm almadım ama fotoğraf çektim öncesi sonrası yapmak için. Aslında fotoğrafa bakınca fark olduğu belli oluyor. Ama bilmiyorum yani. Dün akşam yatmadan önce aynaya baktım göbek yine hamile gibi. Gerçi adetim çok yaklaştı onun şişkinliğidir Belkide

Ben de seninle gitmek istiyorum gidelimkaptan kaptanım çok iyi, kıskanıyorum walla
tebrikler herkese
Adım Yarışı
1. gidelimkaptan
2. @ilknurrr22
1. Chocolita

Spor Yarışı
1. @Pembe Lotus

tebrikler canlar
O listeden sonra ayy ilaç gibi gelmiştir
Aynen canım

Beni de aranıza alın

Aylar sonra cesaretlenip tartildim yine 80 kiloyum kizlar ya. Beni hatalarimla gunahlarimla tekrar bi alir misiniz. 90 kiloya dogru tirmanisa gecmekten korkuyorum
Tartı fotoğrafıyla buyrun gelin kızlar. Tartı günümüz cumartesi. İsterseniz bekleyin haftaya Başlangıç yapın ya da sabahtan atmış olursunuz
Chocolita ben ilk hedefime ulaşmışım dönünce 55 yapalım hedefimi
Tamamdır

Merhaba ben diyetisyenle çalıştım 2.5 aydır 82.2 ile başladığım yolculukta 74 leri gördüm çok şükür.diyetisytenim kırılma kilom olduğu için geçen hafta çok düşük kalorili bir liste verdi ben artık isyan ettim.olcume gitmedim bu cumartesi.benim tartim 1 kg fazla tartiyor.diywtistenimin verdiği ölçüm kağıdıni atayım.evde bu cumartesi tartıldım onu da atayım nasıl yapalım konuşalım birlikte.lHedefim ramazana kadar 6 kilo vermek.68 dusmek

İki tartı sonucunu da attım.
Merhabalar diyetisyen ile evdeki tartı arasında fark olması çok normal vücudunuz ödem tutmuş olabilir düşük kalori aldığınız için kıtlık alarmi verip beyne yediklerinizi depolamis olabilir spor yapıyorsanız eksilen yag ve çalışan kas sisteminiz su depolamis olabilir takılmadan düzenli beslenmeye devam etmenizi öneririm

Teşekkür ederim.bir kaç gündur gribim diyete dikkat edemedim.iki tartı arasindaki fark başladığım günden itibaren var.evdeki tartı hep bir kg fazla gösteriyor.ben şuan 74 kiloyum.buraya atarkende diyetisyen tartisini baz alarak atacağım ilk başta bunu söyleyeyim ki siz bunu bilin

Ben son 3 yılda çok kilo aldım yaklaşık 10 kilo ve beni her gören ayyyy sen kilo mu aldın diyor hadsizce. O kadar sinir oluyorum ki yaa evet farkında değildim yani sen söyledin fark ettim sanki . İnat ettim bu diyete başlarken o insanlara ayyy ne kadar zayıflamışsın dedirtmek için. Resmen kinlendim yani
İnsanlar hadsiz gerçekten sıkma canını ben bunu iyi bir insanın söyleyeceğini düşünmüyorum çünkü

Kızlar benim bugün ki öğünler bu şekilde.
Saat 11 buçukta kahvaltı,saat 4de yemek.
Yarına kadar bişey yemem artık.
İki litre su içtim dahada içerim.

Eklentiler

• IMG_3271.jpeg
    207,1 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_3272.jpeg
    218,2 KB · Görüntüleme: 4
İki tartı sonucunu da attım.
Tartıyı topiğe başladığımız gün baştan çekip atıyoruz arkadaşlara haksızlık olmasın. Bu tartı dün mü çekildi dediniz
Diyetisyen tartı fotoğrafıyla devam ederiz sıkıntı olmaz. Ama yazılı halini ben anlayamadım hangi kilo ve tarih geçerli.
Tartıları cumartesi sabahı gönderiyoruz. Aslında diyetisyenle güzel kilo vermişsiniz direnç kiloyu da detoks yaparak kırabilirsiniz. Tabi diyetisyen görüşü bu noktada daha önemli

Bugün adım atamadım ama dünkü bu şekilde

Hava çok soğuk bugün. Yürüyemedim diye sıkıldım biraz. Regl de ruh halimle oynayıp duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…