- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
HoşgeldiiiiiinHah ben de geldim tam cümbüş artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldiiiiiinHah ben de geldim tam cümbüş artık
Yok yok canım o kadar büyük değilŞu boyu 1,5 metre olan etliekmekmi o
Akşam kaçta yiyorsun canım
Menüler gayet güzel, leblebilerim, yulaflı nohutlarım diyettaşlarım tebrikler.
Ben de yürüdüm yürüdüm yürüdüm, sonra 6 da arkadaşta yemek yedim(3köfte tam porsiyon salata) Israrla tartilalim dedi tartıldık.
Veeeee evetttttttt işte buuuuuuuuu 53,6.(oha 52 yazacağıma 53 yazmışım sizde demiyorsunuz 1.5 haftada 400 grama mı sevindin)
balpamuk supersin 2 kilo gitti mi hemencecik
teletubbies menun cok guzel canim, afiyet olsun
little dora maallah canim ya zaten cok bi fazlan yok da, cok guzel gitmis. Kizlar birde kactan dustugunu yazin olur mu, unutuo insan
Ben 2mil leslie ve 500 twist + 7800 adım attım.
Birazdan 40_50mekik çekip günü kapatırım.
Seeeelaaaammm
10:00 Karatay kahvaltı
12:00 1 muz ve Türk kahvesi
18:30 yumurtalı pırasa kavurması
2litre su 30 dk leslie
Fmad şimdi bir göz gezdirdim de bu leslie bir sürü videosu var.. örnek olarak yukarıda mesela. Ama çok içime sinmedi bu hareketler gerçekten fit eder mi adamı yaa.. hayır ben neyse benim adama da yaptırcam bunlar çok basit hareketler bişi olmas die geri çevirmesinden korkarım
6da bittiyse bence güzelBugün yediklerimi de hemen paylaşayım unutmadan.
Sabah;
-yarım dukan krep
Öğle;
-6 yk haşlanmış nohut,
-2 yk haşlanmış bulgur ve
-2yk yoğurt
Akşam;
-bir kaç parça tavuk şiş,
-bir kaç parça ciğer,
1 kase yoğurtlu atom,
4 yk bulgur pilavı yedim.
Bulgur biraz fazla oldu akşam için sanki ama 6’da yemeğimi bitirmiş oldum. Az önce de yeşil çay içtim. Fena değil sanki hı?
Gayet iyi canımBugün yediklerimi de hemen paylaşayım unutmadan.
Sabah;
-yarım dukan krep
Öğle;
-6 yk haşlanmış nohut,
-2 yk haşlanmış bulgur ve
-2yk yoğurt
Akşam;
-bir kaç parça tavuk şiş,
-bir kaç parça ciğer,
1 kase yoğurtlu atom,
4 yk bulgur pilavı yedim.
Bulgur biraz fazla oldu akşam için sanki ama 6’da yemeğimi bitirmiş oldum. Az önce de yeşil çay içtim. Fena değil sanki hı?
Kuzum 2 gün yapsan devamı gelecek zaten, hadi hangi saatte uygunsan birlikte yapalımAllahımmm spor konusundaki şu azmine hayranım doraaa.... bana ne zaman gelecek o azim acaba...sabırla bekliyorum gökten içime düşmeaini hahahah
Bu etliekmeği hangi şehirde yediğine bağlı, konya da yedinse 1 porsiyon çok fazla olmuş ama oruç olunca Allah affeder biz kimiz kiYok yok canım o kadar büyük değil
Elim genişliğinde ince ve 1 metre yok sanki ya 70 cm falandır tahminim bi emin olamadım ama
AhahhahahahaBu etliekmeği hangi şehirde yediğine bağlı, konya da yedinse 1 porsiyon çok fazla olmuş ama oruç olunca Allah affeder biz kimiz ki
çok gaza geldimmmm balpamuk teşekkür ederimAkşam en geç 7’de yemek yiyorum fmadcım.
Süpersin. Çok tebrik ederim doracım. Aynı azimle devam! Bu sefer başaracağız hissediyorum.... Yeni yıla fit giremeselte yaza fit gireceğiz, inanıyorum.....
Evet hemencecik 2 kg gitti ama muhtemelen ödem de vardı çünkü diyete başlarken regl olmuştum zaten. O ödemi hızlıca attım diyet yapınca.
Allahımmm spor konusundaki şu azmine hayranım doraaa.... bana ne zaman gelecek o azim acaba...sabırla bekliyorum gökten içime düşmeaini hahahah
Clarkecim şu anda da acı çekmeme rağmen yemiyorum. “Yanındayız” yazmışsın. Teşekkür ederim. İnan şu kadarcık söz bile deli motive ediyor insanı Bu arada yumurtalı pırasa kavurmasını nasıl yapıyorsun merak ettim. Pırasayı çok severim. Belki değişik bir tarif denemiş olurum diye sormak istedim. :)
Yaaa hiç öyle söyleme harikamo. Geçen sene bu zamanlar aman bu da ne böyle bundan ne olacak zaten yorucu bişeye benzmiyor bi deneyeyim bari diye leslie ye başladım. 5-10 dk arası ter içinde kalınca etkisini anlamıştım. Çok manyak birşey bu leslie. İnanılmaz hafif görünen ama bir o kadar ter attırıp işe yarayan.... Ve kaslar gerçekten iyi çalışıyor, hissediyorsun... ben ki spordan nefffrett eden insanım ama leslie motivasyonu bana iyi gelmişti. Şimdi yine başlayamıyotum, çok tembelim yaaa
günümüz bizim günümüz hepimize kutlu olsun..Canlarım cigerlerim, hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.
tmm hocam :)Canım kola hiç ama hiç olmamış
Kemiklerine yazık
O kadar zararlı kiiii
Vücuduna yapabileceğin en büyük kötülüklerden birisi
Neleri neleri eritiyor vücuduna yazık
Neyse ki yarım bardak diyorum ve tebrik edip daha güzel menüler bekliyorummm
Harikamosun kuzumtmm hocam :)
bugün bu saat itibari ile bir yumurta bir yemek kaşığı kadar çörek otlu tulum peyniri ve bir fincan nescafe
iyi miyim kızlar
Gayet güzel, hazır diyet yiyecek konusunda şanslısın ingiltere de eminim buradan fazla seçeneğin vardırSabah itibariyle yumurta ve hindi salam a geri döndüm yine çok tokum
sende harikasın doracım :***Harikamosun kuzum