Bu hafta inşallah aksilik olmazsa buradayım canım. Tekrar teşekkür ederimMazeretin olduğu için o ceza ertelenmişti canım. Uyarı da yok. Bu hafta aktif olabilecek misin?
+ için canını sıkma fazla bir + yok orada ödem de olabilir. Stresin de ayrı olmuştur
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Tebrik ediyorum ikinizi de14 Aralık Yıldız Savaşları
Bu hafta, geçen haftanın en yüksek yüzdesini yapanEbrulibayan ve @Tante Rosa Denise karşı karşıya geldi
Ve Kazanaannn
2.380 yüzdeylee
Ebrulibayan oldu
Eki Görüntüle 3520948
Harika bir eksi tebrik ediyorum️
Şampiyon Ebrulibayan
2 gün dokunulmazlık hakkın var
@Tante Rosa Denise bir öğün ödül hakkın var canım
Kilo vererek lige çıktın yıldız olmanın hakkını verdin tebrik ederim️
Yine de hatırlatmak isterim ki ödülün adı var, dikkat edelim kızlar
Tamamdırohbb @Pembe Lotus ve ben bu hafta 3 gün adım/egzersiz cezamız var.
ohbb senin 3 günde ertelenmiş vardı. Müsait olduğun hafta onu da unutmayalım
O listeden sonra ayy ilaç gibi gelmiştir18.30 çeyrek ekmek döner, 1 ayran
Oyyy o neyy
Haftasonu bonusuOyyy o neyy
Ya ölçüm almadım ama fotoğraf çektim öncesi sonrası yapmak için. Aslında fotoğrafa bakınca fark olduğu belli oluyor. Ama bilmiyorum yani. Dün akşam yatmadan önce aynaya baktım göbek yine hamile gibi. Gerçi adetim çok yaklaştı onun şişkinliğidir BelkideÖlçüm aldınmı? Almadıysan al bence arada ölçü alırsan yavaş yavaşda olsa inceldiğini görürsün o kadar spora imkansız yani hiç gitmemesii
Ben de seninle gitmek istiyorumİyi geceler
Kahvaltı
1 sandviç
Öğle
Ton balıklı sandviç
1 avuç kuruyemiş
1 muz ve mandalina
Akşam
Dana kavurma ve az pilav
200 kalori altı diyet dışı
Bugün de Kartepe’nin köylerinde yürüdüm, bol çamurlu ve aksiyonluydu. Toplamda 23895 adım attım.
Eki Görüntüle 3520941
Eki Görüntüle 3520942
Eki Görüntüle 3520943
tebrikler herkese14 Aralık Yıldız Savaşları
Bu hafta, geçen haftanın en yüksek yüzdesini yapanEbrulibayan ve @Tante Rosa Denise karşı karşıya geldi
Ve Kazanaannn
2.380 yüzdeylee
Ebrulibayan oldu
Eki Görüntüle 3520948
Harika bir eksi tebrik ediyorum️
Şampiyon Ebrulibayan
2 gün dokunulmazlık hakkın var
@Tante Rosa Denise bir öğün ödül hakkın var canım
Kilo vererek lige çıktın yıldız olmanın hakkını verdin tebrik ederim️
Yine de hatırlatmak isterim ki ödülün adı var, dikkat edelim kızlar
tebrikler canlar
Aynen canımO listeden sonra ayy ilaç gibi gelmiştir
Beni de aranıza alın
Tartı fotoğrafıyla buyrun gelin kızlar. Tartı günümüz cumartesi. İsterseniz bekleyin haftaya Başlangıç yapın ya da sabahtan atmış olursunuzAylar sonra cesaretlenip tartildim yine 80 kiloyum kizlar ya. Beni hatalarimla gunahlarimla tekrar bi alir misiniz. 90 kiloya dogru tirmanisa gecmekten korkuyorum
TamamdırChocolita ben ilk hedefime ulaşmışım dönünce 55 yapalım hedefimi
Merhabalar diyetisyen ile evdeki tartı arasında fark olması çok normal vücudunuz ödem tutmuş olabilir düşük kalori aldığınız için kıtlık alarmi verip beyne yediklerinizi depolamis olabilir spor yapıyorsanız eksilen yag ve çalışan kas sisteminiz su depolamis olabilir takılmadan düzenli beslenmeye devam etmenizi öneririmİki tartı sonucunu da attım.
Teşekkür ederim.bir kaç gündur gribim diyete dikkat edemedim.iki tartı arasindaki fark başladığım günden itibaren var.evdeki tartı hep bir kg fazla gösteriyor.ben şuan 74 kiloyum.buraya atarkende diyetisyen tartisini baz alarak atacağım ilk başta bunu söyleyeyim ki siz bunu bilinMerhabalar diyetisyen ile evdeki tartı arasında fark olması çok normal vücudunuz ödem tutmuş olabilir düşük kalori aldığınız için kıtlık alarmi verip beyne yediklerinizi depolamis olabilir spor yapıyorsanız eksilen yag ve çalışan kas sisteminiz su depolamis olabilir takılmadan düzenli beslenmeye devam etmenizi öneririm
Ben son 3 yılda çok kilo aldım yaklaşık 10 kilo ve beni her gören ayyyy sen kilo mu aldın diyor hadsizce. O kadar sinir oluyorum ki yaa evet farkında değildim yani sen söyledin fark ettim sanki . İnat ettim bu diyete başlarken o insanlara ayyy ne kadar zayıflamışsın dedirtmek için. Resmen kinlendim yaniBu akşam nisanimiz vardı yeni geldik eve wcde kadının biri tanidik bu arada merhabalastik ayy sen hamilemisin yok dedim bol giyinmissinde dedi göğüs altından bol inen dizlerde bi şifon elbise giymistim çok sinir oldum yahu dar giysem aynı bol giysem aynıkadını dövesim geldi dengesiz
Moral bozukluğu ile yedim tutamadım kendimi Nisan yemekliydi karbon agirlikli ara sıcak soğukları vardı
Bunları yazarken bile gözlerim doluyor biktim bu halimden neden neden ya
Tartıyı topiğe başladığımız gün baştan çekip atıyoruz arkadaşlara haksızlık olmasın. Bu tartı dün mü çekildi dedinizİki tartı sonucunu da attım.
Diyetisyen tartı fotoğrafıyla devam ederiz sıkıntı olmaz. Ama yazılı halini ben anlayamadım hangi kilo ve tarih geçerli.Teşekkür ederim.bir kaç gündur gribim diyete dikkat edemedim.iki tartı arasindaki fark başladığım günden itibaren var.evdeki tartı hep bir kg fazla gösteriyor.ben şuan 74 kiloyum.buraya atarkende diyetisyen tartisini baz alarak atacağım ilk başta bunu söyleyeyim ki siz bunu bilin