Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Bu akşam nisanimiz vardı yeni geldik eve wcde kadının biri tanidik bu arada merhabalastik ayy sen hamilemisin yok dedim bol giyinmissinde dedi göğüs altından bol inen dizlerde bi şifon elbise giymistim çok sinir oldum yahu dar giysem aynı bol giysem aynı kadını dövesim geldi dengesiz
Moral bozukluğu ile yedim tutamadım kendimi Nisan yemekliydi karbon agirlikli ara sıcak soğukları vardı

Bunları yazarken bile gözlerim doluyor biktim bu halimden neden neden ya

Ah lotusum üzme tatlı canını. Kendine de haksızlık etme. İnan ki bizim mücadelemiz kolay değil. Ve sen yine de o zorluğun içinde ne güzel ilerledin. Bir noktada irade gösterebiliyorsun
Ama hemen olabilecek bir şey değil. Sabırsızlanmak hemen cevap almak istemek çok normal. Bıkıyoruz da bazen. İniş çıkışlar oluyor. Böyle densiz yorumlarda gelince çok iyi anlıyorum seni. Bana da söylediler hamile gibi yürüyormuşum. Kilo alınca biraz yalpalamaya başlamışım.
Ama ne yaparsak kendimize olacak. Ama hızlı ama yavaş, en azından başladığımız noktada olmayacağız

Evet 72 73 gördüm yine yapabilirim ama psikolojik olarak çok yiyorum stres üzüntü bunlar bana artı olarak geliyor hepimiz hayatin içinde farklı şeyler yaşıyoruz Evet ağır adımlarla olacak ama başaracağız
bu hafta az uyudum hep 6 saat 7 saat gece ikizler uyanıp wc gitmek istediler hep uykum bölündü yarından itibaren gece 12 olmadan yatacağım inş
İyi geceler canım iyiki var bu site ve sizler

3R1Z aslında Bierfi nin rakibi sen olacaktın bu hafta yüzden çok iyiydi, ama izin aldığın için ebruliye geçti. Bunu da belirtmiş olayım.

Bu arada yıldızları neden karıştırdığımı buldum. 3r1z tartıyı atarken fark 1.750 yüzde 2.981 yazmışsın ya ben farkı yüzde olarak yazmışım. Senin yüzdeni de nedense ilknura yazmışım kilo verince bende dahil bütün detaylarıyla yazmak istiyoruz haklı olarak
Ama farkı yazmayalım bundan sonra direkt Yüzdeleri yazalım arkadaşlar. Çok fazla sayı not ediyorum. Daha rahat olur belki

Son düzenleme:
Evet uyku çok önemli. Bol su içmek hareket etmek. Normalde 1 günlük taşkınlık 3 gün geriye atar. Ama o gün hareket ettiysek ertesi gün o taşkınlığı toplaması daha rahat olacak. Yaparız inşallah.
İyi geceler Pembiş

Aylar sonra cesaretlenip tartildim yine 80 kiloyum kizlar ya. Beni hatalarimla gunahlarimla tekrar bi alir misiniz. 90 kiloya dogru tirmanisa gecmekten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…