- 30 Ocak 2015
- 17.955
- 15.416
- 29
Bence öyle oldu bi daha bakKız deme yine mi yanlış yazdım ben
Baktım ve düzelttim. Yine de uyarın silindi. İkidir aynı şeyi yapıyorum. Gözüm iyi görmüyor desem inanır mısınBence öyle oldu bi daha bakolmak isterim de hakka girmeyeyim
Olabılır canım günün verdiği yorgunlukla insan farketmiyoBaktım ve düzelttim. Yine de uyarın silindi. İkidir aynı şeyi yapıyorum. Gözüm iyi görmüyor desem inanır mısın
Kızlar ilk sayfaya bir bakar mısınız yüzdeler doğru mu
Yazılar karışıyor bazen. Gözüm akıp duruyor ne olduysa. Hakkını helal et canımOlabılır canım günün verdiği yorgunlukla insan farketmiyo
Ah lotusum üzme tatlı canını. Kendine de haksızlık etme. İnan ki bizim mücadelemiz kolay değil. Ve sen yine de o zorluğun içinde ne güzel ilerledin. Bir noktada irade gösterebiliyorsunBu akşam nisanimiz vardı yeni geldik eve wcde kadının biri tanidik bu arada merhabalastik ayy sen hamilemisin yok dedim bol giyinmissinde dedi göğüs altından bol inen dizlerde bi şifon elbise giymistim çok sinir oldum yahu dar giysem aynı bol giysem aynıkadını dövesim geldi dengesiz
Moral bozukluğu ile yedim tutamadım kendimi Nisan yemekliydi karbon agirlikli ara sıcak soğukları vardı
Bunları yazarken bile gözlerim doluyor biktim bu halimden neden neden ya
Evet 72 73 gördüm yine yapabilirim ama psikolojik olarak çok yiyorum stres üzüntü bunlar bana artı olarak geliyor hepimiz hayatin içinde farklı şeyler yaşıyoruz Evet ağır adımlarla olacak ama başaracağızAh lotusum üzme tatlı canını. Kendine de haksızlık etme. İnan ki bizim mücadelemiz kolay değil. Ve sen yine de o zorluğun içinde ne güzel ilerledin. Bir noktada irade gösterebiliyorsun
Ama hemen olabilecek bir şey değil. Sabırsızlanmak hemen cevap almak istemek çok normal. Bıkıyoruz da bazen. İniş çıkışlar oluyor. Böyle densiz yorumlarda gelince çok iyi anlıyorum seni. Bana da söylediler hamile gibi yürüyormuşum. Kilo alınca biraz yalpalamaya başlamışım.
Ama ne yaparsak kendimize olacak. Ama hızlı ama yavaş, en azından başladığımız noktada olmayacağız
Ebruli bu hafta rakip değiştirmiş oldu. Yine listenin yıldızı seçildi
Yüzdeler iddialıKim kazanacak bakalım
Evet uyku çok önemli. Bol su içmek hareket etmek. Normalde 1 günlük taşkınlık 3 gün geriye atar. Ama o gün hareket ettiysek ertesi gün o taşkınlığı toplaması daha rahat olacak. Yaparız inşallah.Evet 72 73 gördüm yine yapabilirim ama psikolojik olarak çok yiyorum stres üzüntü bunlar bana artı olarak geliyor hepimiz hayatin içinde farklı şeyler yaşıyoruz Evet ağır adımlarla olacak ama başaracağız
bu hafta az uyudum hep 6 saat 7 saat gece ikizler uyanıp wc gitmek istediler hep uykum bölündü yarından itibaren gece 12 olmadan yatacağım inş
İyi geceler canım iyiki var bu site ve sizler