Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ev temizliği ve ikizlere bakmakta spor sayılır heralde yaGünaydın kızlar
Bugün spor yapamayacağım galiba ev temizliği akşam yemeği ikizler yikanacak bide regl olacağım çok gergin hissediyorum bide bu çıktı regl öncesi psikopata bağlıyorum
Kol yakında daha iyi olur canını sıkma. Dinlen tekrar geçmiş olsunİyi geceler
Kahvaltı
Peynirli zeytinli sandviç
Öğle
Kaşarlı sandviç
Akşam
Yarım porsiyon sac tava
1 mandalina
Bugün 1 litre su içtim ve 7047 adım attım.
Kolum bugün daha iyi ama hala bir şey tutamıyorum ağırlık kaldıramıyorum(telefon bile)
Eki Görüntüle 3514418
Tamamdır
Bu ceza egzersizi tamamlanmamış canım 1 uyarı geldiEki Görüntüle 3513697 Eki Görüntüle 3513698
İyi akşamlar kızlar
Ara öğünde 1 dilim sütlü pasta yedim cezam gelsin
Chocolita
Hayırlı günler. Yürüyüşe çıktım bende tatsız oldu bugün. Benim çocuğun inadı tuttu. Delirtiyor bazenHayırlı günler grubun adı değişmiş ya diyorum ne bu bildirim bu hangi grup
Nasılsınız hanımlar ben hastaneden geldim kan verdim klasik rutin tahliller için soğuk ve yorucu bir aralık günü gerçekten
Başlık güzel olmuşHayırlı günler. Yürüyüşe çıktım bende tatsız oldu bugün. Benim çocuğun inadı tuttu. Delirtiyor bazen
Aynen başlık değşti. Kasımda diyet başkadır dedik Kasım geçti. Şimdi yeni yıla güzel girelim inşallah
Ayy yumurta hiç yiyemiyorum ya zorlaya zorlaya sabahları bir tane ancakHaftaya yumurta Diyeti yapmayı düşünüyorum kızlar. Şimdilik sadece düşünüyorum inşallah icraata geçebilirim. Bayağı kafama yattı. Yumurta da çok seviyorum. Yapan kişi 10 günde 6 kilo vermiş. Sporsuz haliyle tabi. Düşünen varsa sizinle de paylasayım
Eki Görüntüle 3514538
Akşam 3 yemek kaşığı yulaf ile dediği malzeme ve tarif
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 tatlı kaşığı keten tohumu
4-5 badem
Yarım yağlı 1 çay bardağı süt
(Yulaf pişirirken süt yetmezse su koy)
1 tatlı kaşığı bal
4 kuru erik
3 kaşık yulafa sütü koy
Kaynayınca kuru erikleri ve keten tohumunu
Bademleri at karıştır
Pişince balı koy karıştır
Bu liste doktor tarafından verilmiş
Günaydın
3 Aralık Menü ve Spor Bildirimi
11.30 10 çiğ fındık
12.30 1 sek quark
15.30 10 çiğ badem
20.00 1 kase şehriyeli tavuk çorbası, 2 kase yoğurt
3 litre su
6549 adım
Eki Görüntüle 3514450
Haftaya yumurta Diyeti yapmayı düşünüyorum kızlar. Şimdilik sadece düşünüyorum inşallah icraata geçebilirim. Bayağı kafama yattı. Yumurta da çok seviyorum. Yapan kişi 10 günde 6 kilo vermiş. Sporsuz haliyle tabi. Düşünen varsa sizinle de paylasayım
Eki Görüntüle 3514538
4-5 badem
1 tatlı kaşığı bal
4 kuru erik
3 kaşık yulafa sütü koy
Bademleri at karıştır
Aslında yapılabilir. Bu aralar tek öğün yapıyorum vücudum alıştı buna haftaya şaşırtmak amaçlı deneyebilirim. Düşünelim bence beraber birbirimizi de gazların iyi olur.Haftaya yumurta Diyeti yapmayı düşünüyorum kızlar. Şimdilik sadece düşünüyorum inşallah icraata geçebilirim. Bayağı kafama yattı. Yumurta da çok seviyorum. Yapan kişi 10 günde 6 kilo vermiş. Sporsuz haliyle tabi. Düşünen varsa sizinle de paylasayım
Eki Görüntüle 3514538
4-5 badem
1 tatlı kaşığı bal
4 kuru erik
3 kaşık yulafa sütü koy
Bademleri at karıştır
Benim de 2 tane oğlum var. Büyüdüler şükür ama büyüdükçe hep yeni bir sendrom siz 4 yaş sendromu ben ergenlik sorunlarıyla uğraşıyorum. Bence halinize şükredin derim çünkü o yaşlarda zor olsa da her şey kontrol altında ama ergenlikte özgürleşme bir birey var daha zor oluyordur bakımdanBaşlık güzel olmuş
Benim ufaklikta 4 yaşında vallahi bugün delirtti beni sokağın ortasına oturup ağlayasım geldi sendrom donemleriymis beyefendinin hiç bitmiyor vallahi 2 yas sendromu 4 yas yok ergenlik yahu bana annem.gozuyle baksa taş kesilirdim olduğum yerde kalk diyene kadar kıpırdamazdim buda bir lokma boyuyla bir inat bir afra bir tafra aman Yarabbim
Oluyordur değil daha zor zaten.o yaşlarda zor olsa da her şey kontrol altında ama ergenlikte özgürleşme bir birey var daha zor oluyordur
Hadi kolay gelsin inşallah uygularsın çokomHaftaya yumurta Diyeti yapmayı düşünüyorum kızlar. Şimdilik sadece düşünüyorum inşallah icraata geçebilirim. Bayağı kafama yattı. Yumurta da çok seviyorum. Yapan kişi 10 günde 6 kilo vermiş. Sporsuz haliyle tabi. Düşünen varsa sizinle de paylasayım
Eki Görüntüle 3514538
4-5 badem
1 tatlı kaşığı bal
4 kuru erik
3 kaşık yulafa sütü koy
Bademleri at karıştır